Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Charaktervolles Steinhaus In La Capelle (uzès) (La Capelle-et-Masmolène, Frankrig)

Hele huset/lejligheden Charaktervolles Steinhaus In La Capelle (uzès) (La Capelle-et-Masmolène, Frankrig)

Om Charaktervolles Steinhaus In La Capelle (uzès)

Karakteristisk stenhus i La Capelle (Uzès) Du lejer et hus til engangsbrug med:- 3 soveværelser (1 x king-size dobbeltseng 1. 80x2.10, 2 x fransk. Grand lit 1. 40x1. 90) med tysk sengetøj (puder, tæpper)- Fuldt udstyret køkken med direkte adgang til tagterrassen- badeværelse med toilet, bruser og badekar (første sal), separat toilet (anden sal)- Pejs værelse (første sal) og åben galleri-stue-spisestue (anden sal)- Tysk satellit-tv- plantet tagterrasse med skygge, bordsæt og 2 liggestole- cykelrumvigtigt:Af strukturelle årsager er dette hus desværre ikke velegnet til mennesker med gåvanskeligheder eller til små børn!Kære gæster,Vores hus ligger midt i en typisk landsby, der hører til byen Uzes. Det er et gammelt, men konstant renoveret stenhus, der strækker sig over to etager og har en solrig tagterrasse med skygge såvel som kældre i jordoverfladen (cykelgarage). Vores gæster forventer ikke et kommercielt sommerhus, men et kærligt og detaljeret udstyret familiehus, som vi bruger som et fuldt andet hjem. Indretningen er typisk for landet og designet med mange artefakter og antikviteter, der kræver omhyggelig håndtering. Af denne grund opkræver vi et depositum på € 200, som vil blive deponeret kontant ved ankomsten. Køkken og badeværelse er fuldt udstyret, krydderier, hygiejne og rengøringsprodukter er normalt tilgængelige.Et sådant gammelt hus har en masse charme, men også særegenheder, som ikke alle værdsætter: stejle trapper, naturstenvægge, skiftende vandtryk. Den elektriske installation er typisk for landet og kan ikke sammenlignes med tyske standarder. (Enhver, der kender det sydlige Europa, ved, at dette altid er et spørgsmål.) Du vil føle dig mest komfortabel her, hvis du leder efter en ferie i et autentisk miljø med natur, ro og alligevel nærhed til de vigtigste kulturelle og historiske steder i regionen. La Capelle har dog ikke natteliv eller hype. For forslag til en mere præcis planlægning af dit ophold på stedet finder du en mappe i huset med al relevant information samt rejselitteratur om det sydlige Frankrig og omfattende kort. Vi ser frem til at høre fra dig!Dine værterNogle aktiviteter i området:Klatring klipper (i byen)Ridning (10 min.)Fiskeri (i byen)Badning ved floden (Gardon 15 min./ Cèze og Ardèche 45 min.)historiske gamle bydel i Uzes (10 min.)Pont du Gard (15 min.)Romersk arena og museum i Nîmes (30 min.)Pave's Palace and Bridge i Avignon (25 min.)Grotto da la salamandre (45 min.)Rute touristique de l'Ardèche (30 min.)Chauvet Cave Museum (45 min.)Grau du Roi strand (1 t)

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Vaskemaskine
  4. Gratis wi-fi
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Fjernsyn
  3. Kabel-TV
  4. Køkken

Ofte stillede spørgsmål om Charaktervolles Steinhaus In La Capelle (uzès)

  • Er der et poolområde på Charaktervolles Steinhaus In La Capelle (uzès)?

    Nej, Charaktervolles Steinhaus In La Capelle (uzès) har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Charaktervolles Steinhaus In La Capelle (uzès)?

    Nej, Charaktervolles Steinhaus In La Capelle (uzès) tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Charaktervolles Steinhaus In La Capelle (uzès)?

    Ja, Charaktervolles Steinhaus In La Capelle (uzès) har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Charaktervolles Steinhaus In La Capelle (uzès)?

    Populære attraktioner i nærheden af Charaktervolles Steinhaus In La Capelle (uzès) inkluderer Pont d'Arc, Pont du Gard, Grotte Chauvet-Pont d Arc, Arena of Nimes, Château des Papes, Palais des Papes, Grotte de la Cocalière, L'Isle-sur-la-Sorgue.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Charaktervolles Steinhaus In La Capelle (uzès)?

    Afbestillingspolitikken for Charaktervolles Steinhaus In La Capelle (uzès) varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.