Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Fabulous Holiday Home With Views Near The Sierra De Las Nieves (Málaga, Spanien)

Hele huset/lejligheden Fabulous Holiday Home With Views Near The Sierra De Las Nieves (Málaga, Spanien)

Om Fabulous Holiday Home With Views Near The Sierra De Las Nieves

Fabelagtig landsted med udsigt i nærheden af Sierra de las Nieves Sommerhus nær Monda, i provinsen Malaga, Andalusien. Hvis du har brug for et sted at slappe af og koble af fra hverdagen, omgivet af det spektakulære landskab i Sierra de las Nieves, biosfærereservatet og snart den tredje nationalpark Andalusien, så er denne villa til 10 personer, hvad du har brug for . Du kan nyde roen, solbade og genoplade dine batterier med din familie og venner og omgivet af det fantastiske bjergpanorama over Sierra de las Nieves. Dette nybyggede hus er fordelt på to etager, begge kendetegnet ved en rustik atmosfære, der blandet med moderne detaljer skaber en harmonisk kontrast. Sov i de komfortable senge placeret i husets fem soveværelser, som hver også har eget badeværelse med bruser. Af disse har fire en dobbeltseng hver, mens den ene er udstyret med to enkeltsenge. På denne måde kan alle føle sig hjemme og vælge det soveværelse, der bedst passer til deres behov, og altid opretholde et højt niveau af komfort og privatliv. Alle værelser har klimaanlæg med varmt og koldt udstyr. Alligevel vil hele familien også have mulighed for at slappe af i den store opholdsstue, der ligger i stueetagen. Udstyret med komfortable sofaer og lænestole tilbyder stuen det perfekte hjørne til at nyde det gensidige selskab, foran fjernsynet eller chatte foran pelletsovnen. Mellem stuen og køkkenet er spisebordet placeret, som hele familien kan sætte sig ned for at nyde velsmagende delikatesser. Sidst, men ikke mindst, har det fuldt udstyrede uafhængige køkken alt udstyr og udstyr, så du ikke går glip af noget under dit ophold. De udvendige områder er lige så hyggelige som det indre. Hvis du vil drage fordel af din frokost i brisen, kan du sidde på den lukkede gårdhave, hvor du finder en udendørs spisestue. Her kan du også tilberede velsmagende grill på den medfølgende grill. Eller, hvis du foretrækker det, skal du sidde på den store terrasse foran og nyde lækkerier ledsaget af udsigter, der giver dig åndedrag. Prikken over i'et er uden tvivl den private saltvandspool, hvor du kan tage en dukkert, når temperaturerne begynder at stige. Du får mest ud af den andalusiske sol, både på liggestole, og mens du forelsker dig i den fantastiske udsigt over Sierra. Adgang til huset er muligt gennem en asfalteret bane.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Vaskemaskine
  4. Pool
For børn
  1. Børne- og babysenge
Værelsesfaciliteter
  1. Opvaskemaskine
  2. Fjernsyn
  3. Centralvarme
  4. Aircondition

Ofte stillede spørgsmål om Fabulous Holiday Home With Views Near The Sierra De Las Nieves

  • Er der et poolområde på Fabulous Holiday Home With Views Near The Sierra De Las Nieves?

    Ja, Fabulous Holiday Home With Views Near The Sierra De Las Nieves har 1 poolområdet.

  • Er kæledyr tilladt på Fabulous Holiday Home With Views Near The Sierra De Las Nieves?

    Nej, Fabulous Holiday Home With Views Near The Sierra De Las Nieves tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Fabulous Holiday Home With Views Near The Sierra De Las Nieves?

    Ja, Fabulous Holiday Home With Views Near The Sierra De Las Nieves har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Fabulous Holiday Home With Views Near The Sierra De Las Nieves?

    Populære attraktioner i nærheden af Fabulous Holiday Home With Views Near The Sierra De Las Nieves inkluderer Málaga Internationalle Lufthavn, Fuengirola, Malagueta Strand, Benalmádena Costa, Benalmádena Pueblo, La Carihuela, Los Boliches - Las Gaviotas, Centro.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Fabulous Holiday Home With Views Near The Sierra De Las Nieves?

    Afbestillingspolitikken for Fabulous Holiday Home With Views Near The Sierra De Las Nieves varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.