Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Dukes Park, Pet Friendly In Middleton Near Wirksworth, Ref 942896 (Middleton, Storbritannien)

Hele huset/lejligheden Dukes Park, Pet Friendly In Middleton Near Wirksworth, Ref 942896 (Middleton, Storbritannien)

Om Dukes Park, Pet Friendly In Middleton Near Wirksworth, Ref 942896

Duke's Park, MIDDLETON AF WIRKSWORTH Dette fritliggende sommerhus ligger i landsbyen Middleton tæt på Wirksworth og sover otte personer i fire soveværelser.Duke's Park er et fantastisk fritliggende stenhytte beliggende i landsbyen Middleton tæt på Wirksworth tæt på Peak District National Park. Dette sommerhus sover otte personer og har fire zip / link senge, der kan være dobbelt dobbeltværelse eller 2 '6' 'tvillinger. Sommerhuset har også et badeværelse, et køkken med spiseplads og en stue med brændeovn. Udenfor er der rigelig parkering uden for vejen og en gårdhave med møbler og boblebad. Duke's Park er en dejlig base for en familie med masser at se og gøre inden for rækkevidde.Faciliteter: Central centralvarme med brændeovn. Elektrisk ovn og kogeplade, mikroovn, køleskab, fryser, vaskemaskine / tørretumbler, opvaskemaskine, Smart TV med Freeview, DVD, WiFi. Brændstof, strøm og startpakke til komfur inkl. i leje. Yderligere logfiler, der kan betales via et ærlighedsfelt. Sengelinned og håndklæder inkl. i leje. Rejseseng og høj stol fås efter anmodning. Rigelig off road parkering. Sikker cykelopbevaring i garagen. Lukket gårdhave med boblebad. To velopdragne kæledyr er velkomne. Beklager, rygning forbudt. Butik og pub 5 minutters gang. Bemærk: Max 8 voksne.Bemærk: Ingen høne eller hjort / lignendeBemærk: Spabadet kan kun bruges indtil 22:00, da ejendommen er i et boligområde. Vær respekt for naboer. Region: Peak-distriktet er det ultimative inden for “året rundt” -appel og tilbyder landskaber, maleriske landsbyer og storslået natur. Det berører seks amter og omslutter 555 kvadrat miles med åbent hede, rennende floder og skovklædte dale.By: Det tidligere stenbrud og blyindustrien Middleton ligger roligt på en fremtrædende bjergskråning over de nærliggende byer Wirksworth og Cromford, 6 miles fra Matlock. Landsbyen er centreret på en lang hovedgade, der består af to gode pubber, før den til sidst snor sig ned i det nærliggende Wirksworth med et udvalg af butikker og faciliteter.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Spacenter
Velvære / spa
  1. Boblebad
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  4. Badeværelse med bruser

Ofte stillede spørgsmål om Dukes Park, Pet Friendly In Middleton Near Wirksworth, Ref 942896

  • Er der et poolområde på Dukes Park, Pet Friendly In Middleton Near Wirksworth, Ref 942896?

    Nej, Dukes Park, Pet Friendly In Middleton Near Wirksworth, Ref 942896 har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Dukes Park, Pet Friendly In Middleton Near Wirksworth, Ref 942896?

    Ja, Dukes Park, Pet Friendly In Middleton Near Wirksworth, Ref 942896 har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Dukes Park, Pet Friendly In Middleton Near Wirksworth, Ref 942896?

    Ja, Dukes Park, Pet Friendly In Middleton Near Wirksworth, Ref 942896 har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Dukes Park, Pet Friendly In Middleton Near Wirksworth, Ref 942896?

    Populære attraktioner i nærheden af Dukes Park, Pet Friendly In Middleton Near Wirksworth, Ref 942896 inkluderer East Midlands Airport, Sheffield Railway Station, Four Seasons Shopping Centre, Alton Towers, Gulliver's Kingdom, Heeley City Farm, Sheffield Arena, Redmires Reservoir.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Dukes Park, Pet Friendly In Middleton Near Wirksworth, Ref 942896?

    Afbestillingspolitikken for Dukes Park, Pet Friendly In Middleton Near Wirksworth, Ref 942896 varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.