Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Calmando. Enjoy Some Of The Best Oceanfront Views Crown Point Has To Offer (Bequia Island, Saint Vincent and the Grenadines)

Hele huset/lejligheden Calmando. Enjoy Some Of The Best Oceanfront Views Crown Point Has To Offer (Bequia Island, Saint Vincent and the Grenadines)

Om Calmando. Enjoy Some Of The Best Oceanfront Views Crown Point Has To Offer

Calmando. Nyd nogle af de bedste havudsigt, som Crown Point har at byde på. Calmando er en luksuriøs havnefront villa beliggende mellem to palme frynsede sandstrande. Beliggende i det rolige område af Crown Point (foråret), er det i gåafstand til stranden og en restaurant. Det er en kort køretur til Port Elizabeth, hvor du kan nyde et udvalg af restauranter, cafeer og butikker. Med over 2200 kvadratmeter boareal Calmando er perfekt til afslapning og nyde øen liv. Ved ankomsten til villaen vil du bemærke, at der er østlige udsigter fra hvert værelse. Calmando har to godt størrelse soveværelser hver med en queensize seng, en-suite badeværelse og walk-in closet. Det fulde åbne køkken tilbyder dig Corian-tællere, en hævet morgenmadsbjælke og rustfrit stål apparater (køleskab, konvektionsovn, over rækkevidde mikrobølgeovn, gas konventionelle kogeplade). Den østvendte stue er omgivet af store glasdøre, der fylder rummet med naturligt lys. Stuen åbner op til en overdækket terrasse, hvor man kan sidde og nyde måltider på teakmøblerne. Der er rigelig siddepladser og en 40-tommers smart tv forbundet til internettet. Den tilstødende spiseplads kan rumme seks gæster. Soveværelserne, stuen, spisepladsen og den overdækkede terrasse har udsigt over det maleriske turkisvand i Det Caribiske Hav. Soltørret og indbydende udendørspladsen har en grill og to picnicborde, der er perfekte til afslapning og underholdende. Med udsigt over bugten er der et dæk med seks liggestole og en udendørs bruser til vask af noget sand fra dit eventyr på stranden. Crescent Beach er fremragende til svømning og snorkling, da den er beskyttet af koralrev og er perfekt til picnics, da palmerne giver skygge. Handelsvindene er stærke nok til at du kan nyde kitesurfing.Villa højdepunkter:-Waterfront moderne kolonistil villa- Uhindret havudsigt fra alle værelser-2 soveværelser med himmelseng dronning-2 en-suite badeværelser og walk-in klædeskab-Altan-Terrace med siddepladser-Open koncept køkken med rustfrit stål apparater-Corian bordplader-Spisekammer- Leve plads med HDTV-Dining område med plads til seks-Vaskerum-Gas grill-Alfresco spisning- Udendørs brusebad og pulver værelse-Brætspil-Trådløst internet-Power 220/120 V-Vær håndklæder-Privat parkering-Maid service og ejendom manager ledig-Close til shopping og restauranter-Skort gåtur til sandstrand og lokal restaurant (Sugar Reef)

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Direkte adgang til stranden
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Badeværelse med bruser
  3. Fjernsyn
  4. Elkedel
Sportsfaciliteter
  1. Tennisbane

Ofte stillede spørgsmål om Calmando. Enjoy Some Of The Best Oceanfront Views Crown Point Has To Offer

  • Er der et poolområde på Calmando. Enjoy Some Of The Best Oceanfront Views Crown Point Has To Offer?

    Nej, Calmando. Enjoy Some Of The Best Oceanfront Views Crown Point Has To Offer har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Calmando. Enjoy Some Of The Best Oceanfront Views Crown Point Has To Offer?

    Nej, Calmando. Enjoy Some Of The Best Oceanfront Views Crown Point Has To Offer tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Calmando. Enjoy Some Of The Best Oceanfront Views Crown Point Has To Offer?

    Ja, Calmando. Enjoy Some Of The Best Oceanfront Views Crown Point Has To Offer har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Calmando. Enjoy Some Of The Best Oceanfront Views Crown Point Has To Offer?

    Populære attraktioner i nærheden af Calmando. Enjoy Some Of The Best Oceanfront Views Crown Point Has To Offer inkluderer E T Joshua Airport, Princess Margaret Beach, Mustique Airport, Canouan Airport, Tobago Cays Marine Park.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Calmando. Enjoy Some Of The Best Oceanfront Views Crown Point Has To Offer?

    Afbestillingspolitikken for Calmando. Enjoy Some Of The Best Oceanfront Views Crown Point Has To Offer varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.