Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Belle Villa-4 Chambres-clim-wifi-grande Piscine Privee Et Chauffee-plages A 500m (Santiago de la Ribera, Spanien)

Hele huset/lejligheden Belle Villa-4 Chambres-clim-wifi-grande Piscine Privee Et Chauffee-plages A 500m (Santiago de la Ribera, Spanien)

Om Belle Villa-4 Chambres-clim-wifi-grande Piscine Privee Et Chauffee-plages A 500m

LUXURY VILLA-4 CHERS-OPVARMET PRIVATE POOL 10X4-BEACHES 500M-CLIM-WIFI-BBQ Kom og tilbringe en drømmeferie i denne store nye og moderne villa, uafhængig og luksuriøs 140 m2 til 2 til 8 personer, mod syd, på et niveau, fuldt klimatiseret og på en smuk plot på 600m2, hvor et stort bord ping pong vil også være til din rådighed. Du vil nyde solen hele dagen på den meget store private swimmingpool (10 m X 4 m), som kan opvarmes til 28 ° i lavsæsonen (på forespørgsel og med tillæg).Ejendommen ligger 500m fra de smukke sandstrande i Santiago De La Ribera på Mar Menor mellem Alicante og Cartagena, på Costa Calida, hvor vi nyder mindst 315 solskinsdage om året. Det er tæt på alle butikker, barer og restauranter (mellem 200 og 500m) og golfbaner (5km). Villaen består af et smukt amerikansk køkken meget veludstyret (opvaskemaskine, induktionskogeplade, ovn, mikroovn, køleskab / fryser og kaffe Tassimo), den er åben for en meget stor spisestue og stue med pejs , en meget stor 50 tommer fladskærm og en Blu-ray DVD-afspiller. Det har 4 smukke soveværelser, 2 med king size senge på 180X200, 1 med en Queen size seng på 160X200 og den sidste med 2 senge på 90X190, (barneseng og høj stol gratis på forespørgsel) 2 badeværelser med hver et meget stort walk-in shower, et med en vaskemaskine og en tørretumbler. Du kan spise udendørs i skyggen af persiennerne, eller du vil også have et sommer køkken med en meget stor gas gitter. For at nyde den allestedsnærværende sol og for din komfort er der 8 liggestole med parasoller og pergolaer til rådighed omkring den meget store private pool, som også er udstyret med en varmepumpe til opvarmning til 28 ° i offseasonen. For nemheds skyld er der et lille badeværelse med toilet og vask i nærheden af ?? poolen og en solbruser. Du kan nemt indtaste dine køretøjer (2) på villaens side. Ejendommen har også et alarmsystem og et pengeskab til at indbetale dine værdier og lade dig lette din bagage, alt linned er til rådighed, lagner, håndklæder og håndklæder. badehåndklæder. Vi har gjort alt for at sikre, at du har en fantastisk solrig ferie, og at du føler dig hjemme, og nøglerne vil blive overdraget til villaen af de franske ejere, der bor 2 km væk og står til din rådighed. tilfælde af behov.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Direkte adgang til stranden
  4. Vaskemaskine
For børn
  1. Børne- og babysenge
  2. Legeplads
Værelsesfaciliteter
  1. Fjernsyn
  2. Centralvarme
  3. Aircondition
  4. Kabel-TV

Ofte stillede spørgsmål om Belle Villa-4 Chambres-clim-wifi-grande Piscine Privee Et Chauffee-plages A 500m

  • Er der et poolområde på Belle Villa-4 Chambres-clim-wifi-grande Piscine Privee Et Chauffee-plages A 500m?

    Ja, Belle Villa-4 Chambres-clim-wifi-grande Piscine Privee Et Chauffee-plages A 500m har 1 poolområdet.

  • Er kæledyr tilladt på Belle Villa-4 Chambres-clim-wifi-grande Piscine Privee Et Chauffee-plages A 500m?

    Nej, Belle Villa-4 Chambres-clim-wifi-grande Piscine Privee Et Chauffee-plages A 500m tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Belle Villa-4 Chambres-clim-wifi-grande Piscine Privee Et Chauffee-plages A 500m?

    Ja, Belle Villa-4 Chambres-clim-wifi-grande Piscine Privee Et Chauffee-plages A 500m har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Belle Villa-4 Chambres-clim-wifi-grande Piscine Privee Et Chauffee-plages A 500m?

    Populære attraktioner i nærheden af Belle Villa-4 Chambres-clim-wifi-grande Piscine Privee Et Chauffee-plages A 500m inkluderer Playa Flamenca, Mar Menor, La Zenia, Punta Prima, Mil Palmeras, Varadero, De los Locos, Aquopolis.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Belle Villa-4 Chambres-clim-wifi-grande Piscine Privee Et Chauffee-plages A 500m?

    Afbestillingspolitikken for Belle Villa-4 Chambres-clim-wifi-grande Piscine Privee Et Chauffee-plages A 500m varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.