Hoteller i London (England, Storbritannien)

 1. 1.037 kr pr. nat
  Forventet pris for:sep. 2024
  859 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 2. 1.423 kr pr. nat
  Forventet pris for:aug. 2024
 3. 818 kr pr. nat
  Forventet pris for:aug. 2024
 4. 1.071 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
  1.228 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
  1.539 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
  927 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 5. 607 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
  720 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024

Hoteller i London

Find utroligt billige hoteller i London, Storbritannien. Søg efter og sammenlign tilbud på overnatning for at finde de laveste priser med trivago

 • Omfattende hotelsøgning for London online
 • Find et billigt hotel i London!
 • Book til en fantastisk pris!

Blandt de bedst bedømte Hotels i London

LONDON – EN HELT VIDUNDERLIG HOVEDSTAD

London , Englands skønne hovedstad, er én af de mest populære rejsedestinationer for en storbysferie i Europa. Og dette er bestemt ikke uden grund, da London virkelig har meget at byde på. Her er unikke attraktioner og seværdigheder på rad og række, fantastiske butikker i alle prisgrupper, nye spændende bygninger side om side med gamle historiske bygninger, mange skønne grønne arealer, fantastiske restauranter og en stemning, som byder velkommen til turister fra alle dele af verden.

Derfor har London også mange gode hoteller at vælge imellem, og du vil have valgmuligheden mellem både billige og dyre hoteller. Hvis du helst vil bo på et lækkert hotel tæt ved centrum og de mange seværdigheder, er de fleste hoteller desværre i den dyre prisklasse. Hold derfor øjne og øre åbne for gode last minute deals, da der kan være mange penge at spare – penge, som du passende kan bruge i Londons spændende butikker i stedet.

EN ATTRAKTION EFTER DEN ANDEN

London er specielt kendt for de mange smukke attraktioner , som du finder spredt ud over byen. Buckingham Palace, Big Ben, London Eye, Tower Bridge, Oxford Street og Hyde Park er blot nogle af seværdighederne, du kan opleve i byen.

En dejlig måde at se de mange attraktioner på, er ved at købe en dagsbillet til en ”hop-on, hop-off” dobbeltdækkerbus. På denne måde kan du blive transporteret direkte fra én seværdighed til en anden, stå af bussen, hvor og hvornår det passer dig, og samtidig have en erfaren guide fortælle om Londons lange og interessante historie.

Big Ben og den store parlamentsbygning – Westminster Palace – er et must for alle, som er i London første gang. Bygget tilbage i 1859 og har siden da været et af Londons varetegn – sammen med de røde telefonbokse og dobbeltdækkerbusserne samt udtrykket ”mind the gap”, som du uden tvivl vil høre, hvis du tager en tur i Londons underground.

Big Ben finder du lige ud til den store flod – river Thames – som løber igennem hovedstaden. På den anden bred har du mulighed for at opleve London fra det store pariserhjul London Eye. Turen tager cirka en time fra start til slut og du vil kunne opleve en helt fantastiske udsigt over London. Har du mulighed for det, er et river cruise også en rigtig hyggelig måde at opleve den overvældende storby på, hvor du samtidig vil få en fornemmelse af alle de flotte broer, som forbinder de to dele af byen. Tower Bridge er formegentlig den mest kende bro, og er bestemt et besøg værd både om dagen og om aftenen, hvor den er smukt lyst op. Vidste du, at der er brugt over 22.000 liter maling for at dekorere den store farvestrålende bro fra 1894?

Et dejligt hotel tæt ved Tower Bridge og Tower of London, som er et stort gammelt fæstningsanlæg med en dyster fortid som et frygtet fængsel, er Novotel London Tower Bridge. Her kan du nyde en moderne indretning, og et fantastisk udvalg af morgenmad i den store buffet. Hotellet ligger dejligt centralt tæt ved mange attraktioner men også butikker, restauranter og undergundsstationen Tower Hill, hvorfra du nemt og hurtigt kan tage til alle dele af byen og lufthavnene Heathrow, London City, Stansted, Luton og Gatwick.

SHOPPING I LONDON

Du vil formegentlig blive fristet af alle de lækre butikker, som du finder i London. Specielt på den store gade Oxford Street , har du et helt fantastiske udvalg af både billige og dyre butikker. Er du vild med at shoppe, kan du snildt tilbringe mange timer her, og i så fald må du ikke snyde dig selv for et besøg i det imponerende stormagasin Selfridges, hvor du finder alle internationale mærkevarer inden for både mode, elektronik, smykker og kosmetik.

