Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Exceptional 4-Star Apartment Panoramic View Above Sea Level. Freudenstadt (Freudenstadt, Tyskland)

Hele huset/lejligheden Exceptional 4-Star Apartment Panoramic View Above Sea Level. Freudenstadt (Freudenstadt, Tyskland)

Om Exceptional 4-Star Apartment Panoramic View Above Sea Level. Freudenstadt

Enestående lejlighed med 4 stjerner (121 m2) panoramaudsigt over havets overflade. Freudenstadt I vores Schwarzwald clapboard hus venter en af ​​de største og mest personlige Freudenstadt lejligheder. Renoveret med stor kærlighed skaber det med sine ikke-daglige faciliteter en stemningsfuld atmosfære, der inviterer dig til at drømme og slappe af. En unik udsigt over engene ned til byen og de nærliggende rushende dybe grønne skove giver sjælen vejret.På 121m ² boligareal er der en stor stue-spisestue med panoramaudsigt over Freudenstadt. I det tilstødende opholdsstue kan du slappe af med god læsning eller nyde film og tv på det store plasma-tv.Der er to soveværelser at give en med evnen til at adskille senge. I den ene vil du blive vækket af morgensolen, i den anden kan du slappe af med en vidunderlig udsigt over skoven og aftenen solen.Køkkenet er også renoveret og fuldt udstyret. En siddegruppe giver også mad direkte fra panden og tilbyder direkte udsigt over haven, nogle gange endda på de lokale egern.Badeværelset forkæles med et ekstra stort brusebad, nok håndklæderog et udvalg af toiletartikler. Siddende på balkonen med en fantastisk udsigt og i haven under den storeParaply eller kastanje giver morgenmad udenfor eller en afslappet middagmed mulighed for at grille i haven. Der er også masser af tæpper og puder til ekstra komfort.Selvfølgelig kan du nyde gratis Wi-Fi i lejligheden.Friske brødruller på anmodning om refusion. Et udvalg af drikkevarer er til rådighed mod et gebyr ved indgangen.På anmodning er vi glade for at give vores babyudstyr med rejseseng, børnehøjstol, skiftbord med babybad.Hvis du ankommer med tog, vil vi hente dig på stationen.Parkeringspladser til din bil er tilgængelige direkte ved huset.Klar til brug kort af omgivelserne giver dig mulighed for at starte direkte i de omkringliggende skove, bakker og dale.En omfattende mappe med forslag og tips til ture og aktiviteter er for dig! Vi hjælper gerne med personlige tips i dine ferieaktiviteter.Vores særligt højdepunkt for dig: din personlige Schwarzwald Plus Card!En ny tjeneste til dig - en invitation fra dine værter og frem for alt billetten til en begivenhedsrig ferie! Ved ankomsten modtager du dit personlige Schwarzwald Plus-kort.For at gøre et af de mere end 80 seværdigheder - hver dag. Ingen lang kø, ingen ekstra omkostninger, men gode oplevelser.Bestem selv, om du bare vil slappe af eller foretrækker at bruge den centrale beliggenhed for dagsture til de smukkeste regioner i Schwarzwald. En vandretur direkte fra huset, kombinere en tur med et besøg på den panoramiske bad, skal du genstarte din personlige ferieoplevelse!Vi ser frem til at se dig!Edeltraud Müller og GüntherLejlighed panoramaudsigt ... Hvor er ferie ferie!

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Vaskemaskine
  4. Gratis wi-fi
For børn
  1. Børne- og babysenge
  2. Legeplads
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med bruser
  4. Strygebræt

Ofte stillede spørgsmål om Exceptional 4-Star Apartment Panoramic View Above Sea Level. Freudenstadt

  • Er der et poolområde på Exceptional 4-Star Apartment Panoramic View Above Sea Level. Freudenstadt?

    Nej, Exceptional 4-Star Apartment Panoramic View Above Sea Level. Freudenstadt har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Exceptional 4-Star Apartment Panoramic View Above Sea Level. Freudenstadt?

    Nej, Exceptional 4-Star Apartment Panoramic View Above Sea Level. Freudenstadt tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Exceptional 4-Star Apartment Panoramic View Above Sea Level. Freudenstadt?

    Ja, Exceptional 4-Star Apartment Panoramic View Above Sea Level. Freudenstadt har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Exceptional 4-Star Apartment Panoramic View Above Sea Level. Freudenstadt?

    Populære attraktioner i nærheden af Exceptional 4-Star Apartment Panoramic View Above Sea Level. Freudenstadt inkluderer La Petite France, Cathédrale Notre-Dame, European Parliament, Barrage Vauban, Bahnhof Baden-Baden, Tonbach und Schwarzenberg mit Schönmünzach, Reutlingen Julemarked, Le Jardin des Deux Rives.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Exceptional 4-Star Apartment Panoramic View Above Sea Level. Freudenstadt?

    Afbestillingspolitikken for Exceptional 4-Star Apartment Panoramic View Above Sea Level. Freudenstadt varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.