Hoteller i Alicante (Valencia, Spanien)

  938 kr pr. nat
  Forventet pris for:6. mar. - 7. mar.
  1.106 kr pr. nat
  Forventet pris for:1. apr. - 2. apr.
 1. 738 kr pr. nat
  Forventet pris for:17. mar. - 18. mar.
  666 kr pr. nat
  Forventet pris for:11. mar. - 12. mar.
 2. 671 kr pr. nat
  Forventet pris for:18. mar. - 19. mar.
 3. 624 kr pr. nat
  Forventet pris for:25. feb. - 26. feb.
 4. 641 kr pr. nat
  Forventet pris for:7. apr. - 8. apr.
  340 kr pr. nat
  Forventet pris for:13. mar. - 14. mar.
 5. 880 kr pr. nat
  Forventet pris for:21. apr. - 22. apr.
 6. 706 kr pr. nat
  Forventet pris for:17. mar. - 18. mar.

Hoteller i Alicante

Find utroligt billige hoteller i Alicante, Spanien. Søg efter og sammenlign tilbud på overnatning for at finde de laveste priser med trivago

 • Omfattende hotelsøgning for Alicante online
 • Find et billigt hotel i Alicante!
 • Book til en fantastisk pris!

Blandt de bedst bedømte Hotels i Alicante

 • 1.305 kr pr. nat
  Forventet pris for:26. jun. - 27. jun.
 • 559 kr pr. nat
  Forventet pris for:22. apr. - 23. apr.
 • 703 kr pr. nat
  Forventet pris for:1. apr. - 2. apr.
 • 569 kr pr. nat
  Forventet pris for:28. feb. - 29. feb.
 • 587 kr pr. nat
  Forventet pris for:3. mar. - 4. mar.
 • 326 kr pr. nat
  Forventet pris for:25. feb. - 26. feb.
 • 660 kr pr. nat
  Forventet pris for:17. mar. - 18. mar.
 • 320 kr pr. nat
  Forventet pris for:12. mar. - 13. mar.
 • 410 kr pr. nat
  Forventet pris for:7. maj - 8. maj

ALICANTE – SPANSKE STRANDE OG TRADITIONER

På den spanske østkyst ligger byen Alicante med en smuk hvid sandstrand lige ned til Middelhavet. Her kan man virkelig nyde solen og dens varme, men også en spændende spansk by, som har rigtig meget at byde på.

Er det din første tur til Alicante er der tre ting, som du virkelig kan se frem til at opleve: En hyggelig tapasbar, byens strand Playa del Postiguet samt udsigten over Alicante fra den gamle middelalderborg Santa Bárbara.

Der er ufattelige mange overnatningsmuligheder i byen, og du er sikker på at finde netop det, som passer til dig og dit budget. Booker du et hotel med all inclusive er det blot et spørgsmål om at nyde byen og vejret.

SEVÆRDIGHEDER

Når du ankommer til Alicante vil du ikke kun undgå at se en imponerende borg på toppen af bjerget Monte Benacantil. Denne gamle middelalderborg, Castillo de Santa Bárbara, har fungeret som fæstning siden den blev bygget mellem 1200- og 1500-tallet. Dog mener man, at der har været en borg her helt siden 200 f.Kr. Den geografiske placering er perfekt: 166 meter over havets overflade med en udsigt over Alicante og Middelhavet så lagt øjet rækker – perfekt som fæstning og beskyttelse i gamle dage, og perfekt til turister i dag.

Det er muligt at tage gåturen fra centrum af byen hele vejen op til borgen – og så vil en is smage ekstra godt, mens du nyder det smukke syn, som møder dig. Alternativt er der to elevatorer, der er installeret inde i bjerget, som vil tage dig fra stranden og til borgen.

På toppen vil du blive mødt af boder og et lille marked med kunst og souvenirs, en dejlig café og ikke mindst en udstilling om Santa Bárbara og Alicantes historie. Dette gør middelalderborgen til den perfekte destination for en udflugt.

Er du interesseret i kultur, og vil du gerne lære mere om den spanske, kan en tur til byens tyrefægtermuseum bestemt anbefales. På Museo Taurino de Alicante kan du blive meget klogere på tyrefægtning og dens indflydelse og vigtighed i den spanske kultur. Udstillingerne vil uden tvivl skabe en større forståelse af traditionen. Om du kan lide tyrefægtning eller ej, ændrer ikke det faktum, at tyrefægterne i Spanien er kendisser på led med store hollywoodstjerner. På museet vil du også blive introduceret til adskillige af byens mest kendte tyrefægtere.

