Hoteller i Berlin (Berlin, Tyskland)

  759 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 1. 711 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 2. 475 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 3. 702 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 4. 916 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 5. 662 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 6. 648 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 7. 860 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
  742 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 8. 848 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024

Hoteller i Berlin

Find utroligt billige hoteller i Berlin, Tyskland. Søg efter og sammenlign tilbud på overnatning for at finde de laveste priser med trivago

 • Omfattende hotelsøgning for Berlin online
 • Find et billigt hotel i Berlin!
 • Book til en fantastisk pris!

Blandt de bedst bedømte Hotels i Berlin

 • 2.308 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 • 669 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
  859 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024

BERLIN – EN BLOMSTRENDE BY, ENGANG DELT I TO

Tysklands hovedstad har ufattelig meget at byde på. Under en tur til Berlin – om dette er med familien, kæresten, vennerne eller på forretningsrejse – vil du have store valgmuligheder, når det kommer til historiske bygninger, interessante museer, smukke seværdigheder, dejlige restauranter og shopping.

Berlin har en lang og interessant historie, men det er en historie, som også er fuld af frygtlige tider og mørke sider. Overalt i byen vil du kunne finde spor af både anden verdenskrig og den kolde krig, hvor Berlin og Tyskland blev del i to.

Efter Berlinmurens fald i 1989 har hovedstaden dog blomstret på ny, og er i dag en smuk by, fuld af liv og glade mennesker –med en masse seværdigheder og en historie, som ikke er tilsvarende til nogen anden by i verden.

STRIBEVIS AF SEVÆRDIGHEDER

Berlins vartegn nummer ét er den imponerende Brandenburger Tor , som du finder i hjertet af Berlin. Brandenburger Tor var oprindeligt én af 18 imponerende byporte i det gamle Berlin, men er i dag den eneste bevarede. Bygningen er utrolig flot i sig selv, men det er også de mange begivenheder omkring Brandenburger Tor, som har gjort den så kendt og til byens vartegn. Berlinmuren passerede tæt ved Brandenburger Tor og blev symbolet på den delte by og land. Da muren faldt tilbage i 1989 var det til gengæld også ved Tor’en at berlinerne festede, og et forenet Tyskland startede her.

Kunne du tænke dig et skønt hotel under dit ophold i Berlin, er Adlon Kempinski et oplagt valg, lige rundt om hjørnet fra Brandenburger Tor. Det er et 5-stjernet hotel med spa og pool i hjertet af Berlin. Er hotellet lidt over dit budget kan du sagtens nyde den luksuriøse følelse med en dejlig eftermiddagskaffe og jordbærtærte, mens du lytter til pianistens smukke klaverspil i baren.

Ved Brandenburger Tor finder du Tiergarten, som er en stor flot park – en grøn oase midt i byen. Her kan du gå en rolig tur og komme lidt væk fra hovedstadens larm og liv. Om du er til fods eller på cykel, kan du nyde det store grønne areal og se den flotte statue, Siegessäule, ved rundkørslen i midten af parken.

Vest for Tiergarten finder du Berlin Zoo, som er et dejligt sted at besøge, specielt hvis du rejser med børn. Ved indgangen til den zoologiske have finder du Gedächtniskirche – også kendt som Kaiser Wilhelm Mindeskirken – der virkelig er et besøg værd både udefra og indefra. Kirken blev desværre bombet under anden verdenskrig i 1943, men ruinerne er bevarede, og står i dag som et smukt monument. Ved siden af resterne af kirken finder du en smuk moderne bygning, som fungerer som kirke og har et vidunderligt arkitektonisk design og et smukt blåt lys inde i kirken. Det er uden tvivl et besøg værd.

Syd for Brandenburger Tor finder du det kendte mindesmærke Holocaust, som er bygget til mindet om alle de tyske og europæiske jøder, der desværre mistede livet under anden verdenskrig. Mindesværket er næsten som en labyrint af store betonklodser, og er sjov at gå rundt i – specielt for børn – men historien bag er tung og mørk.

BERLINMUREN

Der er mange seværdigheder i Berlin, men Mindesmærket for Berlinmuren skal uden tvivl ligge rigtig højt på din prioriteringsliste. Museet giver en meget overskuelig, men samtidig super informativ, forklaring af Berlinmurens opbyggelse, historie og fald. Et stykke af den autentiske mur står bevaret samt ingenmandslandet mellem Øst- og Vestberlin. Husk også at besøge udsigtstårnet i den modsatte side af gaden – hvor det blev holdt øje med Berlins borgere. Et rigtigt interessant museum, som ikke blot er lærerigt om Berlins historie men samtidig meget tankevækkende.

