Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Fantastic apartments with a sun terrace directly on the shores Tauber (Wertheim, Tyskland)

Hele huset/lejligheden Fantastic apartments with a sun terrace directly on the shores Tauber (Wertheim, Tyskland)

Om Fantastic apartments with a sun terrace directly on the shores Tauber

Fantastiske lejligheder med solterrasse lige ved bredden af Tauber De to lejligheder, der blev afsluttet i sommeren 2016 i et 105 år gammelt tidligere lager, er især imponerende på grund af deres placering. Tauber flyder direkte foran terrassen, og det er 150 meter til markedspladsen i den gamle by Wertheim.I åbne lejligheder er soveværelserne (dobbeltseng 2,00 mx 1,80 m) hver enkelt hævet og adskilt fra stuen med tekøkken med en brystning. I stuen er der en sovesofa (2,00 mx 1,50 m), hvorpå op til to personer kan sove og et 40-tommer fladskærms-tv.Fra stuen kommer du ind på Tauber-terrassen, som vi deler med de to gæstelejligheder. En trappe fører direkte til promenaden langs Tauberufer.Tekøkkenet er udstyret med køleskab, opvaskemaskine, keramisk kogeplade med emhætte, kaffemaskine og kedel.Lejlighederne har gratis internetadgang (LAN og WLAN).Udstyret er stort set nyt (2016) og af høj kvalitet. På trods af den centrale beliggenhed er lejlighederne meget stille.Det hårde Wertheim-vand behandles i vores interne blødgøringssystem, så du kan nyde blødt vand på 4 ° dH.De to lejligheder har en fælles hoveddør. Bag det er en gang, der er velegnet til opbevaring af cykler og opladning af e-cykler. Derfra er det på jordoverfladen til de to lejligheder.Vi, værterne, bor i samme hus den 1. OG, du vil blive hilst velkommen til dit ophold og er tilgængelig for spørgsmål.Vi har to næsten identiske lejligheder, som du kan leje sammen. Du kan derefter komme fra lejlighed til lejlighed via det aflåselige indgangsparti eller terrassen.I umiddelbar nærhed af lejlighederne kan du nå alt, hvad du har brug for for et behageligt ophold til fods: et supermarked i umiddelbar nærhed, den gamle bydel med sine restauranter og seværdigheder, cykel- og vandrestier på Tauber, udflugtsbåde på Main, Wertheim-slottet med udsigt over Main Valley, biograf, teater, togstation, læger, apoteker, ...Der er 200 m til en lille legeplads. Efter en gåtur på ca. 20 minutter kommer du til den meget store legeplads på Leberklinge i Taubertal.Hvis du når Wertheim med bus eller tog, kan du gå 500 m fra togstationen eller Busstationen til vores hus kan nemt nås til fods på 7 minutter.Hvis du ankommer i bil, kan du fjerne din bagage umiddelbart inden du går ind i lejligheden. Vi viser dig gerne vejen til gratis parkeringspladser, der kan nås til fods på 5 minutter.Vi er glade for at leje en af vores kanoer for € 20 om dagen. De sætter dig i karbad lige bag vores hus og kan padle. Redningsveste og padle er inkluderet. Vi har en 4-personers og en 3-personers plads, så alle konstellationer fra 1 til 7 personer er mulige. Tauber og Main er meget lette at navigere opstrøms og nedstrøms.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Ikke-rygerværelser
  2. Gratis wi-fi
  3. Hele huset/lejligheden
Værelsesfaciliteter
  1. Opvaskemaskine
  2. Fjernsyn
  3. Hårtørrer
  4. Centralvarme

Ofte stillede spørgsmål om Fantastic apartments with a sun terrace directly on the shores Tauber

  • Er der et poolområde på Fantastic apartments with a sun terrace directly on the shores Tauber?

    Nej, Fantastic apartments with a sun terrace directly on the shores Tauber har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Fantastic apartments with a sun terrace directly on the shores Tauber?

    Nej, Fantastic apartments with a sun terrace directly on the shores Tauber tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Fantastic apartments with a sun terrace directly on the shores Tauber?

    Nej, Fantastic apartments with a sun terrace directly on the shores Tauber tilbyder ikke parkering.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Fantastic apartments with a sun terrace directly on the shores Tauber?

    Populære attraktioner i nærheden af Fantastic apartments with a sun terrace directly on the shores Tauber inkluderer Neumünster, Erfurt Julemarked, Würzburger Residenz, Braunschweig Julemarked, Wertheim Village, Dom St Kilian, Festung Marienberg, Falkenhaus.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Fantastic apartments with a sun terrace directly on the shores Tauber?

    Afbestillingspolitikken for Fantastic apartments with a sun terrace directly on the shores Tauber varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.