Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Comfortable Holiday Home In A Quiet Location Near The Beach For 6 People (Breege, Tyskland)

Hele huset/lejligheden Comfortable Holiday Home In A Quiet Location Near The Beach For 6 People (Breege, Tyskland)

Om Comfortable Holiday Home In A Quiet Location Near The Beach For 6 People

Komfortabel, stille og tæt på stranden - inkl. Vasketøjspakker og slutrengøring ** Vasketøjspakker, slutrengøring og alle yderligere omkostninger er allerede inkluderet i prisen **Sommerhuset, der blev afsluttet i 2016, giver plads nok til en afslappende ferie ved Østersøen på ca. Det behagelige udstyr efterlader intet at ønske og inviterer dig til at slappe af. De tre hyggelige og individuelt møblerede soveværelser har hver en radio og fladskærms-tv (inkl. DVD-afspiller) og tilbyder et ideelt tilflugtssted.Når vejret er godt, kan du nyde den store have med træterrasse, den uhindrede udsigt og den vidunderlige ro (sommerhuset ligger i en privat sti). Juliusruh-stranden ligger omkring 800 meter væk, og du kan nemt nå den til fods på få minutter.Huset er familievenligt. For vores små gæster er der et badekar, en rejseseng med en ekstra madras (Alvi), en høj stol og en skiftemåtte.Huset opvarmes med gulvvarme, som kan reguleres individuelt i alle værelser. Et opholdsventilationssystem sikrer et behageligt rumklima.Huset var møbleret med meget kærlighed og omsorg. Et åbent og rummeligt landstedskøkken venter dig i stueetagen, der støder op til opholds- og spisepladsen.Køkkenudstyr:- Komfur med keramisk kogeplade og ovn- opvaskemaskine- køleskab- fryser- mikroovn- kedel- kaffemaskine- Senseo-maskine- Brødrister- blender- adskillige bage- og køkkenredskaberOpholds- og spiseplads:- stort spisebord med plads til 6 personer- Stor, behagelig sofa plus en hyggelig vingestol med afføring- Drejeligt fladskærms-tvSommerhuset har to badeværelser:- Gæstetoilet i stueetagen med walk-in bruser- Ovenpå badeværelse med dobbelt håndvask, badekar og en anden rummelig walk-in bruserDe tre soveværelser er ovenpå:- to soveværelser med dobbeltseng, garderobe og fladskærms-tv (inkl. DVD-afspiller)- et soveværelse med to enkeltsenge, garderobe og fladskærms-tv (inkl. DVD-afspiller)- Alle senge er udstyret med faste madrasser og hårdhedsjusterbare spalterammer (inkl. Justerbart hovedgærde)Have / Terrasse:- rummelig have med uhindret udsigt- 43 kvadratmeter træterrasse på den sydlige og vestlige side af huset- Komfortable møbler i træterrasse med puder og parasol- Grill med redskaber- Bordtennisbord med tilbehør- Vikingespil- Brolagt indkørsel med to parkeringspladser- Kvinder og herre cykelHuset ligger i en stille Pivatstrasse i slutningen af parkstien, direkte ved siden af Juliusruh-parken. Det er kun få skridt fra feriehuset til parken og ca. 800 meter til Østersøen og den 10 km lange sandstrand. Hvis du foretrækker havnen ved Breeger Bodden, kommer du til den efter ca. 1,5 km.Østersø-feriestedet Breege-Juliusruh ligger i den nordlige del af øen Rügen på Wittow-halvøen mellem bugten og havet. Cape Arkona med sine to fyrtårne ligger kun 10 km væk. Wittow-halvøen har meget veludviklede cykelstier. Fra Breeger Hafen kan du starte bådture til øen Hiddensee eller Störtebekker Festival. Bodden er en populær destination for sejlads eller fisketure.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Vaskemaskine
  3. Gratis wi-fi
  4. Hele huset/lejligheden
Værelsesfaciliteter
  1. Opvaskemaskine
  2. Badeværelse med bruser
  3. Fjernsyn
  4. Centralvarme

Ofte stillede spørgsmål om Comfortable Holiday Home In A Quiet Location Near The Beach For 6 People

  • Er der et poolområde på Comfortable Holiday Home In A Quiet Location Near The Beach For 6 People?

    Nej, Comfortable Holiday Home In A Quiet Location Near The Beach For 6 People har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Comfortable Holiday Home In A Quiet Location Near The Beach For 6 People?

    Nej, Comfortable Holiday Home In A Quiet Location Near The Beach For 6 People tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Comfortable Holiday Home In A Quiet Location Near The Beach For 6 People?

    Ja, Comfortable Holiday Home In A Quiet Location Near The Beach For 6 People har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Comfortable Holiday Home In A Quiet Location Near The Beach For 6 People?

    Populære attraktioner i nærheden af Comfortable Holiday Home In A Quiet Location Near The Beach For 6 People inkluderer KdF-Bad Prora, Hansedom, Ostseebad Binz, Binzer Strand, Putbus, Seebad Insel Hiddensee Vitte, Ostseebad Sellin Nordstrand, Strandpromenade Binz.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Comfortable Holiday Home In A Quiet Location Near The Beach For 6 People?

    Afbestillingspolitikken for Comfortable Holiday Home In A Quiet Location Near The Beach For 6 People varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.