Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Dream Summer Vacation: Chic, Secluded Beachfront House, A Few Weeks Remaining. (Riverhead, USA)

Hele huset/lejligheden Dream Summer Vacation: Chic, Secluded Beachfront House, A Few Weeks Remaining. (Riverhead, USA)

Om Dream Summer Vacation: Chic, Secluded Beachfront House, A Few Weeks Remaining.

En spektakulær strandpromenade på en privat, afsondret strand. Tucked away på en afsides strækning af Long Island North Fork, The Beach House ligger på en privat, Soundfront strand i slutningen af ?? en smuk 7acre ejendom. The Beach House er designet og indrettet i en moderne økologisk stil med en palette af hvide og neutrale for at skabe en fredelig og fredelig flugt. Slap af i den luftige dobbelte højde, lyse og åbne stue, som har en væg af glas til indendørs / udendørs levende med ekspansiv, uafbrudt vandudsigt.Spektakulære 3 soveværelser, 3 badeværelser moderne Beachfront tilbagetog ligger på North Fork. Designet af australsk ejer og designer Kate Wadia, hvis arbejde i NYC var præget af Dwell Magazine.Indvendig ud bor der bedst, med et køkken og opholdsstue, der strækker sig til dækket. Et soveværelse indeholder 2 køjesenge (god for op til 4 børn), nedenunder soveværelset har en fuld / dobbeltseng og endelig et soveværelse, der åbner op i loftet. Alle værelser har en fantastisk udsigt over lyden. Der er 3 fulde badeværelser, herunder en i kælderen, hvor der også er et hjemmebiograf, legetøj / spil og et kontor.Det store dæk har udsigt over Long Island Sound til mindeværdige solnedgange og med private skridt til stranden. Der er en strålende dobbelt brusebad udendørs badeværelse og et varmt og koldt brusebad på stranden selv. Dækket har en stor grill til madlavning og et spisebord med plads til op til 10 personer. The Beach House er indbygget klar og fuldt møbleret med sengetøj, bad og badehåndklæder, hjemmebiograf, utrolig hurtigt trådløst internet og et Sonos musiksystem hele vejen igennem. Paddle Board, strandstole og paraplyer for at nyde vandet, sol og sand på denne soundfront flugt.Der er også en renoveret, 2004 konvertibel Jeep Wrangler, der kan bruges (til et ekstra dagligt gebyr). Perfekt til robuste drev på stranden og omkring North Fork. Kun 75 km fra Manhattan (90 minutters kørsel), tæt på byerne Jamesport, Southold og Greenport, og 30 minutter til Southampton. The Beach Cottage er den perfekte sommerferie. Bo på ejendommen for at svømme, padle boarding, strandpromenader, strand bål og BBQs eller venture ud for at nyde alt North Fork har at tilbyde. Vinsmagning på den franske run winery Croteaux, frokost på verdensklasse North Fork Table and Inn, shoppe på de mange økologiske gårde eller udforske den charmerende historiske havneby Greenport, alle korte drev fra huset. Forudsat at du vil forlade !!

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Ikke-rygerværelser
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med bruser
  4. Fjernsyn
For børn
  1. Legeplads

Ofte stillede spørgsmål om Dream Summer Vacation: Chic, Secluded Beachfront House, A Few Weeks Remaining.

  • Er der et poolområde på Dream Summer Vacation: Chic, Secluded Beachfront House, A Few Weeks Remaining.?

    Nej, Dream Summer Vacation: Chic, Secluded Beachfront House, A Few Weeks Remaining. har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Dream Summer Vacation: Chic, Secluded Beachfront House, A Few Weeks Remaining.?

    Ja, Dream Summer Vacation: Chic, Secluded Beachfront House, A Few Weeks Remaining. har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Dream Summer Vacation: Chic, Secluded Beachfront House, A Few Weeks Remaining.?

    Ja, Dream Summer Vacation: Chic, Secluded Beachfront House, A Few Weeks Remaining. har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Dream Summer Vacation: Chic, Secluded Beachfront House, A Few Weeks Remaining.?

    Populære attraktioner i nærheden af Dream Summer Vacation: Chic, Secluded Beachfront House, A Few Weeks Remaining. inkluderer Francis S. Gabreski Airport, Brookhaven Airport, East Hampton Airport, Clinton Crossing Premium Outlets, Tweed New Haven Airport, Long Island MacArthur Airport, Sikorsky Memorial Airport, Yale Bowl.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Dream Summer Vacation: Chic, Secluded Beachfront House, A Few Weeks Remaining.?

    Afbestillingspolitikken for Dream Summer Vacation: Chic, Secluded Beachfront House, A Few Weeks Remaining. varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.