Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Historic Neighborhood. Home Overlooks The Beautiful Overton Park & Zoo Entrance (Memphis, USA)

Hele huset/lejligheden Historic Neighborhood. Home Overlooks The Beautiful Overton Park & Zoo Entrance (Memphis, USA)

Om Historic Neighborhood. Home Overlooks The Beautiful Overton Park & Zoo Entrance

Historisk kvarter. Hjem overser Overton Park. Luksus indkvartering. Magnolia House betragtes af mange for at være den # 1 luksusferieudlejning i West Tennessee. Dette dejlige, komplet renoverede hjem ligger i et helt historisk kvarter med udsigt over den fredelige Overton Park. Indstillingen er perfekt til bryllupper, weekendrejser, familiesammenkomster, ferier eller bare for at slappe af og nyde de vidunderlige faciliteter omkring dig, alle inden for gåafstand .... folk rejser rundt fra for at nyde over 50 gratis koncerter om året på det udendørs amfiteater, Levitt Shell (hvor Elvis først spillede!), også Memphis Zoo (rangeret som en af de bedste zoologiske haver i USA) kan ses fra dette hjem, det vidunderlige Brooks Art Museum (det største kunstmuseum i Tennessee) er også inden for gåafstand. Parken tilbyder også en 9-Hole City Golf Course, indgang til Shelby Farms Greenline til cykling eller vandring (som er en 6 km kilometer cykelsti og forbinder centrum til Shelby Farms Park), fantastisk ny legeplads og også en dam til at se på ænder og fisk. Glem ikke din picnic kurv, frisbee og en drage til en afslappet dag udenfor! Hjemmet er meget sikkert med alarm og automatisk indgang med 2 biler. Meget sikkert kvarter til at gå og gå til Zoo, Levitt Shell Amfiteater eller Brooks Art Museum. Internet med høj hastighed og kabel-tv tilbydes også.Den nyrenoverede Overton Square er et par gader væk med nogle af de bedste restauranter i byen! Tysk, japansk, mexicansk, Cajun, italiensk mad kan alle findes i dette fantastiske område! Vi vil meget gerne anbefale nogle af vores favoritter! Også et fantastisk sted at finde natteliv ... mange barer med restauranter åbner sent og endda Lafayettes Musikrum og Zebra Lounge med en pianobar! Hvis du er i teater, er Playhouse på The Square, det nye Hattiloo Theatre og The Circuit Playhouse placeret i dette område. I nærheden er også Cooper Young-området, hvor der er en anden bred vifte af gode restauranter. Hvis du er en 'foodie' eller elsker at besøge bryggerier, vil du også ELSKE dette område! Hjemmet er også meget tæt på centrum, hvor du finder den verdensberømte Beale Street med meget natteliv, Sun Studios, det velkendte Peabody Hotel med deres berømte daglige, duck parade, Gibson Guitar Museum, Fed-Ex Forum, hvor mange der afholdes store koncerter, og Memphis Grizzlies spiller, Redbirds Baseball Stadium, og også den ikke-åbne Bass Pro Shop (den største Bass Pro i USA og ligger i Pyramiden med udsigt over den store Mississippi-flod). Man kan ikke forlade byen uden at prøve vores verdensberømte grill. Rendezvous og Central Barbecue er begge meget tæt på!Listen fortsætter og fortsætter .... så meget at se og gøre i byen! Dette hjem blev dog renoveret og designet af en interiørarkitekt og er et vidunderligt sted bare at læne sig tilbage, slappe af og nyde det fornemme udstyr!Vi elsker vores by og håber, at du kommer og omfavner alt, hvad den har at tilbyde!

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Computer med internet
  4. Kasino
For børn
  1. Børne- og babysenge
  2. Legeplads
Velvære / spa
  1. Massage
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med bruser
  4. Strygebræt

Ofte stillede spørgsmål om Historic Neighborhood. Home Overlooks The Beautiful Overton Park & Zoo Entrance

  • Er der et poolområde på Historic Neighborhood. Home Overlooks The Beautiful Overton Park & Zoo Entrance?

    Nej, Historic Neighborhood. Home Overlooks The Beautiful Overton Park & Zoo Entrance har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Historic Neighborhood. Home Overlooks The Beautiful Overton Park & Zoo Entrance?

    Nej, Historic Neighborhood. Home Overlooks The Beautiful Overton Park & Zoo Entrance tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Historic Neighborhood. Home Overlooks The Beautiful Overton Park & Zoo Entrance?

    Ja, Historic Neighborhood. Home Overlooks The Beautiful Overton Park & Zoo Entrance har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Historic Neighborhood. Home Overlooks The Beautiful Overton Park & Zoo Entrance?

    Populære attraktioner i nærheden af Historic Neighborhood. Home Overlooks The Beautiful Overton Park & Zoo Entrance inkluderer Graceland, Beale Street, Gibson Guitar Factory Tours, Stax Museum of American Soul Music, Mud Island River Park und Mississippi River Museum, Memphis Zoo, Liberty Bowl Memorial Stadium, Sun Studio.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Historic Neighborhood. Home Overlooks The Beautiful Overton Park & Zoo Entrance?

    Afbestillingspolitikken for Historic Neighborhood. Home Overlooks The Beautiful Overton Park & Zoo Entrance varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.