Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Bungalow For 2 Persons In The Nature Park Stechlin In Neuglobsow (Stechlin, Tyskland)

Hele huset/lejligheden Bungalow For 2 Persons In The Nature Park Stechlin In Neuglobsow (Stechlin, Tyskland)

Om Bungalow For 2 Persons In The Nature Park Stechlin In Neuglobsow

Bungalow til 2 personer i naturparken Stechlin i Neuglobsow Vores smukt bygget ferie bungalow ligger kun 400m væk fra Stechlinsee. Bungalowen er omkring 40m ² og har en overdækket terrasse med udendørs siddepladser. Bungalowen har et badeværelse med bruser / toilet, et soveværelse med to enkeltsenge, en stue med pejs og tilstødende åbent køkken. Stuen er afgrænset et soveværelse med dobbeltseng.Bungalowen er ideel til to personer og kan optages op til maksimalt 2 voksne og to børn.Grundprisen er for belægning på 2 personer. Børn er gyldige indtil den 13. Livsår som barn.Hvis du er ældre kan du betale 5,00 € til 17. Livsår pr. Nat, der anmodes om.Hvis booket for mindre end 4 personer, er de forholdsmæssige værelser lukket. Sengelinned er muligt mod et gebyr u. Person 9,00 €.Pitch bil direkte i objektet € 5,00 per dag.Alle bookinger skal betales kontant ved ankomsten.Ferieboligen indeholder også udendørs brug på gården med legepladser (f.eks. Bordtennis) og grillhjørner.Ferie ved søen i et feriehus eller lejlighed i Neuglobsow på den krystalklare Stechlinsee i Ruppin Lakeland i begyndelsen af ​​Mecklenburg Lake DistrictVelkommen til firmaet Stechlin - turisme i Neuglobsow am StechlinseeHer kan du tilbringe din ferie i Mecklenburg Lake District på det krystalklare Stechlinsee. Vi lejer smukke feriehuse og lejligheder nær krystalklar Stechlinsee og Dagowsee. I vores egen feriekompleks 'Ferienpark Theodor Fontane' er sommerhuse og lejligheder i forskellige størrelser og funktioner. Her kan du leje blandt andet lejligheder på 30 m² til 2 personer, bungalow 40m² til 2 voksne + 1 barn, sommerhuse 45m² til 2 voksne + 2 børn og sommerhus stueetage 90m² til 4 voksne og 2 børn. Ferieboligerne ligger i det grønne, på en rummelig ejendom ikke langt fra søen. De yderligere beskrivelser findes under menupunkter sommerhuse og lejligheder.Virksomheden Stechlin - Touristik opererer i Neuglobsow også cykeludlejning på Stechlinsee. Hvis du ønsker at udforske de smukke omgivelser i naturparken Stechlin fra Rheinsberg via Neuglobsow til Fürstenberg / Havel på cykel, skal du bare leje en god cykel med os. Med os får du ikke kun almindelige touringcykler, men vi kan også leje tandems, MTB, cykel trailere, hundevogne og børnesæder til dine små. Hvis din cykel bryder sammen, hjælper vores cykelreparationsservice i weekenden. I centrum af Neuglobsow på parkeringspladsen 2 er vores cykeludlejning og service med hjul og tilbehør til både store og små.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Hele huset/lejligheden
Værelsesfaciliteter
  1. Fjernsyn
  2. Kabel-TV
  3. Køkken
  4. Mikrobølgeovn

Ofte stillede spørgsmål om Bungalow For 2 Persons In The Nature Park Stechlin In Neuglobsow

  • Er der et poolområde på Bungalow For 2 Persons In The Nature Park Stechlin In Neuglobsow?

    Nej, Bungalow For 2 Persons In The Nature Park Stechlin In Neuglobsow har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Bungalow For 2 Persons In The Nature Park Stechlin In Neuglobsow?

    Nej, Bungalow For 2 Persons In The Nature Park Stechlin In Neuglobsow tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Bungalow For 2 Persons In The Nature Park Stechlin In Neuglobsow?

    Ja, Bungalow For 2 Persons In The Nature Park Stechlin In Neuglobsow har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Bungalow For 2 Persons In The Nature Park Stechlin In Neuglobsow?

    Populære attraktioner i nærheden af Bungalow For 2 Persons In The Nature Park Stechlin In Neuglobsow inkluderer Neubrandenburg Strandbad Broda, Waren an der Müritz Volksbad, Sachsenhausen Memorial and Museum, Großer Stechlinsee, Sankt Georgen, Mahn- und Gedenkstätte Ravensbrück, Müritzeum, Fusion.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Bungalow For 2 Persons In The Nature Park Stechlin In Neuglobsow?

    Afbestillingspolitikken for Bungalow For 2 Persons In The Nature Park Stechlin In Neuglobsow varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.