Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Beautifully restored lake house on the shores of Erler Lake. (West Bend, USA)

Hele huset/lejligheden Beautifully restored lake house on the shores of Erler Lake. (West Bend, USA)

Om Beautifully restored lake house on the shores of Erler Lake.

Smukt restaureret søhus ved bredden af Erler Lake. Nyd dit ophold på Yahr House. Dette historiske parkhus inkluderer soveværelse på første sal med en queensize-seng og privat badeværelse. Hele første sal er handicappet tilgængelig. Andet soveværelse inkluderer en fuld seng med rigelig skabsplads og kommode. Det tredje soveværelse har to enkeltsenge, et skab og en stor kommode. Det fjerde soveværelse inkluderer en fuld seng, skab og stor kommode. Huset sover otte i senge med ekstra plads til opblæsningsmadrasser og plads til et par telte i baghaven med smuk udsigt over søen.To komplette badeværelser er for nylig renoveret for at imødekomme beboernes behov. Der er et komplet køkken med alle apparater, mikrobølgeovn, køkkengrej, køkkenudstyr og tilhørende køkkenredskaber. Et spisebord med nærliggende beton terrasse med otte stole. Stor parkgrill er monteret i baghaven. Der er en stue med nyt fladskærms-tv og Roku, dette hus har også wifi. Kælderen indeholder en nyligt installeret højeffektiv vaskemaskine og tørretumbler til rådighed for lejere af Yahr House.En ildgrube findes i baghaven sammen med mange picnicborde og rigelig plads til aktiviteter i baghaven. Det store parkeringsområde tilbyder god plads til biler, lastbiler og snescootere under dit ophold.Yahr House ligger i Leonard J. Yahr County Park. Alle amtsparkfaciliteter er tilgængelige for beboere i Yahr House. Nyd Erler-søen og det offentlige strandområde. Spor er tilgængelige for alle sæsoner. Børn vil have det sjovt på begge legepladser beliggende meget nær Yahr House.Washington Amts Leonard J. Yahr County Park åbnede 14. august 2007. Ejendommen blev ejet af Carl Erler-familien siden slutningen af 1800-tallet og blev brugt som et savværk, der til sidst blev omdannet til en svovlkampfabrik i slutningen af 1870'erne. I 1943, da Leonard og Ruth Yahr beholdt ejerskabet, blev dele af jorden brugt som en mælkeproduktion og senere som en æbleplantage. Ejendommen blev doneret i 1999 af Leonard J. Yahr-familien til Washington County Planning and Parks Department til brug som County Park.Beliggende langs den nordlige bred af Erler Lake i byen Farmington, giver den 38 hektar store County Park mange muligheder for udendørs rekreation og afslapning.Parkfaciliteter inkluderer:    Swimming Beach (ingen livredder leveret)    Fiskeri Pier    Lakefront Picnic Area    Start med kun båd-start - ingen gebyr kræves    Legepladsudstyr    Opvarmet Flush Restroom    Vandresti    Prairie-området

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Direkte adgang til stranden
Værelsesfaciliteter
  1. Opvaskemaskine
  2. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  3. Badeværelse med bruser
  4. Fjernsyn
For børn
  1. Legeplads

Ofte stillede spørgsmål om Beautifully restored lake house on the shores of Erler Lake.

  • Er der et poolområde på Beautifully restored lake house on the shores of Erler Lake.?

    Nej, Beautifully restored lake house on the shores of Erler Lake. har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Beautifully restored lake house on the shores of Erler Lake.?

    Ja, Beautifully restored lake house on the shores of Erler Lake. har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Beautifully restored lake house on the shores of Erler Lake.?

    Ja, Beautifully restored lake house on the shores of Erler Lake. har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Beautifully restored lake house on the shores of Erler Lake.?

    Populære attraktioner i nærheden af Beautifully restored lake house on the shores of Erler Lake. inkluderer Sunburst Ski Area, Sheboygan County Memorial Airport, Lawrence J. Timmerman Airport, Annunciation Greek Orthodox Church.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Beautifully restored lake house on the shores of Erler Lake.?

    Afbestillingspolitikken for Beautifully restored lake house on the shores of Erler Lake. varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.