Hoteller i Barcelona (Catalonien, Spanien)

  2.965 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
  597 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 1. 806 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 2. 982 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
  875 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
  859 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 3. 1.090 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 4. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 5. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 6. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

Hoteller i Barcelona

Find utroligt billige hoteller i Barcelona, Spanien. Søg efter og sammenlign tilbud på overnatning for at finde de laveste priser med trivago

 • Omfattende hotelsøgning for Barcelona online
 • Find et billigt hotel i Barcelona!
 • Book til en fantastisk pris!

Blandt de bedst bedømte Hotels i Barcelona

 • 984 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 • 1.078 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
  Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
  1.402 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
  Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
  309 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024

BARCELONA – EN SPANSK STORBY FULD AF LIV OG FODBOLD

På den nordlige del af Spaniens østkyst finder du den smukke storby Barcelona . Barcelona byder på et væld af seværdigheder – heriblandt mange interessante bygninger – og et livligt centrum fuld af skønne butikker, tapasbarer, restauranter og caféer. Er du i Barcelona om sommeren, vil du kunne nyde ren afslapning på de skønne strande med smukt hvidt sand, palmer og middelhavets bølger.

Er du fodboldfan vil du uden tvivl associere Barcelona med den verdenskendte fodboldklub FC Barcelona, hvis enorme stadion er et must at besøge.

Ja, aktiviteter er der masser af i den dejlige spanske by, og hvordan du vælger at udforske Barcelona er helt op til dig. Én ting er dog garanteret: Du vil ikke kede dig.

EN LIVLIG STORBY

En af Barcelonas mest livlige gader er den brede, og kendte, gågade Las Ramblas. Her kan du finde masser af gode butikker, restauranter og hyggelige boder - perfekt til en shoppedag i Barcelona. Der er altid et væld af mennesker, heriblandt mange turister, lige meget hvilken tid på døgnet, du vælger at besøge denne aktive gade på.

På en sidegade til Ramblaen finder du en imponerende bygning, som mange mener, er arkitekten Gaudis første mesterværk. Det er Güell-paladset, også kendt som Palau Güell. Denne interessante bygning var oprindeligt bygget i 1886-1888 til greven Eusebi Güell, som skabte sin rigdom gennem slavehandel. En af de fascinerende elementer ved dette palads er kontrasterne mellem det dystre, meget gotiske træk og det muntre. Absolut et besøg værd, hvis du alligevel er ved Ramblaen og er intersseret i artikektur og Gaudis værker.

I den ene ende af Ramblaen – tæt ved havnen – finder du en stor flot plads, Placa de la Porta de Pau, med mange restauranter og hoteller. I midten af pladsen er den store Columbus-sølje, som er et 56 meter højt udsigtstårn bygget i 1888. Her kan du få en utrolig smuk udsigt over Barcelonas havn, mange kirker og storslåede bygninger og Ramblaen. På toppen af søjlen finder du en statue af Columbus – deraf monumentets navn. Catalonien er den del af Spanien, hvor Barcelona ligger, og i 1888 prøvede man at hentyde at Columbus oprindeligt var fra Catalonien – og ikke Italien, som er alment accepteret. DNA-prøver fra søfarerens jordiske rester har dog ikke kunne bevise dette, og Christopher Columbus antages derfor stadig at være italiensk trods den catalanske hentydning.

Barcelona har et yderst stor udvalg af billige hoteller, hotellejligheder og B&B’er. Men vil du gerne have et rigtig lækkert hotel under dit ophold i byen, er Catalonia Plaza Cataluna et rigtig godt bud. Beliggenheden er super i hjertet af byen, tæt ved Ramblaen og dermed de mange fortovscaféer, restauranter og butikker, for ikke at forglemme de mange seværdigheder i Barcelona. Hotellet har en udendørspool, som du kan nyde i den varme sommer, hvis ikke turen hellere går til de palmeklædte strande. Book i god tid, eller tag chancen med en last minute-booking på dette dejlige hotel.

GAUDIS BARCELONA

Overalt i byen vil du kunne finde bygningsværker af den catalanske art nouveau-arkitekt Antoni Gaudi – blandt andet Güell-paladset. Alt fra havelåger, dørhåndtag og mure lavet af Gaudi kan du finde mange steder i Barcelona, men også nogle af de helt store bygningsværker i byen. Eksempelvis den storslåede kirke La Sagrada Familia, som du finder lidt nord for centrum. Kirken er bestemt ikke af en traditionel udformning, og er formegentlig en af de mest spektakulære organiske kirker i den kristne tro. Gaudi døde i 1926, og kirken var desværre ikke færdigbygget på den tid. Adskillige arkitekter har derefter taget over, men kirken er den dag i dag stadig ikke fuldent. Planen er at færdiggøre Gaudis værk i 2020. Hvis Gaudis oprindelig plan realiseres, vil kirken have tolv 100 meter høje tårne, som hver repræsenterer en apostel og et 180 meter højt spir, som skal symbolisere Jesus.

