Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Detached Country House With Panoramic Views Of The Plana De Vic (Las Masias de Voltregá, Spanien)

Hele huset/lejligheden Detached Country House With Panoramic Views Of The Plana De Vic (Las Masias de Voltregá, Spanien)

Om Detached Country House With Panoramic Views Of The Plana De Vic

Fritliggende landsted med panoramaudsigt over Plana de Vic Men La Casavella er et bondegård fra det 18. århundrede, der er fuldstændig restaureret med biologiske materialer på en helt respektfuld måde, hvor miljøet respekterer landdistrikterne og gør alt for, at det ikke engang mangler den mindste detalje.Vores projekt stammer fra kærligheden til et familieområde og behovet for at give det liv og dele det med andre.For os er det meget vigtigt at respektere miljøet og naturen. Vi har valgt en bæredygtig rehabilitering ved hjælp af biologiske materialer som træ, naturlige fibre, kalk og vedvarende energi.Efter dette kriterium har vi besluttet at genbruge og gendanne møbler og andre genstande til at møblere og dekorere huset og bruge aircondition med luftvarme, der bringer varme om vinteren og kølig om sommeren.Vores hus har alle de bekvemmeligheder, du har brug for, og kombinerer det moderne med det rustikke, så du får forbindelse til landslivet.Vi har satellit wifi.Gården er isoleret og beliggende i et højt område med sporadisk udsigt over regionen og er udstyret med flere hektar, hvor du nøje kan observere køerne, der græsser med deres kalve, andre dyr i området og planter, der vokser naturligt omkring huset. Vi er også 5 minutters kørsel fra byens centrum!Vi tilbyder rengøringsservice ved ophold længere end 3 nætter.Kom og besøg os og afbryd det livlige tempo i byen!Hele huset lejes for grupper på 13 personer +2. På underetagender er et værelse med tilpasset badeværelse, der kan rumme 2 ekstra personer på en dobbelt sovesofa.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Ikke-rygerværelser
For børn
  1. Børne- og babysenge
  2. Legeplads
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Centralvarme
  3. Aircondition
  4. Kabel-TV

Ofte stillede spørgsmål om Detached Country House With Panoramic Views Of The Plana De Vic

  • Er der et poolområde på Detached Country House With Panoramic Views Of The Plana De Vic?

    Ja, Detached Country House With Panoramic Views Of The Plana De Vic har 1 poolområdet.

  • Er kæledyr tilladt på Detached Country House With Panoramic Views Of The Plana De Vic?

    Ja, Detached Country House With Panoramic Views Of The Plana De Vic har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Detached Country House With Panoramic Views Of The Plana De Vic?

    Ja, Detached Country House With Panoramic Views Of The Plana De Vic har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Detached Country House With Panoramic Views Of The Plana De Vic?

    Populære attraktioner i nærheden af Detached Country House With Panoramic Views Of The Plana De Vic inkluderer Aeropuerto de Girona-Costa Brava, La Molina, Palau d'esports, Vic, Monestir de Sant Llorenç de Munt, Granollers Station, Catedral de Girona, La Roca Village.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Detached Country House With Panoramic Views Of The Plana De Vic?

    Afbestillingspolitikken for Detached Country House With Panoramic Views Of The Plana De Vic varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.