Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Fuchsia Cottage, Pet Friendly In Middleton-in-teesdale, Ref 926370 (Middleton-in-Teesdale, Storbritannien)

Hele huset/lejligheden Fuchsia Cottage, Pet Friendly In Middleton-in-teesdale, Ref 926370 (Middleton-in-Teesdale, Storbritannien)

Om Fuchsia Cottage, Pet Friendly In Middleton-in-teesdale, Ref 926370

Fuchsia Cottage, MIDDLETON-IN-TEESDALE Dette end-terraced sommerhus i Middleton-in Teesdale sover tre personer i to soveværelser.Fuchsia Cottage er en sten sommerhus i Middleton-in-Teesdale, med en dobbelt og en enkelt værelse, et brusebad og et åbent plan stue med køkken, spisebord og opholdsstue med brændeovn. Udenfor er der en terrasse med møbler, og kan findes parkering på vejene. Fuchsia Cottage ligger kun få minutters gang fra landsbyens faciliteter, mens resten af de nordlige Dales, herunder de smukke byer Richmond og Barnard Castle, nemt nås.Faciliteter: Elektriske vægvarmere med brændeovn. Elektrisk ovn og komfur, mikroovn, køleskab, vaskemaskine, tørretumbler, tv med Freeview, DVD, CD, WiFi, udvalg af bøger, spil og dvd'er. Brændstof, kraft og startpakke til brændeovn inc. i leje. Sengelinned og håndklæder incl. i leje. Rejseseng, barnestol og stairgate på forespørgsel. Låsbar cykelopbevaring. Ubegrænset vejkørsel. Indkapslet, muret gårdhave med møbler. En velopdragen hund velkommen. Beklager, ingen rygning. Shop og pub 5 minutters gang.Region: Fra lyngklædte myrer og kalkstenør, til markedsbyer og det stadige tempo i landets liv - venter de sublime Dales på dig! Hvor ellers i Storbritannien er det så tilfredsstillende at sidde og ikke gøre noget for at udforske de mange muligheder, der tilbydes?By: Den smukke Pennine landsby Middleton-In-Teesdale ligger i hjertet af Teesdale, beliggende på flodbredden i den smukke Tees Valley. Beliggende i et område med fremragende naturskønhed, er dette et godt tjent lille bosættelse og tilbyder en god række butikker, pubber og spisesteder. For mere specialiserede faciliteter, er markedet byen Barnard Castle inden for nem køreafstand og giver alt hvad en besøgende eventuelt kunne have brug for. Det omkringliggende landskab er fuld af gode vandreture gennem høj, åben myr og smukke skovklædte dale. I nærheden er vandfaldene i High Force og Cauldron Snout, som ofte anses for at være blandt de mest spektakulære seværdigheder i distriktet.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Gratis wi-fi
Værelsesfaciliteter
  1. Badeværelse med bruser
  2. Køkken

Ofte stillede spørgsmål om Fuchsia Cottage, Pet Friendly In Middleton-in-teesdale, Ref 926370

  • Er der et poolområde på Fuchsia Cottage, Pet Friendly In Middleton-in-teesdale, Ref 926370?

    Nej, Fuchsia Cottage, Pet Friendly In Middleton-in-teesdale, Ref 926370 har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Fuchsia Cottage, Pet Friendly In Middleton-in-teesdale, Ref 926370?

    Nej, Fuchsia Cottage, Pet Friendly In Middleton-in-teesdale, Ref 926370 tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Fuchsia Cottage, Pet Friendly In Middleton-in-teesdale, Ref 926370?

    Ja, Fuchsia Cottage, Pet Friendly In Middleton-in-teesdale, Ref 926370 har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Fuchsia Cottage, Pet Friendly In Middleton-in-teesdale, Ref 926370?
  • Hvad er afbestillingspolitikken for Fuchsia Cottage, Pet Friendly In Middleton-in-teesdale, Ref 926370?

    Afbestillingspolitikken for Fuchsia Cottage, Pet Friendly In Middleton-in-teesdale, Ref 926370 varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.