Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Cottage On The Edge Of The Picturesque Village Of Langton Herring. (bargain! (Weymouth, Storbritannien)

Hele huset/lejligheden Cottage On The Edge Of The Picturesque Village Of Langton Herring. (bargain! (Weymouth, Storbritannien)

Om Cottage On The Edge Of The Picturesque Village Of Langton Herring. (bargain!

sommerhus på kanten af ​​den pittoreske landsby Langton-sild. (forhandle! Langt fra madding crowd, sætte sin egen private grønne indkørsel beliggende i 8 hektar marker og skov. Fred og ro findes i det gamle sommerhus, der går tilbage til den tidlige viktorianske alder og er fuld af charme og karakter. Det har en åben ild, oliefyrede centralvarme, og har en varm hjemlig føler. Huset har en stor 5 'seng, og romantiske Eves med ovenlys at stirre på stjernerne. En stor dyb bad med brus vedhæftet fil er i stueetagen, med en lille toilet / håndvask ovenpå. Køkkenet er yderst godt udstyret med opvaskemaskine, mikroovn, køleskab og fryser og vaskemaskine til rådighed. Et bord og stole med udsigt over markerne til morgenmad eller en privat have med ildsted og liggestole til at slappe af og nyde roen og roen, men stadig tæt på alle faciliteter. Bare stedet at slappe af.Huset er helt selvstændig med masser af parkeringspladser. Ugentlige huslejer eller korte pauser om vinteren.Hunde er tilladt, (2 maksimum), men ejere regler skal følges, da der er husdyr på landet. Et gebyr på £ 5 per hund for 2 nætter og £ 10 per hund for en uge. Ejere skal være ansvarlige for at afhente og bortskaffe posen i kassen øverst på drevet. Ingen hunde skal til enhver tid overlades i hytten og ikke tilladt på møbler eller ovenpå.Den friske duft af havet, og bølgerne styrter på stranden (når vinden er i den rigtige retning) tilføj til atmosfæren af ​​denne unikke lille perle.Huset er køligt om sommeren og varmt og hyggeligt om vinteren. En pejs er tilgængelig, og logs kan købes hos ejeren.Køkkenet er yderst veludstyret og viskestykker, ovnhandsker, opvaskemiddel, te og kaffe og sukker til rådighed. Supplerende mælk i køleskabet for den meget ønskede kop te ved ankomsten.Jeg er mere end glad for at lægge fødevareforsyninger væk i køleskabet / fryseren, hvis der er anmodet om levering til hjemmet.Jeg leverer 2 toiletruller i både badeværelse og ovenpå toilet, sammen med håndklæder. Soveværelset har lave taghætter, men en meget behagelig king size seng med frisk linned og dyne forudsat. Vinduerne i taget giver dig mulighed for at se på stjernen, og hvis det er nødvendigt, har du mørkeblinds.Jeg er meget glad for at foreslå steder af interesse eller gode pubber / restauranter i området.Hvis privatliv er påkrævet, er dette stedet for dig.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Gratis wi-fi
For børn
  1. Børne- og babysenge
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Fjernsyn
  3. Centralvarme
  4. Elkedel

Ofte stillede spørgsmål om Cottage On The Edge Of The Picturesque Village Of Langton Herring. (bargain!

  • Er der et poolområde på Cottage On The Edge Of The Picturesque Village Of Langton Herring. (bargain!?

    Nej, Cottage On The Edge Of The Picturesque Village Of Langton Herring. (bargain! har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Cottage On The Edge Of The Picturesque Village Of Langton Herring. (bargain!?

    Ja, Cottage On The Edge Of The Picturesque Village Of Langton Herring. (bargain! har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Cottage On The Edge Of The Picturesque Village Of Langton Herring. (bargain!?

    Ja, Cottage On The Edge Of The Picturesque Village Of Langton Herring. (bargain! har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Cottage On The Edge Of The Picturesque Village Of Langton Herring. (bargain!?

    Populære attraktioner i nærheden af Cottage On The Edge Of The Picturesque Village Of Langton Herring. (bargain! inkluderer Dorset County Museum, Bovington Camp, Bournemouth Beach, Corfe Castle, Weymouth Bay and Portland Harbour, Studland Beach, Abbotsbury Swannery, Weymouth Beach.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Cottage On The Edge Of The Picturesque Village Of Langton Herring. (bargain!?

    Afbestillingspolitikken for Cottage On The Edge Of The Picturesque Village Of Langton Herring. (bargain! varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.