Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Erzgebirgsidyll Breitenbrunn Ferienwohnung (Breitenbrunn, Tyskland)

Hele huset/lejligheden Erzgebirgsidyll Breitenbrunn Ferienwohnung (Breitenbrunn, Tyskland)

Om Erzgebirgsidyll Breitenbrunn Ferienwohnung

Feriested Erzgebirge Idyll, Breitenbrunn Dette sommerhus er rengjort med effektive rengøringsmidler. Vores rengøringspersonale følger alle retningslinjer fra de lokale myndigheder. Det er muligt at holde afstand ved afhentning af nøgle.Midt i Ertsbjergene 850 meter over havets overflade og omgivet af grønne skove: familievenligt kompleks med rustikke, hyggelige feriehuse. Hver sæson af året har sin egen charme: kolde vinterdage kan du roligt slutte foran pejsen efter at have udmattet dig selv på den oplyste kælkebakke på ejendommen. Og om sommeren får du den helt rigtige feriefølelse, når du tilbringer en rolig aften på terrassen. Børn kan hygge sig på legepladsen med sandkasse og gynge og lege og boltre sig i timevis. Breitenbrunn kommune består af flere kvarterer og byder på vidt forskellige gastronomiske tilbud, samt butikker og supermarkeder. For dem, der søger afslapning, er det intakte landskab omkring Breitenbrunn en vidunderlig oase for aktiv ferie i den friske luft sommer og vinter. Stedet ligger lige på grænsen til Tjekkiet og herfra kan du lave smukke dagsture til Oberwiesenthal og kurbyen Karlovy Vary Aktiviteter i nærheden: Store eller små, vinter eller sommer - der er altid noget for enhver smag! Dit sommerhus byder på et glimrende udgangspunkt for vintersportsentusiaster. Skiområdet i Oberwiesenthal kan nås på meget kort tid med skibus eller bil. Udover pisterne og lifterne er der også en skiudlejning og en skiskole her. Da dit midlertidige hjem kun ligger få minutter fra den tjekkiske grænse, er det også en god idé at besøge Klinovec-skiområdet i Tjekkiet. De, der foretrækker at skynde sig ned ad bjergene på en slæde, vil finde det, de leder efter der. Der er en kælkebakke lige ved siden af ejendommen, som endda er oplyst. For dem, der foretrækker at rejse i den varme årstid, er gåture og mountainbiketure ideelle. Det bjergrige og skovrige område byder på smukke ruter. Et besøg på de kun to kilometer væk er spændende for hele familienVedrørende COVID-19: Gæster til dette feriehus accepteres kun, hvis de kan overholde COVID-begrænsningerne og kravene som implementeret af den lokale regering. Tjek venligst restriktionerne igen kort før afgang, da COVID-restriktionerne ændrer sig over tid. Inddeling: Stueetage: (soveværelse(dobbeltseng)) På 1. etage: (soveværelse(dobbeltseng), soveværelse(dobbeltseng), guest toilet) tekøkken(spisebord, kakkelovn, elkedel, brødrister, kaffemaskine, ovn, opvaskemaskine, køleskab), stue / spisestue(Fjernsyn(parabol), radio), badeværelse(bruser, toilet), pejs, sofahjørne, grill, varme(elektrisk), terrasse, havemøbler, Parasol, barnestol, baby crib(free)Disse omkostninger er mandarotiske og opkræves på stedet. De er ikke inkluderet i lejeprisen.: Strøm; At local ratesOpvarmning / Energi; Energy - At local ratesVand; vand - inkluderet i prisenValgfrie tjenester, som du kan arrangere på stedet: Wifi; GratisBrænde; Til lokale tariffer Barneseng; gratis (ved forespørgsel)Høj stol; gratis (ved forespørgsel)

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedFremragende  8.6 / 10
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceFremragende  8.5 / 10

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Udendørs pool
Velvære / spa
  1. Sauna
  2. Boblebad
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Pejs
  3. Badeværelse med bruser
  4. Fjernsyn
Sportsfaciliteter
  1. Cykeludlejning
  2. Fitness
  3. Minigolf
  4. Skisport
For børn
  1. Legeplads
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om Erzgebirgsidyll Breitenbrunn Ferienwohnung

  • Er der et poolområde på Erzgebirgsidyll Breitenbrunn Ferienwohnung?

    Ja, Erzgebirgsidyll Breitenbrunn Ferienwohnung har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på Erzgebirgsidyll Breitenbrunn Ferienwohnung?

    Ja, Erzgebirgsidyll Breitenbrunn Ferienwohnung har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Erzgebirgsidyll Breitenbrunn Ferienwohnung?

    Ja, Erzgebirgsidyll Breitenbrunn Ferienwohnung har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Erzgebirgsidyll Breitenbrunn Ferienwohnung?

    Populære attraktioner i nærheden af Erzgebirgsidyll Breitenbrunn Ferienwohnung inkluderer Skiareál Klínovec, Forellenhof Plohn Amusement Park, , Gablenz, Fichtelbergbahn, Karlovy Vary Dolní nádraží, Miniwelt Lichtenstein, Ski areál Boží Dar - Neklid.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Erzgebirgsidyll Breitenbrunn Ferienwohnung?

    Afbestillingspolitikken for Erzgebirgsidyll Breitenbrunn Ferienwohnung varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.