Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden High Quality Designer Detached Villa From An Artist-sculptor Owner (Pollensa, Spanien)

Hele huset/lejligheden High Quality Designer Detached Villa From An Artist-sculptor Owner (Pollensa, Spanien)

Om High Quality Designer Detached Villa From An Artist-sculptor Owner

Designet villa i høj kvalitet fra en ejer af kunstner-billedhugger Vores komfortable ferievilla ligger uden for den gamle og kulturelle by Pollensa.Ejendommen er meget flot beliggende og tilbyder det privatliv og den ro, du har brug for. Er kun 1,5 km langt fra Pollensa, hvor du kan finde restauranter, barer, museum, kunstudstillinger, supermarkeder osv., Har du også Golfklub 3 km langt fra vores villa, Cala San Vicente strand er kun 4 km langt fra vores villa. Du har også 2 store supermarkeder meget tæt, kun 10 minutters gang fra vores ejendom. Villaen er designet, dekoreret og møbleret til de højeste standarder af sin kunstnerejer, Miquel Cerdà, villaen indeholder malerier og skulpturer fra hans private samling og kunstgalleri. Når vi kommer ind i vores 180m2 villa er der et rummeligt og fuldt udstyret moderne køkken med marmor bordplader inklusive vitro komfur, elektrisk ovn, grill, mikroovn, opvaskemaskine, fryser, køleskab og morgenmadsområde. Få skridt mere har du en stor spiseplads beliggende på et hævet område med udsigt til opholdsstueområdet med Hi-Fi, SAT TV, DVD-afspiller, herunder WIFI, der giver dig mulighed for at nyde en internetforbindelse, mens du slapper af og nyder din ferie. Fra opholdsområdet har du adgang til en overdækket poolterrasse og spiseplads, hvor du kan nyde et afslappende måltid. Du finder også swimmingpoolen, det fantastiske haveområde og en dejlig grillplads, hvor du kan lave mad, omgivet af græsplæner og træer.Villaen har i alt 3 soveværelser med aircondition, soveværelse med dobbeltseng og komplet badeværelse med eget badeværelse med direkte adgang til terrassen og to dobbeltværelser deler et yderligere komplet badeværelse. Du har også et badeværelse og et brusebad i swimmingpoolområdet.Villaen er fuldstændigt opvarmet til vinterperioden.Udlejningsprocedure:- 25% depositum betales med kreditkort ved reservation.- 75% betales med kreditkort eller kontant ved ankomsten.Velkomstbog / informationsbog: Villaen tilbyder vores kunder en fuldstændig informationsbog med adressater og telefonnumre på anbefalede restauranter, pubber, kunstneriske og historiske centre, sportscentre, museer, musikfestivaler og kulturelle begivenheder i de forskellige årstider af dit besøg.Tæt på Pollensa Golf- og Sportscenter: Golfinformation: Pollensa Golf Club er åben for ikke-medlemmer og kun 5 minutter i bil. De udfordrende 9-hullersbaner er blevet beskrevet som nogle af de smukkeste i Middelhavet, med et klubhus, en restaurant, der også byder velkommen til ikke-golfspillere, en swimmingpool, udlejning af klubber, vogne og golfbiler, der også er tilgængelige. Undervisning kan arrangeres, og der er regelmæssige turneringer. Information om Sport Center: Sport Center er åbent for ikke-medlemmer og kun 1 minuts gang. Du kan øve tennis, fodbold, klatring, løb osv. ....Hvis du har brug for noget, har du et problem eller har brug for hjælp i din ferie, vil mine forældre hjælpe dig.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Udendørs pool
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
For børn
  1. Børne- og babysenge
Værelsesfaciliteter
  1. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  2. Fjernsyn
  3. Centralvarme
  4. Aircondition
Sportsfaciliteter
  1. Tennisbane

Ofte stillede spørgsmål om High Quality Designer Detached Villa From An Artist-sculptor Owner

  • Er der et poolområde på High Quality Designer Detached Villa From An Artist-sculptor Owner?

    Ja, High Quality Designer Detached Villa From An Artist-sculptor Owner har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på High Quality Designer Detached Villa From An Artist-sculptor Owner?

    Nej, High Quality Designer Detached Villa From An Artist-sculptor Owner tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på High Quality Designer Detached Villa From An Artist-sculptor Owner?

    Ja, High Quality Designer Detached Villa From An Artist-sculptor Owner har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på High Quality Designer Detached Villa From An Artist-sculptor Owner?

    Populære attraktioner i nærheden af High Quality Designer Detached Villa From An Artist-sculptor Owner inkluderer Palma de Mallorca Lufthavn, Can Pastilla, Puerto de Port de Soller, Port de Alcudia, Port de Pollença, Can Picafort, Platja d'Alcudia, Cala Millor Stranden.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for High Quality Designer Detached Villa From An Artist-sculptor Owner?

    Afbestillingspolitikken for High Quality Designer Detached Villa From An Artist-sculptor Owner varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.