Hoteller i Alcúdia (Balearerne, Spanien)

  1.803 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
  1.091 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
  2.432 kr pr. nat
  Forventet pris for:jul. 2024
 1. 1.016 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 2. 1.478 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 3. 1.566 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
 4. 1.297 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
  969 kr pr. nat
  Forventet pris for:jun. 2024
  Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 5. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

Hoteller i Alcúdia

Find utroligt billige hoteller i Alcúdia, Spanien. Søg efter og sammenlign tilbud på overnatning for at finde de laveste priser med trivago

 • Omfattende hotelsøgning for Alcúdia online
 • Find et billigt hotel i Alcúdia!
 • Book til en fantastisk pris!

Blandt de bedst bedømte Hotels i Alcúdia

ALCUDIA – MALLORCAS FERIEPARADIS

På den spanske ferieø Mallorca ligger byen Alcudia, som er en meget populær rejsedestination. Dette er bestemt ikke uden grund, da Alcudia har så ufattelig meget at byde på: Her kan du slappe af hele dagen på den smukke børnevenlige strand eller feste hele natten på øens diskoteker. Måske en af de adskillige udflugter for at udforske byen og dens spændende historie kunne friste? Du er garanteret netop den slags ferie, som du drømmer om i solens varme stråler.

PORT DE ALCUDIA

En lang hvid sandstrand. Azurblåt og klart vand. Palmetræer. Liggestole og parasoller. Solcreme, is og vandbolde. Det er blot noget af det, som den smukke strand i Alcudia – Port de Alcúdia – har at byde på. Den hvide sandstrand strækker sig flere kilometer langs øens nordlige kyst og er den mest børnevenlige strand på Mallorca, da bølgerne ikke bliver store og man skal meget langt ud, før det bliver dybt. Det er en meget ren strand, hvor affald fjernes dagligt og vandet er så klart, at du vil kunne se både dine egne fødder og små fisk, når du bevæger dig ud fra stranden.

Det er muligt at leje både liggestole og parasoller, så alt du behøver at gøre, er at nyde denne postkort-værdige strand.

Langs Port de Alcudia ligger der mange hoteller, bed & breakfast, restauranter og caféer. Vil du gerne bo på et dejligt (og familievenligt) hotel i gåafstand fra vandkanten er hotel Alcudia Garden bestemt en oplagt mulighed, hvor det er muligt at både bestille ophold som en billig last minute tur og med all inclusive. Dette 3-stjernede hotel byder på værelser og lejligheder, hvor en lejlighed inkluderer et tekøkken og opholdsområde. Alle værelser og lejligheder er moderne og lyst indrettet med air condition – naturligvis. Hotellets faciliteter inkluderer adskillige pools, hotelbar, et lille supermarked med de nødvendige dagligvarer, et motionscentre og ikke mindst et overdådigt buffetområde, hvor maden serveres. For de små er der både legepladser og spilleområder.

EN MIDDELALDER FÆSTNING

Alcudia kan groft deles i to: Én del ved stranden, og en anden mere inde i landet, hvor den gamle middelalderby ligger. De fleste af øens fæstninger blev i middelalderen bygget lidt inde i landet for at skabe en større beskyttelse for pirater og andre ubudne gæster. Dette er også tilfældet i Alcudia, hvor det er i den relativ nyere tid, at bebyggelse langs stranden og kysten har været for at tiltrække turister til ferieparadiset.

Alcudia har en spændende historie, som strækker sig helt tilbage til før begyndelse af vores tidsregning, og den indeholder både pirater og det romerske imperiums indflydelse.

Bag den gamle fæstningsmur kan det anbefales at gå en tur rundt i den gamle bydel, som byder på romerske ruiner, den gamle bymur med en fantastisk udsigt, små snoede gader med kunstgallerier, souvenirbutikker, caféer med is og drikkevarer samt adskillige restauranter med charmerende gårdhaver. I denne bydel kan du opleve en meget autentisk stemning, da mange af de gamle romerske ruiner er yderst velbevaret.

Hver tirsdag og søndag er der er kæmpe marked i den gamle bydel, og dette er bestemt værd at opleve. Der vil være boder fulde af alt fra krydderier, fisk og andre madvarer til blomster og tøj. Den glade stemning smitter og det er ikke uden grund, at dette er øens største og mest populære marked.

Der er derudover mange andre former for udflugter, som alle giver fantastiske minder fra Mallorca og Alcudia. Det er muligt at tage på arrangerede udflugter til perlefabrikker og se, hvordan perler bliver sat sammen til eksempelvis smykker. Oplev drypstenshulerne, som der er mange af på øen. Dette er en helt unik oplevelse, og er du afsted på en større udflugt kan det endda være, at der vil være mulighed for at sejle i en sø i selve drypstenhulerne. Mange af disse udflugter kan bestemt anbefales og er ofte dagsture med busser.

UNG I ALCUDIA

Selvom Alcudia er et fantastisk sted at tage til som børnefamilie med både småbørn og bedsteforældre, har byen også meget at byde på for den yngre generation. Om du er afsted med venne- og venindegruppen eller på kærestetur, er der mange attraktioner og aktiviteter.

Er du på romantisk get-away med din bedre halvdel, kan hotellet Can Pere være det perfekte sted at overnatte. Hotellet har en fantastisk beliggenhed lige i hjertet af byen og byder på en helt unik indretning med rå og rustikke murstensvægge – både på værelserne, i fællesområderne og i restauranten. Dette giver en helt speciel stemning – specielt på en varm sommeraften i stearinlysets skær.

Vil du gerne opleve noget helt særligt, så book en bådrundtur med én af de mange både, som ligger til i byens havn. Her tager mindre grupper afsted på daglige sejlture og udforsker Mallorcas smukke kystlinje, bader i middelhavet og nyder forfriskninger ombord. Varigheden af sådanne ture varierer, men book gerne minimum tre timer, for virkelig at få en fornemmelse af øens skønhed.

Er I mere til ren afslapning er dette selvfølgelig muligt på Alcudias smukke strand. Og i så fald kan en god fest til den lyse morgen måske friste. Disse er der altid mange af og barerne og diskotekerne langs stranden er det oplagte sted at starte aftenen. Tag gerne en tur på GoodFellas Music Bar, hvor udvalget af drinks er stort og varierende. Menukortet indeholder endda optil flere cocktails, som er opfundet på Mallorca. Atmosfæren på denne bar en altid super og der er både billardbord, musik og rimlige priser.

Valgmulighederne er der mange af i Alcudia og det er bestemt ikke et tilfælde, at så mange gerne vil afsted til dette ferieparadis i Middelhavet.

Our top-rated cheap hotels in Alcúdia

Ofte stillede spørgsmål om Alcúdia