Et andet af Gaudis mærkværdige mesterværker finder du tættere på centrum. Det er bygningen Casa Mila. Dette er uden tvivl et besøg værd, da du virkelig vil få et indblik i arkitektens spøjse tankegang og samtidig vil have mulighed for at nyde udsigten over Barcelona fra tagterrassen. Det er en meget usædvanlig arkitektur, og du skal lede længe efter lige linjer.

Park Güell er en bemærkelsesværdig park i Barcelona, hvor du kan få lidt luft og gå rundt i Gaudis forunderlige verden. Hans brug af organiske former går igen overalt i parken, som ligger i den nordvestlige del af byen tæt ved museet Gaudi Experience.

Kan du ikke få nok af interessant kunst, er et besøg på det kendte Picasso Museum bestemt anbefalelsesværdigt. Museet ligger i det gotiske kvarter og giver et spændende indblik i kunstnerens liv og udviklingen i hans værker – specielt de værker han skabte i sine ungdomsår.

DET GOTISKE KVARTER

Den gotiske bydel i Barcelona, Barri Gotic , er blandt Europas største og bedst bevarede bydele fra middelalderen. Her kan du gå på eventyr i de mange smalle gågader, der næsten føles som en labyrint. Pludselig er du landet på en flot plads med små unikke butikker, gademalere, tapasbarer og hyggelige caféer, inden du igen begiver dig afsted i denne dejlige tidslomme. Kvarteret er uden tvivl et besøg værd, specielt hvis det er din første tur til Barcelona.

Vil du gerne besøge et museum i det gotiske kvarter, så tag et smut forbi Museo D’Historia de la Ciutat, hvor du kan opleve underjordiske ruiner. Dette er ruiner, som er over 2000 år gamle og fra den romerske by Barcino – Barcelonas oprindelige navn. Dette er en af Europas største romerske udgravninger, og du vil blandt andet kunne se resterne af bymure, en begravelsesplads og et vinbryggeri. Et meget interessant museum, hvis du er bare lidt interesseret i historie og byudvikling.

Den hyggelige, familieejede restaurant Agut finder du i det gotiske kvarter. Her kan du nyde autentisk catalansk mad til både frokost og aftenmad. Restauranten åbnede helt tilbage i 1924 og har dermed været ejet af Agut-familien i tre generationer. Menukortet er omfattende, og du kan både vælge fisk, kød og vildt. Atmosfæren er meget hyggelig og egner sig perfekt til en romantisk aften i byen.

ET MEKKA FOR FODBOLDFANS

Barcelona er også et foldbold-mekka, da en af verdens bedste fodboldklubber, FC Barcelona, holder til her. Klubbens hjemmebane er det imponerende stadion Camp Nou , som ligger få kilometer vest fra Barcelonas kystlinje. Er du fodboldfan vil dette formegentlig være den bedste oplevelse på hele din Barcelona-tur. Er du afsted med børn, vil de elske det, og er du bare ikke fodboldfan, men kun hepper på Danmark, når der er landskampe, vil oplevelsen stadig være helt fantastisk og meget imponerende. Hvis du har mulighed for det, er det en fed oplevelse at overvære en kamp på det enorme stadion – det er dog en god idé at bestille billetter i god tid for at undgå skuffelse.

Camp Nou er åben for fans og turister når der ikke spilles kamp. Det er muligt at få en grundig rundvisning på stadionet, hvilket blandt andet inkluderer kommentatorboksene, spillernes faciliteter så som omklædningen, players tunnel, som er den gang, hvor spillerne træder ind på selve foldboldbanen, og meget, meget mere. Der er også et spændende museum på Camp Nou, som fortæller om klubbens historie og præstationer. Her kan du kan få taget et billede med pokalerne, se Messis sko, og der vil selvfølgelig også være rig mulighed for at købe alt fra t-shirts til halstørklæder, penalhuse og nøgleringe – selvfølgelig i FC Barcelonas blå/røde striber.

Er du i Barcelona for at overvære en af de mange hjemmekampe eller blot for at besøge det imponerende stadion, og vil du gerne have overnatning tæt ved Camp Nou, er 08028 Apartments et oplagt valg. Det er ikke et hotel, men snarere et lejlighedshotel, hvor du kan du leje en lækker lejlighed – antal sovepladser og værelser varierer – tæt ved Camp Nou. Stedet har også en dejlig pool, en café i stueetagen og wifi. Lige ved hovedindgangen finder du en metrostation, hvorfra du nemt kan komme til lufthavnen eller til Barcelonas centrum.

Aktiviteter og muligheder for skønne oplevelser og minder, du sent vil glemme, er der uden tvivl masser af i Barcelona. Nyd solen og den friske luft, gå en tur i den skønne by, se de mange sære seværdigheder og nyd en helt fantastisk tur til Camp Nou.

Our top-rated cheap hotels in Barcelona

 • 1.913 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 • 1.022 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 • 749 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
  699 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
  Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
  1.117 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024
 • 952 kr pr. nat
  Forventet pris for:apr. 2024