Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Coastal Soul - Family Entertainer With Pool (Coolangatta, Australien)

Hele huset/lejligheden Coastal Soul - Family Entertainer With Pool (Coolangatta, Australien)

Om Coastal Soul - Family Entertainer With Pool

COASTAL SOUL - Casuarina, NSW LJ Hooker Kingscliff byder dig velkommen til Coastal Soul. Et stort 4 værelses hjem i en rolig blind vej beliggende til at underholde hele familien.Denne ejendom er for nylig blevet renoveret med et splinternyt fuldt udstyret køkken.Dit rummelige åben planløsning har højt til loftet, spiseplads med 8 sæder, en stor stue og fladskærms-tv. Dette område åbner ud til den lukkede gårdhave. Her kan du slappe af på de udendørs lounger, mens du nyder et grillet kogt måltid ved et af bordindstillingerne.Smuk baghave med i jorden pool og masser af græs til børnene og kæledyret at løbe rundt på.Nedenunder er der to soveværelser:Soveværelse 1 inkluderer en Tri Bunk med en queensize seng i bunden og en enkelt størrelse på toppen.Soveværelse 2 har en queensize seng og loftsventilator.Ovenpå er der to soveværelser:Soveværelse 3 består af en queensize-seng, loftsventilator og privat balkon.Soveværelse 4 inkluderer en queensize-seng, loftsventilator.Alle værelser inkluderer indbyggede morgenkåbe.EJENDOMSFUNKTIONER:Indendørs poolFuldt indhegnet stor baghaveKæledyrsvenligLoftventilatorerFor nylig renoveretBBQRummeligt opholdsstueMorgenmad barBadekarUnderholdere glæder sigTæt på stranden, lokale butikker, restauranter og caféer._______________________________________________________________________________________________Hos LJ Hooker Kingscliff er vi stolte over enestående kundeservice fra lokale mennesker, der bor her, elsker her og er forpligtet til at vokse Kingscliff og Tweed Coast Holidays som din foretrukne feriedestination år efter år. Kontakt LJ Hooker Kingscliff for en mindeværdig ferie i Casuarina.Med over 25 års erfaring elsker vores gæster at vende tilbage til vores samme venlige ansigter år efter år. Spar venter i køer og tag direkte med os!Alle bookinger er underlagt betingelserne for ferieudlejning.Der er gode steder at feste i byen, men ingen fester eller funktioner tilladt på ejendommen i betragtning af vores naboer. Støjklager vil resultere i tab af dit sikkerhedsdepositum og på stedet udsættelse. Alle feriebestillinger er underlagt vores vilkår og betingelser.Gold Coast temaparker er cirka 40 minutters kørsel nord og Byron Bay kun 40 minutter syd. Casuarina ved Tweed Coast er ved at blive den hotteste feriedestination, kom og se hvad ståhejen handler om!

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskeservice
Værelsesfaciliteter
  1. Opvaskemaskine
  2. Fjernsyn
  3. Kabel-TV
  4. Mikrobølgeovn
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om Coastal Soul - Family Entertainer With Pool

  • Er der et poolområde på Coastal Soul - Family Entertainer With Pool?

    Nej, Coastal Soul - Family Entertainer With Pool har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Coastal Soul - Family Entertainer With Pool?

    Ja, Coastal Soul - Family Entertainer With Pool har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Coastal Soul - Family Entertainer With Pool?

    Ja, Coastal Soul - Family Entertainer With Pool har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Coastal Soul - Family Entertainer With Pool?

    Populære attraktioner i nærheden af Coastal Soul - Family Entertainer With Pool inkluderer Australian Outback Spectacular, Gold Coast Airport, Main Beach, Cavill Avenue, Surfers Paradise Beach, Byron Bay Lighthouse, Main Beach, Southport.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Coastal Soul - Family Entertainer With Pool?

    Afbestillingspolitikken for Coastal Soul - Family Entertainer With Pool varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.