Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Garth Ucha, Character Holiday Cottage In Llanyblodwel, Ref 921413 (Llangollen, Storbritannien)

Hele huset/lejligheden Garth Ucha, Character Holiday Cottage In Llanyblodwel, Ref 921413 (Llangollen, Storbritannien)

Om Garth Ucha, Character Holiday Cottage In Llanyblodwel, Ref 921413

Garth Ucha, LLANYBLODWEL Dette rummelige fritliggende sommerhus ligger i landsbyen Llanyblodwel tæt på Oswestry i Shropshire og kan sove 13 personer i syv soveværelser.Garth Ucha er et rummeligt fritliggende sommerhus beliggende i landsbyen Llanyblodwel tæt på Oswestry i Shropshire. Sommerhuset kan sove 13 personer i fem dobbeltværelser (et med en-suite faciliteter), et dobbeltværelse og et enkeltværelse samt tre familiebadeværelser. Resten af huset består af et køkken, en spisestue med en brændeovn, en stue med en brændeovn, et spillelokale og en lun. På ydersiden af hytten er der parkering udenfor landevejen til seks biler og en gårdhave bagpå med et boblebad og møbler. Garth Ucha ligger i det smukke landskab og er et dejligt sommerhus, som kan nydes hele året rundt.Faciliteter: Centralvarmeolie med to brændeovne. Køleskab med komfur, køleskab / fryser, vaskemaskine, opvaskemaskine, tv med Freeview, DVD, WiFi, et udvalg af bøger, spil og DVD'er. Brændstof, strøm og startpakke til komfurer inkl. i leje. Sengelinned og håndklæder inkl. i leje. Rejseseng og barnestol efter anmodning. Off road parkering til 6 biler. Patioområde bagpå med møbler og boblebad, med adgang til græsplæne paddock. Beklager, ingen kæledyr og rygning forbudt. Shop 6 miles og pub 1 km. Bemærk: Sammenfoldelig seng i fuld størrelse tilgængelig.Region: En E Houseman skrev engang, at Shropshire var ”det roligste sted under solen”, og i dag er amtet stadig noget af en landlig idyll, anerkendt som en af de mindst overfyldte og mest fredelige regioner i England.By: Llanyblodwel er en lille Shropshire-landsby beliggende i Tanat-dalen tæt på Offa's Dyke Path og kun en kilometer fra den walisiske grænse. Landsbyen er omgivet af landskaber og kan prale af St. Michael's Church og en pub fra det 15. århundrede. Kun seks miles væk ligger den antikke engelske grænseby Oswestry og den walisiske landsby Llanrhaeadr-ym-Mochnant, hjemsted for Pistyll Rhaeadr, Storbritanniens højeste enkelt dråbe vandfald. Hele området er omgivet af landskaber, der strækker sig ind i Berwyn Mountain Range, perfekt til naturskønne vandreture og cykelstier, herunder langs Berwyn Ridge Pathway, Offa's Dyke Path og gennem de omkringliggende Tanat og Ceiriog Valleys. Besøg flodbyen Llangollen med den nærliggende Pontcysyllte-akvedukt (en verdensarvsliste), Chirk og Powis slotte og haver. Længere væk er de walisiske bjerge og kyster, maleriske søer Vyrnwy og Bala, mens verdensarvstedet Ironbridge, middelalderens Shrewsbury og den romerske by Chester også ligger inden for køreafstand. Llanyblodwel er en ideel base for at udforske det dejlige amt Shropshire og det smukke Mid Wales.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spacenter
  2. Gratis wi-fi
  3. Hele huset/lejligheden
Værelsesfaciliteter
  1. Opvaskemaskine
  2. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  3. Badeværelse med bruser

Ofte stillede spørgsmål om Garth Ucha, Character Holiday Cottage In Llanyblodwel, Ref 921413

  • Er der et poolområde på Garth Ucha, Character Holiday Cottage In Llanyblodwel, Ref 921413?

    Nej, Garth Ucha, Character Holiday Cottage In Llanyblodwel, Ref 921413 har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Garth Ucha, Character Holiday Cottage In Llanyblodwel, Ref 921413?

    Nej, Garth Ucha, Character Holiday Cottage In Llanyblodwel, Ref 921413 tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Garth Ucha, Character Holiday Cottage In Llanyblodwel, Ref 921413?

    Nej, Garth Ucha, Character Holiday Cottage In Llanyblodwel, Ref 921413 tilbyder ikke parkering.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Garth Ucha, Character Holiday Cottage In Llanyblodwel, Ref 921413?

    Populære attraktioner i nærheden af Garth Ucha, Character Holiday Cottage In Llanyblodwel, Ref 921413 inkluderer Cheshire Game and Country Fair, Park Hall - The Countryside Experience, Chirk Castle, Powis Castle and Garden, Pontcysyllte Aqueduct and Canal, Chester Racecourse, Old Dee Bridge, Grosvenor Shopping Centre.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Garth Ucha, Character Holiday Cottage In Llanyblodwel, Ref 921413?

    Afbestillingspolitikken for Garth Ucha, Character Holiday Cottage In Llanyblodwel, Ref 921413 varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.