Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Cozy Caravan With Private Terrace (Garz, Tyskland)

Hele huset/lejligheden Cozy Caravan With Private Terrace (Garz, Tyskland)

Om Cozy Caravan With Private Terrace

Fritliggende campingvogn med privat terrasse Ferie i en campingvogn med forskel - fordi du ikke behøver at bringe ham - han er allerede der. Han står ved sig selv i slutningen af plottet med sydlig orientering. Dette garanterer glimt af solnedgange, som du ikke hurtigt vil glemme.En overdækket træterrasse foran bilen er designet, så du har udsigt over hækningen til naboområdet og Strelasund. Så du kan starte dagen i fred og se færgerne og skibene til morgenmad.Vi beder dig om ikke at ryge i campingvognen - men at bruge terrassen.Campingvognen er udstyret med alt hvad du behøver på ferie. Et lille separat badeværelse i agterværet med bruser er adskilt fra soveområdet med en dør. Lige bag campingvognen er det egentlige nye badeværelse i form af et lille træhus.Der er en stor åben bruser, toilet og vask og vaskemaskine.Soveområdet består af to separate senge på 80x200 cm. Læselampe giver et afslappet udseende i en bog, inden du falder i søvn. Det er muligt at adskille soveværelset med en skydedør fra stue / spisestue.Det lille køkken har køleskab, fryser, ovn, kedel, kaffemaskine, gaskomfur og håndvask.Køkkenet efterfølges af et opholdsområde med spisebord.Derfra har du fra terrassen selv i et lidt ubehageligt vejr en fantastisk udsigt over landskabet i 'havet'.En automatisk varmluftsvarmer fordeler luften i alle områder af campingvognen.Tv'et med satellit-tv er placeret midt i et drejeligt skab, hvilket gør det muligt at se tv fra sengen.For en hyggelig aften sikres ved de forskellige belysningsmuligheder.Du kan justere terrasselyset individuelt. Mange trådløse ioner styres centralt via et tastatur, nem at bruge, og når du går på udflugt, skal du bare trykke på knappen All Off og du er alle bekymret (teknologi klog) - resten er din ferie!Talrige opbevaringsrum og garderobe samt plads under sengene gør din bagage forsvundet på ingen tid.Alle vinduer og ovenlys er udstyret med insektgardiner og marquises.Stikkontakter på alle områder samt to USB-opladningsstik, internet og en lille radio vil ikke lade dig miste din forbindelse til verden selv på ferie - medmindre du vil have det. I dette tilfælde har du fundet det ideelle sted. Vågnet af morgensolen og et par fugle, der giver dig en helt ny alarm tidligt om morgenen med vinduerne åbne.Der tilbydes gratis parkering direkte på ejendommen.Det kan nås via en veludviklet vej fra Stralsund via Rügenbrücke eller fra maj til oktober via færgeforbindelsen kort efter afkørslen af Greifswald motorvej (A 20). Færgeforbindelsen findes direkte mellem Stahlbrode og Glewitz.Færgehavnen og den nybyggede marina ligger udenfor den slagne vej.Efter 100 m gang er du på uspoleret strand.Cykelstien fra vejen starter ved udkanten og inviterer til lange ture i det omkringliggende område.Tjenesten omfatter levering af linned og håndklæder med ugentlig skift eller behov.Gratis internet og alle forsyningsselskaber er inkluderet i lejeprisen.Det er muligt at leje cykler.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Hele huset/lejligheden
Værelsesfaciliteter
  1. Fjernsyn
  2. Aircondition
  3. Satellit-TV
  4. Køleskab

Ofte stillede spørgsmål om Cozy Caravan With Private Terrace

  • Er der et poolområde på Cozy Caravan With Private Terrace?

    Nej, Cozy Caravan With Private Terrace har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Cozy Caravan With Private Terrace?

    Nej, Cozy Caravan With Private Terrace tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Cozy Caravan With Private Terrace?

    Ja, Cozy Caravan With Private Terrace har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Cozy Caravan With Private Terrace?

    Populære attraktioner i nærheden af Cozy Caravan With Private Terrace inkluderer KdF-Bad Prora, Hansedom, Ostseebad Binz, Binzer Strand, Putbus, Seebad Insel Hiddensee Vitte, Ostseebad Sellin Nordstrand, Strandpromenade Binz.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Cozy Caravan With Private Terrace?

    Afbestillingspolitikken for Cozy Caravan With Private Terrace varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.