Museet ligger i centrum af Berlin – i området kaldet Mitte – og hvis du vil besøge flere museer om Berlinmuren, er Palace of Tears inden for gåafstand fra Mindesmærket. Palace of Tears finder du lige ved floden, som løber igennem Berlin, og er et lille museum indrettet i den gamle afgangs- og grænsekontrolbygning for rejsende fra DDR til Vestberlin. Her kan du få et nærmere indblik i dagligdagen under delingen af byen, som adskilte forældre fra børn, mænd fra deres hustruer, kærester og forlovede, venner og familier. Atmosfæren er bevaret, og man kan få et stærkt indblik i de mange skæbner, som blev afgjort netop på dette sted. Igen, et yderst interessant museum, som fortæller om den hårde splittelse Berlins borgere oplevede i tiden under Muren.

Checkpoint Charlie ligger yderligere syd for Palace of Tears, og her får du endnu et indblik i de mange måder, østberlinere forsøgte – nogle gange forgæves – at flygte til Vestberlin. Østtyskland og Østberlin blev patruljeret af russerne, mens Vesttyskland og Vestberlin blev opdelt i tre zoner, hver styret af henholdsvis USA, Frankrig og Storbritannien. Checkpoint Charlie var grænseposten mellem den amerikanske og russiske sektor.

Overalt i Berlin er der monumenter fra den kolde krig og splittelsen mellem øst og vest. Hvis du er historieinteresseret, er der rigtig mange steder at besøge og seværdigheder at se.

Vil du helst bo på et dejligt og centralt hotel under dit ophold, tæt ved de mange historiske seværdigheder, så er Winters Berlin Mitte am Checkpoint Charlie er rigtig godt bud. Berlin har mange gode, billige hoteller, men dette hotel ligger så centralt – kun 300 meter fra Checkpoint Charlie. Hotellet er perfekt til en familieferie i Berlin, eller hvis du er på forretningsrejse. Hotellet har nemlig mødelokaler og et business center.

SHOPPING I BERLIN

Berlin byder på rigtig mange gode shoppeområder, som ofte er attraktivt for danskerne, da momsen i Tykland er lavere end hjemme i Danmark. Det største shoppedistrikt er stadig Charlottenburg, som du finder vest for centrum. Her er gaderne Tauentzienstrasse, Kurfürstendamm, Kantstrasse og Wilhelmdorfer samt de hyggelige sidergader samlingspunktet for mange butikker.

Kurkürstendamm er for Berlin, hvad 5th Avenue er for New York City, og Oxford Street er for London. Her finder du alle de store, internationale mærkevarebutikker og flagshipstores samt stribevis af highstreet-butikker.

H10 Berlin Ku’damm er et lækkert hotel indrettet i moderne design kun 200 meter fra Kurfürstendamm så en helt perfekt beliggenhed, hvis du virkelig vil shoppe amok, mens du er i Berlin. Det er endda muligt at booke et værelse med et lille tekøkken, så det er nærmest som at leje en flot lejlighed, hvor du selv kan lave mad. Dog er du lige rundt om hjørnet til alle de lækre og hyggelige caféer, restauranter og barer i Kurfürstendamm, så her er der også rig mulighed for at få noget lækkert at spise. Eksempelvis kan du få skøn sushi på restauranten Dudu 31 eller en lækker pizza på Ristorante Pizzaria Romero.

Hvis loppemarkeder og vintage er noget for dig, så er markedet på Strasse des 17 Juni – lige ved Tiergarten – et must at besøge. Hver weekend kan du opleve dette hyggelige marked, hvor du nok skal kunne finde nogle gode tilbud.

Er du i Berlin i slutningen af året, kommer du uden tvivl i julestemning på de mange hyggelige julemarkeder. Berlinerne forstå virkelig at pynte op til jul, og du finder op til flere skønne markeder. Ved Gedächtniskirche finder du mere end 100 skønne juleboder – alle små individuelle træhuse – som sælger alt fra pynt til beklædningsgenstande samt metervis af varme pølser og lækre kager.

Om du er i Berlin i juletiden eller tidligere i året, så er Berlin uden tvivl en helt unik by, som har meget at byde på. Historiske bygninger i stribevis og monumenter fra en relativ mørk fortid står nu side om side med den moderne livstil og en blomstrende stemning. Nyd Berlin – det er ganske enkelt.

Our top-rated cheap hotels in Berlin

Ofte stillede spørgsmål om Berlin