Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Cozy Cottage 1 mile from Holden Beach and Boat Launch. Dog Friendly! (Supply, USA)

Hele huset/lejligheden Cozy Cottage 1 mile from Holden Beach and Boat Launch. Dog Friendly! (Supply, USA)

Om Cozy Cottage 1 mile from Holden Beach and Boat Launch. Dog Friendly!

Hyggeligt sommerhus 1 km fra Holden Beach og bådlansering. Hundevenlig !! Denne hytte på 2 soveværelser med 2 badeværelser gemt væk under Live Oak træerne ligger kun 1 km fra Holden Beach og Intercoastal Waterway. Stort veludstyret køkken med nye rustfrie apparater inkluderer en opvaskemaskine. Masser af counter plads til folk der kan lide at lave mad. Vores stue har masser af plads til alle dine gæster plus en futon, der sover to. Nyt 50 'smart HDTV i stue / spisestue. Spisebord med plads til seks. Et vaskerum med vaskemaskine, tørretumbler, strygebræt og plads til alle dine kølere og strandbehov. Lille dæk outback med grill, bord med paraply og stole til udendørs spisning eller bare slappe af efter en dag på stranden. Master soveværelse har en queensize seng, stort skab og et komplet bad med bruseniche. Andet soveværelse har en queensize seng med en Ardmore. Vi leverer lagner, tæpper og puder for din bekvemmelighed. Ekstra komplet badeværelse i hallen har badekar og bruser. Et lille opholdsområde har et højt bord og 4 stole, et godt sted at spille kort.Vi er røgfri og hundevenlige med indhegnet have! (Kæledyrsgebyrer gælder) For bådfolk og fiskere er den gratis offentlige bådlancering lige nede ad vejen på ICW. Masser af skyggefuld parkering er tilgængelig på vores ejendom med masser af plads til din bådtrailer. Mile mellem huset og øen er 'Causeway' fuld af strandforretninger, isbarer, gavebutikker, minigolf og vandrutschebaner. Udlejningsfirmaer har kajakker, cykler, jetski, fiskerbåde, fiskeudstyr, strandstole, golfvogne, der kan lejes. ICW er et vidunderligt sted at fiske vandski og kajak. Indkøbscenteret har en Food Lion Supermarked, Subway, Dominoes Pizza, China Moon, Surfers Cafe, Bait Shop og Anaya Hair Salon. Bare 2 minutter fra huset.Flere fiskerestauranter er tilgængelige lokalt på og uden for øen med eller uden udsigt over vandet. Du finder et udvalg af menuer i køkkenskuffen. Både fisk og skaldyrsmarkeder for frisk mad er lige nede ad vejen. For en hurtig under- eller sandwich eller morgenmad er to Deli's inden for gåafstand fra huset. I sommermånederne tilbyder Holden Beach gratis koncerter på Gazebo hver søndag aften. Tirsdage er for Tie Dye. Medbring familien og lav dig en souvenir Tshirt. Onsdag aften er Turtle Talk i rådhusbygningen med film og et foredrag, der lærer børn og voksne om havskildpadder. Du er måske heldig nok til at være vidne til en skildpadde, der klækker på stranden! Vores nye legeplads tilbyder tennis, basketball og underholdning for børnene. En hundepark findes i slutningen af Scotch Bonnet Street på øen. Gratis parkering ved Beach Access skilte. Nogle har bruser og porta-potties. Leashed Dogs er tilladt på stranden året rundt. Kontroller tidspunkter for forskellige sæsoner

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Kæledyr tilladt
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Vaskemaskine
  4. Gratis wi-fi
Værelsesfaciliteter
  1. Opvaskemaskine
  2. Fjernsyn
  3. Hårtørrer
  4. Centralvarme
For børn
  1. Legeplads

Ofte stillede spørgsmål om Cozy Cottage 1 mile from Holden Beach and Boat Launch. Dog Friendly!

  • Er der et poolområde på Cozy Cottage 1 mile from Holden Beach and Boat Launch. Dog Friendly!?

    Nej, Cozy Cottage 1 mile from Holden Beach and Boat Launch. Dog Friendly! har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Cozy Cottage 1 mile from Holden Beach and Boat Launch. Dog Friendly!?

    Ja, Cozy Cottage 1 mile from Holden Beach and Boat Launch. Dog Friendly! har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Cozy Cottage 1 mile from Holden Beach and Boat Launch. Dog Friendly!?

    Nej, Cozy Cottage 1 mile from Holden Beach and Boat Launch. Dog Friendly! tilbyder ikke parkering.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Cozy Cottage 1 mile from Holden Beach and Boat Launch. Dog Friendly!?

    Populære attraktioner i nærheden af Cozy Cottage 1 mile from Holden Beach and Boat Launch. Dog Friendly! inkluderer North Myrtle Beach, 31st Annual Easter Egg Hunt, Diva 1/2 Marathon Race, Annual City Wide Cleanup, Cruise to the Coast Classic Car Show, East Coast VW NMB Thriatlon, SC HOG Rally, Barefoot Landing.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Cozy Cottage 1 mile from Holden Beach and Boat Launch. Dog Friendly!?

    Afbestillingspolitikken for Cozy Cottage 1 mile from Holden Beach and Boat Launch. Dog Friendly! varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.