Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Et paradis for dem, der søger fred (gæsters .Nature. Strand 20 km. Pool. A / C. (Málaga, Spanien)

Hele huset/lejligheden Et paradis for dem, der søger fred (gæsters .Nature. Strand 20 km. Pool. A / C. (Málaga, Spanien)

Om Et paradis for dem, der søger fred (gæsters .Nature. Strand 20 km. Pool. A / C.

'Et paradis for dem, der søger fred' (gæstekommentar). Natur. Strand 20 km. Pool. A / C. 10.000 kvadratmeter jord med avocado og appelsintræer, en økologisk grøntsagshave og masser af frisk frugt og grøntsager, gratis for vores gæster. Cortijo blev bygget på den gamle måde i 2000 og fuldstændigt integreret i miljøet. Den komfortabelt møblerede en-etagers lejlighed til 2 voksne og 2 børn har separat indgang og terrasse. Tykke vægge, masser af træ, lerfliser og den rustikke udsmykning giver husene den typiske andalusiske karakter. Huset er fuldt og smagfuldt møbleret og har en stue-spisestue med køkken; 1 soveværelse med store senge, badeværelse med bruser. Aircondition (kold / varm) i stuen, varme i badeværelset og soveværelset (radio, hårtørrer, mikroovn, satellit. TV). Solenergi leverer varmtvandforsyningen. Landsbyen El Borge ligger 1,5 km væk, Malaga lufthavn 50 km, strand 20 km. De tysk-spanske ejere bor på godset og er tilgængelige for alle spørgsmålForåret og den tidlige sommer er især smuk for naturelskere. Mange fugle lever på Finka fra januar og forbliver her, indtil det bliver for varmt. To små floder har vand indtil slutningen af maj og foder fuglene. Natterrederne hekker fra marts og kan aflyttes, især om natten. I efteråret, efter en lang sommer, bliver landet igen grønt, når den første regn er kommet. Fra september er der granatæbler, mango, khakis, friske rosiner, og mandlerne er allerede klar til at blive spist.I vores økologiske grøntsager er der salat, tomater, agurker, spinat, bønner og mange forskellige urter gennem året, som vores gæster kan lide at plukke. Mirabelle blommer og Nisperos er de første frugter, der modnes i foråret, derefter modne blommer og figner, og fra juli til august er druerne modne. Fra november plukkes avokadoerne, og i december er mandarinerne og appelsinerne klar til at blive plukket og nydt.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Terrasse
  3. Kæledyr tilladt
  4. Udendørs pool
For børn
  1. Børne- og babysenge
  2. Legeplads
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  3. Badeværelse med bruser
  4. Fjernsyn

Ofte stillede spørgsmål om Et paradis for dem, der søger fred (gæsters .Nature. Strand 20 km. Pool. A / C.

  • Er der et poolområde på Et paradis for dem, der søger fred (gæsters .Nature. Strand 20 km. Pool. A / C.?

    Ja, Et paradis for dem, der søger fred (gæsters .Nature. Strand 20 km. Pool. A / C. har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på Et paradis for dem, der søger fred (gæsters .Nature. Strand 20 km. Pool. A / C.?

    Ja, Et paradis for dem, der søger fred (gæsters .Nature. Strand 20 km. Pool. A / C. har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Et paradis for dem, der søger fred (gæsters .Nature. Strand 20 km. Pool. A / C.?

    Ja, Et paradis for dem, der søger fred (gæsters .Nature. Strand 20 km. Pool. A / C. har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Et paradis for dem, der søger fred (gæsters .Nature. Strand 20 km. Pool. A / C.?

    Populære attraktioner i nærheden af Et paradis for dem, der søger fred (gæsters .Nature. Strand 20 km. Pool. A / C. inkluderer Málaga Internationalle Lufthavn, Fuengirola, Malagueta Strand, Benalmádena Costa, Benalmádena Pueblo, La Carihuela, Los Boliches - Las Gaviotas, Centro.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Et paradis for dem, der søger fred (gæsters .Nature. Strand 20 km. Pool. A / C.?

    Afbestillingspolitikken for Et paradis for dem, der søger fred (gæsters .Nature. Strand 20 km. Pool. A / C. varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.