Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Charming Countryside Guest Home With Mountain Views (Sequim, USA)

Hele huset/lejligheden Charming Countryside Guest Home With Mountain Views (Sequim, USA)

Om Charming Countryside Guest Home With Mountain Views

Charmerende gæstehus på landet med udsigt over bjergene Nyd et afslappende ophold i dette fredelige naturreservat! Riley's Farmette tilbyder private pensionater på en lokal Wasabi Farm. Start din dag, når hanen krager og nipper til din morgenkaffe, mens du ser på den majestætiske olympiske bjergkæde. Riley's har alt hvad du har brug for for en hurtig flugt til den olympiske halvø. Fremragende til par eller små familier, faciliteter inkluderer: 1 dronning loft-stil soveværelse, plus der er en fuld størrelse nedfældbar sofa i stuen og 1 fuldt bad. Alle sengetøj leveres, så bare pak dit tøj og smag til eventyr! Køkkenet er fuldt udstyret til tilberedning af nærende måltider under hele dit ophold & placering er ideel tæt på nogle af områdets bedste gårdbutikker for at opfylde din købmandsliste og nyde nogle lækre lokale spisesteder: Nash's Farm Store, Sunny Farms, Graysmarsh Farm, River Run Gård og mere. Udenfor finder du et privat dæk og en picnicbænk perfekt til udendørs spisning. Rolige omgivelser er sikker på at inspirere til kreativitet ... Forfattere kommer i mål eller starter din roman! Intet tv, men det vil ikke gå glip af overfloden af lokale attraktioner, parker og strande for at holde dig travlt med at opdage dette smukke område. WI-FI er tilgængelig til streaming af dine foretrukne shows og film på dine personlige laptops. Riley's Farmette er din gå-til-base-lejr til at udforske den olympiske nationalpark, eller dem, der vil have tæt adgang til fantastiske cykelstier, golfbaner, windsurfing, kajaksejlads, strandcamping og lokale fiskeriområder.- Privat gæstehus- 1 soveværelse (queensize-seng)- 1 sovesofa (fuld størrelse)- 1 bad- Fuldt møbleret- Fuldt udstyret køkken- Forudsat håndklæder og sengetøj- Trådløst internet- Udsigt over bjergene- Sydlig eksponering- Indstilling af landdistrikterneIndtjekning er kl. 15, og udtjekning er 11:00.Depositum: 50 procent af det samlede lejebeløb tages, når det reserveres, og anden halvdel vil blive taget tredive dage før dit ophold.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Gratis wi-fi
Værelsesfaciliteter
  1. Opvaskemaskine
  2. Fjernsyn
  3. Hårtørrer
  4. Centralvarme

Ofte stillede spørgsmål om Charming Countryside Guest Home With Mountain Views

  • Er der et poolområde på Charming Countryside Guest Home With Mountain Views?

    Nej, Charming Countryside Guest Home With Mountain Views har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Charming Countryside Guest Home With Mountain Views?

    Ja, Charming Countryside Guest Home With Mountain Views har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Charming Countryside Guest Home With Mountain Views?

    Ja, Charming Countryside Guest Home With Mountain Views har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Charming Countryside Guest Home With Mountain Views?
  • Hvad er afbestillingspolitikken for Charming Countryside Guest Home With Mountain Views?

    Afbestillingspolitikken for Charming Countryside Guest Home With Mountain Views varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.