Vil du gerne lidt væk fra menneskemængden kan det hyggelige gågadeområde kaldet St. Christopher’s Place virkelig anbefales. Denne skønne, lille perle finder du ved en smal sidegade til Oxford Street og byder på unikke butikker og dejlige spisesteder. Nyd eksempelvis en lækker crèpe på gadecaféen Café Créperie eller køb en lækker og billig frokost på Pret-á-Manger og tag denne med til Hyde Park, hvor du kan nyde en dejlig picnic i den enorme park lige i hjertet af London.

Et andet stort og kendt stormagasin er Harrods, som ligger på Brompton Road syd for Hyde Park. Her vil du blive budt velkommen af en dørmand med bowlerhat på, som venligt åbner døren for dig. Oplev de mange etager af produkter og mærkevarer og nyd stemningen, selv hvis priserne er lidt over dit budget. Fødevareafdelingen – Food Hall – er en oplevelse i sig selv, fuld af lækre delikatesser. Er du afsted med de små eller vil du gerne købe en gave med hjem til dem, er den store legetøjsafdeling det perfekte sted.

Nyd en hyggelig engelsk tradition med afternoon tea i Harrods Tea Room på anden sal. Her kan du få en kop te med tilhørende scones serveret på fornemt engelsk porcelæn, eller vælg The Wedgewood, hvor du får serveret små sandwichs, scones og kager – og te. Masser af te. Harrods har desuden sit eget te-mærke, som du selvfølgelig kan købe i stormagasinet. Dette er en perfekt lille souvenir at tage med hjem og vælg gerne en te i en af de smukke bokse, som du passende kan gemme selv efter teen er brugt op.

HARRY POTTER OG QUEEN ELIZABETH

Disse to personer er blandt Londons mest kendte personer.

Er du Harry Potter-fan, vil du uden tvivl elske at se platform 9¾ på den store station Kings Cross. Her har man nemlig hængt det kendte skilt fra Harry Potter-bøgerne op og endda gjort det til et oplagt sted at tage billeder, med en bagagevogn halvvejs igennem muren – på vej til Hogwarts Expressen.

Hvis du har tid og mulighed for det, er et besøg til Warner Brother Studio i forstaden Watford en oplagt tur for Harry Potter-fans. Her kan du opleve Diagon Alley og komme ind bag skabelsen af de populære Harry Potter-film. Der er dog en god ide at købe billet hjemmefra, da der er begrænset antal pladser på fremvisningerne.

Er du derimod ikke den store Harry Potter-fan, men til gengæld fan af det engelske kongehus, burde både Buckingham Palace og Kensington Palace være højt på din liste over steder at se og besøge under din tur til London. Buckingham Palace og de omkringliggende parker er meget smukke. Sørg for at være til stede, når der er vagtskifte, så du kan se de imponerende uniformer og hele seancen. Dette tiltrækker altid mange turister, så kom i god tid, hvis du vil have en god plads. Alternativt kan du stå ved det store springvand, hvor du har mulighed for at se over menneskemængden og samtidig se vagtskiftet.

Kunne du tænke dig et billigt hotel til din London-tur, men er billige hoteller svære at finde, er bed and breakfast B + B Belgravia et rigtig godt alternativt til hoteller. Beliggenheden er praktisk lige i hjertet af London og en kort gåtur til både Green Park, Hyde Park og Buckingham Palace Gardens. Samtidig er du taet paa London mange restauranter, caféer og butikker.

Kensington Palace finder du i den vestlige del af Hyde Park ved Kensington Gardens. Her har det yderst populære royale par William & Kate bolig. Kensington Gardens har mange bænke, som kan bruges til en lille velfortjent pause midt i al sightseeingen.

Bemærk at Dronning Elizabeths bolig ikke er Buckingham Palace men Windsor Castle, som du finder ikke langt fra Heathrow Lufthavn, i den skønne og smukke forstad Windsor. Er flaget hejst er dronningen hjemme. Windsor er et dejligt sted at besøge og er perfekt som det sidste lille stop inden turen går hjem via Heathrow Lufthavn.

Our top-rated cheap hotels in London

Ofte stillede spørgsmål om London