Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Hand Crafted Luxury Home With Jacuzzi, Bikes & Fireplace (Volcano, USA)

Hele huset/lejligheden Hand Crafted Luxury Home With Jacuzzi, Bikes & Fireplace (Volcano, USA)

Om Hand Crafted Luxury Home With Jacuzzi, Bikes & Fireplace

Håndlavet luksushus med jacuzzi, cykler og pejs Udforsk Hawaii Volcanoes National Park, og oplev Aloha på Hawaii Island, mens du bor på dette smukke, håndlavede hjem nær Volcano Golf Course & Country Club. Beliggende blandt de oprindelige Koa- og Ohia Lehua-træer med en vidunderlig udsigt over Mauna Loa og en stabil serenade fra de mange indfødte fugle, vil denne Hawaii tilbagetog omslutte dig med en fuld følelse af fred og afslapning. Hale Ka Lehua er designet af ejere John & Mindi Clark og personlig bygget af John, der viser i enhver gennemtænkt detalje.Den omfattende brug af glas giver en følelsen af at være udenfor, mens den er inden for den varme komfort inden for indendørs ... måske sammenkoblet ved siden af den brændende pejs.Denne 3 soveværelser, 1. 5 bad tilbagetog har et helt privat soveværelse beliggende uden for det største hjem væk fra den forreste Lanai. Dette søde rum har en skum seng i fuld størrelse med udsigt over haven, 1/2 bad, natbord, læselys over sengen og en lille rumvarmer til ekstra kølige vinteraftener.Stueetagen soveværelse har en dronning hukommelse skum seng, et lille skrivebord og skab og er placeret på tværs af gangen fra det fulde bad (begge badekar og bruser).Ovenpå 'værelse med udsigt' 'er et multifunktionsrum med en futon sovesofa i fuld størrelse (en ægte madras og ikke en bomuldsrum sammen med en hukommelseskum til madraspude), der kan bruges som læsning eller spillerum, et soveværelse eller et perfekt sted at praktisere yoga, meditere eller blot have en rolig tid med at nyde den fulde bjergudsigt over Mauna Loa gennem Frank Lloyd Wright inspirerede sømløse hjørnevinduer.Køkkenet kan prale med smuk 'Flower Garden' granit, gas komfur og ovn og er fuldt udstyret med Le Creuset køkkengrej, små apparater og Riedel vinglas.Franske døre spilder ud fra massivt ohia træ gulvbelagt stue og spisestue på wrap omkring Lanai, der har udendørs spisning og gas BBQ grill også.Vi inviterer dig til at komme og nyde skønheden og stilheden i dette smukke splinternye hjem, mens du udforsker den fantastiske dynamik i Kilauea, verdens mest aktive vulkan beliggende i Hawaii Volcanoes National Park.Den 'tørre side' af Volcano holder dig ude af hvad der kan være en konstant regn og tåge, der strækker sig over den østlige flanke. Golfbaneområdet ligger lige uden for toppen af 4.000 'og dypper dig ned i Kau-siden af vulkanen, hvor temps stadig vil variere fra 40'erne til midten af 70'erne, men med langt mere sol! Vi er 3 miles forbi indgangen til parken, men du kan gå til kanten af calderaen fra vores hjem på kun 20 minutter ... et perfekt sted at nippe til et glas vin, mens du går i blød i udsigt til Halema'uma ' u og få et glimt af Madame Peles kræfter.Både Volcano Golf Course og Volcano Winery ligger inden for få minutters gang fra huset.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Motionscenter
  3. Parkering
  4. Ikke-rygerværelser
Velvære / spa
  1. Massage
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  3. Fjernsyn
  4. Centralvarme
Sportsfaciliteter
  1. Fitness

Ofte stillede spørgsmål om Hand Crafted Luxury Home With Jacuzzi, Bikes & Fireplace

  • Er der et poolområde på Hand Crafted Luxury Home With Jacuzzi, Bikes & Fireplace?

    Nej, Hand Crafted Luxury Home With Jacuzzi, Bikes & Fireplace har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Hand Crafted Luxury Home With Jacuzzi, Bikes & Fireplace?

    Nej, Hand Crafted Luxury Home With Jacuzzi, Bikes & Fireplace tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Hand Crafted Luxury Home With Jacuzzi, Bikes & Fireplace?

    Ja, Hand Crafted Luxury Home With Jacuzzi, Bikes & Fireplace har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Hand Crafted Luxury Home With Jacuzzi, Bikes & Fireplace?

    Populære attraktioner i nærheden af Hand Crafted Luxury Home With Jacuzzi, Bikes & Fireplace inkluderer Punaluu Beach, Hawaii Volcanoes National Park, Hilo International Airport, Hawaii Tropical Botanical Garden.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Hand Crafted Luxury Home With Jacuzzi, Bikes & Fireplace?

    Afbestillingspolitikken for Hand Crafted Luxury Home With Jacuzzi, Bikes & Fireplace varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.