SHOPPING

Shopping i Alicante er en fornøjelse, og du vil finde noget for enhver smag og pengepung. De fleste butikker er samlet i centrum af byen – specielt på gaden Avenida de Maisonave, som er Alicantes svar på Strøget. Dette er en skøn gade, hvor du vil kunne finde næsten alt, hvad man kunne tænke sig af stormagasiner, små specialforretninger og spisesteder. Der du vild med mode, kosmetik, sko og elekronik er dette bestemt et sted, hvor du nemt vil kunne tilbringe mange timer (og mange euro).

Kan du lide at shoppe, men vil gerne nyde charmen i Alicante på samme tid, er en tur til gaden Rambla de Méndez Núnez og det omkringliggende område perfekt. Her finder du ligeledes mange lækre butikker i små gader side om side med hyggelige caféer og restauranter. Vil du gerne have tapas til frokost iblandt al shoppingen, er et besøg på restauranten Cerveceria Sento oplagt. Her kan du nyde spansk tapas, et glas vin og den dejlige stemning.

Ønsker du gerne overnatte billigt og i dette skønne område, er Apartamentos Artilleros et moderne lejlighedshotel som opfylder alle disse krav. At leje en hotellejlighed er et rigtig attraktivt alternativt til små billige hoteller og bed & breakfast. Med eget køkken kan du selv være herre over maden og madbudgettet. Hver lejlighed inkluderer nemlig eget fuldudstyret køkken, badeværelse, soveværelse og opholdsrum – alle indrettet i moderne stil og med aircondition. Dette er bestemt et oplagt bud på en billig overnatning centralt i Alicante, hvor du kan være i gåafstand til både butikker, restauranter, strand og seværdigheder.

Som de fleste spanske byer har Alicante selvfølgelig et karakteristisk marked – eller rettere adskillige markeder. Disse markeder finder du mange forskellige steder i byen, men det kan bestem anbefales at tage til det store loppemarked hver søndag på pladsen foran Rådhuset. Her vil du kunne finde alt fra lokalt producerede madvarer til antikke møbler, genbrugstøj og smykker.

SOL, STRAND OG SOMMER

En ting, som gør Alicante så ufattelig populær er uden tvivl kombinationen af den skønne spanske stemning i byen sammen med den smukke strand. I området, hvor Alicante ligger, kan du finde ufattelige mange strande – nogle populære blandt turister og beboere, nogle gemt lidt af vejen i klipperne – perfekte til romantiske get-aways – og nogle oplagt til børnefamilier.

Alicantes lokale strand, som du kan gå til fra centrum, hedder Playa del Postiguet . Fra denne smukke hvide sandstrand kan du nyde Middelhavet og bølgernes brus mod strandkanten. Stranden ligger for foden af Monte Benacantil og nord for byens marina. Her finder du en over 1 kilometer lang postkort-værdig strand med palmer og blåt hav.

Nord for Alicante – omkring 10 kilometer langs kysten– ligger stranden San Juan. Dette er endnu en smuk hvid sandstrand med palmer, som strækker sig over 7 kilometer og er blevet kåret til Spaniens bedste strand adskillige gange. Så vil du tilbring det meste af dagen i en liggestol, er dette stedet.

Ved denne strand ligger det 5-stjernede hotel Sidi San Juan med en helt fantastisk udsigt over Middelhavet. Hotellet har alt, hvad du kunne forvente dig fra et 5-stjernet hotel inklusiv en lækker pool, hotelbar, spa, frisør, konferencelokale, a la carte restaurant og ikke mindst smukke værelser. Så vil du til Alicante for at kombinere Spaniens bedste strand med lidt luksus, så er dette uden tvivl et godt valg.

Alicante har rigtig meget at byde på, og du vil uden tvivl blive klogere på både Spaniens historie, traditioner og kultur under et ophold i byen. Dette er ganske vist, lige meget om du tilbringer størstedelen af opholdet på stranden og på tapasbarer eller er aktiv turist ved de mange smukke seværdigheder.

Our top-rated cheap hotels in Alicante

  575 kr pr. nat
  Forventet pris for:28. feb. - 29. feb.
  602 kr pr. nat
  Forventet pris for:17. mar. - 18. mar.
 • 816 kr pr. nat
  Forventet pris for:17. mar. - 18. mar.
 • 500 kr pr. nat
  Forventet pris for:11. mar. - 12. mar.
 • 495 kr pr. nat
  Forventet pris for:17. mar. - 18. mar.
 • 1.003 kr pr. nat
  Forventet pris for:10. mar. - 11. mar.
 • 313 kr pr. nat
  Forventet pris for:17. mar. - 18. mar.
 • 397 kr pr. nat
  Forventet pris for:22. apr. - 23. apr.

Hoteller – Alicante

Du vil måske også synes om disse hoteller...

Bydel - Alicante

Seværdigheder i Alicante

Mest populære destinationer

Flere populære destinationer