Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Cottage With Fenced Garden In Close Proximity To The Thermal Baths (Dombóvár, Ungarn)

Hele huset/lejligheden Cottage With Fenced Garden In Close Proximity To The Thermal Baths (Dombóvár, Ungarn)

Om Cottage With Fenced Garden In Close Proximity To The Thermal Baths

Sommerhus med indhegnet havegrund i umiddelbar nærhed af det termiske bad Dette fritliggende hus med en smukt dyrket, fuldt indhegnet have ligger i et sommerhusområde i umiddelbar nærhed af det berømte termiske og terapeutiske bad Gunaras. Det er tæt på den lille by Dombóvár med adskillige faciliteter samt meget billig til dagsture til Balatonsøen, til interessante kulturelle byer eller til statshovedstaden Budapest.Det totalrenoverede og nyindrettede feriehus i 2016 på en 350 m² stor havegrund er opdelt i et soveværelse, en hyggelig stue og spisestue med et behageligt sofahjørne, et separat fuldt udstyret tekøkken og et badeværelse med bruser i et opholdsareal på 33 m² og toilet. Så du er velkommen til en ferie sammen med op til fire personer.I det lille soveværelse sover du i en behagelig kasse forårsseng (200 cm x 140 cm) med en kontinuerlig madras. Efter en dagstur kan du slappe af i stuen på den komfortable sofa, mens fjernsynet med satellit-tv inklusive tyske tv-programmer sørger for underholdning om aftenen. Sofahjørnet kan omdannes til et 140 cm bredt soveområde på ingen tid overhovedet. Et spisebord inviterer dig til et selvforberedt måltid. Tekøkken giver dig omfattende selvforsyning ved hjælp af to kogeplader, en miniovn, et køleskab, samt en kaffemaskine, kedel, masser af opvaskemaskiner, bestik og køkkenredskaber. Der er gratis sengelinned og håndklæder til rådighed i huset.På den overdækkede veranda og terrassen bag huset kan du virkelig slappe af på havemøbler. En grill er også tilgængelig til privat brug på anmodning. Derudover er dine hunde meget velkomne og kan bevæge sig frit på den helt indhegnede ejendom og i huset.Ferieboligen er ideel til store og små gæster - for alle, der værdsætter en afslappende ferie eller en kur eller gerne vil træne i den friske luft - mens du jogger, stavgang, vandreture, fisker eller cykler på vores egne leje cykler.Efter kun ca. 200 meter kommer du til det berømte termiske og medicinske bad Gunaras med dens brede vifte af wellness- og spafaciliteter. Den nærmeste lille by Dombóvár med mange butikker, gode restauranter, barer og caféer ligger kun ca. 3 kilometer væk. Under dit ophold kan du lære de forskellige fritidsaktiviteter og de rige kulturelle tilbud i det omkringliggende at kende på interessante udflugter. Det er kun 45 km til den europæiske kulturhovedstad Pécs og blomsterbyen Kaposvár, ca. 70 km til Balatonsøen og ca. 120 km til statshovedstaden Budapest, som altid er værd en dagstur. For dem, der vil køle af i det kølige vand på varme dage, vil vores nybyggede 6x3 meter store swimmingpool ved Waldhof-sommerhuset, der ligger kun 1 km væk, være tilgængelig gratis fra foråret 2017.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Udendørs pool
  4. Ikke-rygerværelser
Velvære / spa
  1. Massage
Værelsesfaciliteter
  1. Badeværelse med bruser
  2. Fjernsyn
  3. Satellit-TV
  4. Kabel-TV

Ofte stillede spørgsmål om Cottage With Fenced Garden In Close Proximity To The Thermal Baths

  • Er der et poolområde på Cottage With Fenced Garden In Close Proximity To The Thermal Baths?

    Ja, Cottage With Fenced Garden In Close Proximity To The Thermal Baths har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på Cottage With Fenced Garden In Close Proximity To The Thermal Baths?

    Ja, Cottage With Fenced Garden In Close Proximity To The Thermal Baths har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Cottage With Fenced Garden In Close Proximity To The Thermal Baths?

    Ja, Cottage With Fenced Garden In Close Proximity To The Thermal Baths har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Cottage With Fenced Garden In Close Proximity To The Thermal Baths?

    Populære attraktioner i nærheden af Cottage With Fenced Garden In Close Proximity To The Thermal Baths inkluderer Pécs lake, Csisztafurdo, Tettye, Aradi Vértanuk Way, Barbakán, Pécs city centre, Gázi Kászim pasa dzsámija, Széchenyi tér.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Cottage With Fenced Garden In Close Proximity To The Thermal Baths?

    Afbestillingspolitikken for Cottage With Fenced Garden In Close Proximity To The Thermal Baths varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.