Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Craftsman Built House Provides Stunning Retreat (Dunedin, New Zealand)

Hele huset/lejligheden Craftsman Built House Provides Stunning Retreat (Dunedin, New Zealand)

Om Craftsman Built House Provides Stunning Retreat

Håndværker bygget hus giver en fantastisk tilbagetog Nau mai! Haere mai! Håndværker bygget hjem i 4 hektar have og revegetated native bush giver dig alle hjemmets bekvemmeligheder i en fantastisk landlige omgivelser ved havet. (Daggry-koret er enestående!)'Waiata Manu' ligger i Broad Bay og tilbyder dig muligheder for at genoplive midt i de rolige omgivelser i busk, strand og hav. Eller du kan udforske de bedste muligheder for rekreation og dyreliv i dette smukke område.Huset er ejerbygget i fire niveauer for at reducere påvirkningen på stedet og kan prale af et massivt trækøkken og 2 pejs til opvarmning (en i køkken-spisestuen, en i den store stue). Du kan nyde en fantastisk udsigt fra omfattende dæk og forkæl dig med det færdige valg af bibliotek og brætspil. Huset blev møbleret med de bedste af forelskede ting for at reducere vores miljøpåvirkning. (Tjek Crown Lynn og Temuka-samlingen!). Brænde dyrkes på ejendommen, og du bliver bedt om at erstatte det, du bruger fra træboden.Et soveværelse har en queensize-seng og loftseng ovenfor. Det andet soveværelse har 2 divan-senge med loftseng ovenfor. Mezzaninet over hovedstuen har en sovesofa med ekstra dronningmadras (under dronningsseng) for ekstra komfort. Huset kan sove i alt omkring 8. Der er flere ekstra enkeltmadrasser, og der er masser af ekstra dyner og puder. Badeværelset er på køkkenplanet og har et bad i fuld længde, også et brusebad, håndvask og separat toilet.Gåstier fra bagsiden af huset giver adgang til udsigt over Aramoana og det åbne hav fra brænde plantagen øverst i sektionen.Bemærk, at dette er et igangværende arbejde, og 3 af de indvendige trapper har gelænder, men ingen lodrette balustere, og dette kan muligvis gøre huset ikke velegnet til meget små børn.Nyd den fantastiske beliggenhed, værdsæt floraen og faunaen, slap af i komfort i vores overlegne indretning, værdsæt den æstetiske og fortæl os, hvordan vi kan gøre det endnu bedre.Nau mai Haere MaiSærlige forhold:Når du kører på Otago-halvøen, skal du ikke antage, at din GPS viser de faktiske veje! Download vores instruktioner til detaljer om ruter.Opkørsel er en udfordring for nogle, men ikke noget problem, når du holder din hastighed op. Drej rundt på toppen. Tag ikke biler op uden at inspicere drevet først. Huset er i 4 etager, så der er trapper! House er et igangværende arbejde, så lodrette balustere endnu ikke er til stede på 3 trappetrin. Dette kan være et problem for små børn. Almindeligt svar inden for 48 timer.BEMÆRK: I henhold til Kiwi-bach-traditionen forventes det, at du: Rengør huset og gør opvasken, før du rejser; Medbring dit eget linned (håndklæder / lagner / viskestykker);

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Vaskemaskine
  4. Hele huset/lejligheden
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Pejs
  3. Opvaskemaskine
  4. Badeværelse med bruser

Ofte stillede spørgsmål om Craftsman Built House Provides Stunning Retreat

  • Er der et poolområde på Craftsman Built House Provides Stunning Retreat?

    Nej, Craftsman Built House Provides Stunning Retreat har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Craftsman Built House Provides Stunning Retreat?

    Nej, Craftsman Built House Provides Stunning Retreat tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Craftsman Built House Provides Stunning Retreat?

    Ja, Craftsman Built House Provides Stunning Retreat har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Craftsman Built House Provides Stunning Retreat?

    Populære attraktioner i nærheden af Craftsman Built House Provides Stunning Retreat inkluderer Hotere Garden Oputae, Otago Peninsula, Larnach Castle, Port Otago, Forsyth Barr Stadium, University of Otago, New Zealand Sports Hall of Fame, Taieri Gorge Railway.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Craftsman Built House Provides Stunning Retreat?

    Afbestillingspolitikken for Craftsman Built House Provides Stunning Retreat varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.