Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Elegant Oceanfront Condo With Double Master Suites (Cozumel, Mexico)

Hele huset/lejligheden Elegant Oceanfront Condo With Double Master Suites (Cozumel, Mexico)

Om Elegant Oceanfront Condo With Double Master Suites

Elegant Oceanfront Condo med dobbelt Master Suites Dette condominium ved havet ligger perfekt i den eksklusive nordlige ende af øen Cozumel og er perfekt til små eller store grupper. Enheden har central A / C, tv'er, Netflix, DVD-afspillere, gratis højhastighedsfiberoptisk kabelmed WiFi og gratis lokal telefontjeneste. Det deler en uendelig swimmingpool, der sidder langs havvægge, der tilbyder øens bedste snorkling.Der er 2 store master-suiter, hver med en king-size seng, privat bad, spejlede skabsdøre, kommoder, individuelt opholdsområde og glasskydedøre, der åbner ud mod balkonen ved havet. Begge mestre har enorme karnevinduer med en betagende havudsigt, spektakulære solnedgange og seværdighederne i byen San Miguel. Det tredje og fjerde soveværelse har hver dronningssenge og deler et dobbelt håndvaskbad. Disse farverige og indbydende soveværelser har begge kommoder med spejle og store 3x4 fodvinduer med udsigt over øen. Alle badeværelser har bordplader af granit med farverige karvaske.Hvis du vil tilberede dine egne måltider og snacks, er der et fuldt udstyret køkken med bordplader af granit. Det rummelige køkken har moderne rustfrit stål apparater: opvaskemaskine, mikroovn, køleskab / fryser og elektrisk rækkevidde med ovn. Selvfølgelig inkluderes den vigtige blender, kaffemaskine, brødrister, komplet køkkengrej og stedindstillinger. Hvis du ønsker det, kan du spise i med autentisk lokalt køkken, og lad en af vores kokke komme til dit condo og forberede dine måltider til dig.Den rummelige private overdækkede balkon har udsigt til nedenunder poolen, kystrevene og det blå hav, som Cozumel er berømt for. Der er et bord med otte stole til udendørs spisning, afslapning eller browsing ved hjælp af den gratis højhastigheds trådløse internetadgang. En propangas grill er tilgængelig for dem der ønsker at lave mad uden for.I poolområdet er der palapas og chaiselonger, som er en del af de bygningsfaciliteter, som du frit kan nyde. Indgangen til snorkling er kun få skridt væk med 8-12 fod dybe søvægge fulde af farverige koraller, fisk og andet havliv.Lejligheden kan rumme overalt fra 4 til 8 gæster. Opsætningen af dobbelt master suite er især attraktiv for grupper, der har mere end et par. Master-suiterne har hver især et stort karnapvindue med udsigt over Det Caribiske Hav og skydedøre til en stor privat balkon, der også forbinder spisestue og opholdsstue. Du vil elske den glitrende havudsigt, dag eller nat. Med en grill og spisebord ude på balkonen har du muligheden for at nyde et måltid sammen med en spektakulær udsigt over solnedgangen over vandet. Det indendørs spisebord har plads til 8 og layoutets åbne design giver mulighed for masser af naturligt lys og fantastisk havudsigt fra næsten enhver vinkel i køkken-, opholds- og spisestuen.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Elevator
  2. Parkering
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
For børn
  1. Børne- og babysenge
  2. Legeplads
Velvære / spa
  1. Massage
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  4. Badeværelse med bruser

Ofte stillede spørgsmål om Elegant Oceanfront Condo With Double Master Suites

  • Er der et poolområde på Elegant Oceanfront Condo With Double Master Suites?

    Ja, Elegant Oceanfront Condo With Double Master Suites har 1 poolområdet.

  • Er kæledyr tilladt på Elegant Oceanfront Condo With Double Master Suites?

    Nej, Elegant Oceanfront Condo With Double Master Suites tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Elegant Oceanfront Condo With Double Master Suites?

    Ja, Elegant Oceanfront Condo With Double Master Suites har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Elegant Oceanfront Condo With Double Master Suites?

    Populære attraktioner i nærheden af Elegant Oceanfront Condo With Double Master Suites inkluderer Carmen Strand, Playacar, Quinta Avenida, Playa Mamitas, LabnaHa Eco Park, Playa de San Juan, Mayakoba Golf Classic, Laguna de terminos.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Elegant Oceanfront Condo With Double Master Suites?

    Afbestillingspolitikken for Elegant Oceanfront Condo With Double Master Suites varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.