Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Charming Villa At The Beach Front With Sunny Terraces (Hospitalet de l'Infant, Spanien)

Hele huset/lejligheden Charming Villa At The Beach Front With Sunny Terraces (Hospitalet de l'Infant, Spanien)

Om Charming Villa At The Beach Front With Sunny Terraces

Juli tilbud !! Charmerende villa ved stranden med solrige terrasser Fantastisk ferievilla i middelhavsstil. Du vil elske dens solrige terrasser med smuk udsigt over havet og direkte adgang til havet. Det er omgivet af en have med grill og udendørs bruser og er fuldt udstyret med alle nødvendige faciliteter. Villa bygget i 1964, fuldt ud fornyet i 2012. Det har 130 kvadratmeter bygget i to etager, i en ejendom på 400 m2. Beliggende foran stranden og 200 m. i centrum af Hospitalet de l'Infant, i Costa Dorada. Det har tre store terrasser mod havet, tre soveværelser (et med eget badeværelse), to toiletter, køkken og en stor stue.Hvis du leder efter en ikke overfyldt strand og et hus, der er både foran havet og i gåafstand (200 m) fra centrum af en lille og ren landsby, er dette et godt valg.Huset ligger 37 km langt fra Reus lufthavn og 123 km langt fra Barcelona lufthavn. Togstationen ligger i gåafstand (850 m).Alle former for vandsport findes i gåafstand. Havn på 500 m. Nærmeste golfbane på 6 km (Bonmont).Vores gæster vil nyde satellit-tv med internationale kanaler og gratis højhastigheds-Wi-Fi-forbindelse, selvom du foretrækker at se havet og lytte til bølgerne. Køkkenet er lyst med udsigt over haven og er udstyret med vaskemaskine, opvaskemaskine, mikroovn og et stort sæt køkkenredskaber. Middage på terrassen om de varme aftener på Costa Dorada er bare mindeværdige.Den luksuriøse og komfortable suite besætter hele øverste etage i villaen og giver privatliv. Det har et integreret badeværelse, der giver udsigt til havet, mens du tager et brusebad.Et af soveværelserne kan konverteres i løbet af dagen i et dejligt studie med et skrivebord med udsigt over havet. Hvis du vil føle havet, behøver du ikke at forlade hjemmet.Husholdningen er ansvarlig for Gloria. Hun tager sig af huset også for os og kender enhver lille hemmelighed, du muligvis har brug for at vide. Hun er også tilgængelig til rengøring efter anmodning, hvis du ikke har lyst til rengøring eller vaskeri, mens du er hjemme.Der er en fiskebutik 300 meter langt fra huset. Fisk ankommer omkring 16 timer hver dag, og du vil nyde at tilberede frisk fisk på terrassen enten på gryden eller i BBQ. Hvis du er glad for lokal mad, skal du bare bede om vejledning, så fortæller vi dig, hvor du skal hen !!Vi købte huset i 2009 og har det fuldstændigt fornyet i 2012. Vi tilbringer normalt det meste af sommeren med at sejle, og det er derfor, vi lejer huset lige i denne periode. Vi håber, du vil nyde det.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Direkte adgang til stranden
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Badeværelse med bruser
  3. Fjernsyn
  4. Centralvarme
Sportsfaciliteter
  1. Tennisbane

Ofte stillede spørgsmål om Charming Villa At The Beach Front With Sunny Terraces

  • Er der et poolområde på Charming Villa At The Beach Front With Sunny Terraces?

    Nej, Charming Villa At The Beach Front With Sunny Terraces har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Charming Villa At The Beach Front With Sunny Terraces?

    Nej, Charming Villa At The Beach Front With Sunny Terraces tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Charming Villa At The Beach Front With Sunny Terraces?

    Ja, Charming Villa At The Beach Front With Sunny Terraces har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Charming Villa At The Beach Front With Sunny Terraces?

    Populære attraktioner i nærheden af Charming Villa At The Beach Front With Sunny Terraces inkluderer Hotel PortAventura Park, Cap Salou, Castell de Siurana, Port Calafat, Riumar, Altafulla, Passeig Marítim de Ponent, Carrer Barcelona.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Charming Villa At The Beach Front With Sunny Terraces?

    Afbestillingspolitikken for Charming Villa At The Beach Front With Sunny Terraces varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.