Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Hush Cottage, With Open Fire In Middleton-in-teesdale, Ref 922595 (Middleton-in-Teesdale, Storbritannien)

Hele huset/lejligheden Hush Cottage, With Open Fire In Middleton-in-teesdale, Ref 922595 (Middleton-in-Teesdale, Storbritannien)

Om Hush Cottage, With Open Fire In Middleton-in-teesdale, Ref 922595

Hush Cottage, MIDDLETON-IN-TEESDALE Dette dejlige sommerhus ved endeterrassen ligger i den smukke Pennine by Middleton-in Teesdale i County Durham og kan sove to personer.Hush Cottage er et dejligt sommerhus ved endeterrassen, der ligger i den smukke Pennine by Middleton-in Teesdale i County Durham og kan sove to personer i et soveværelse med dobbeltseng med en-suite. Resten af sommerhuset indeholder en åben planløsning med køkken, spiseplads og opholdsområde med brændeovn. På ydersiden af hytten er der parkering ved gaden og en gårdhave med møbler. Det omkringliggende område er en AONB, ideel til cykling og vandring, hvilket gør Hush Cottage til et perfekt romantisk tilflugtssted.Faciliteter: Elektriske varmeapparater med gulvvarme i eget brusebad og brændeovn. El-komfur med ovn og komfur, mikroovn, køleskab, opvaskemaskine, tv med Freeview, DVD, USB-punkt til genopladning, WiFi, valg af bøger, spil og DVD. Brændstof, strøm og startpakke til brændeovn inkl. i leje. Sengelinned og håndklæder inkl. i leje. Barneseng, barnestol og trappe efter anmodning. Vejparkering inden for gårdsplads fra ejendommen. Delt gårdhave med møbler. Beklager, ingen kæledyr og rygning forbudt. Butik og pub 4 minutters gang.Region: Fra lyngklædte heder og kalksten, til markedsbyer og det faste landeliv - det sublime Dales venter på dig! Hvor ellers i Storbritannien er det så tilfredsstillende at sidde og ikke gøre noget som det er at udforske de mange tilbud, der tilbydes?By: Den smukke Pennine by Middleton-In-Teesdale ligger i hjertet af Teesdale, beliggende på flodbredden i den smukke Tees Valley. Beliggende i et område med enestående naturlig skønhed, er dette en veludstyret lille bygning og tilbyder et godt udvalg af butikker, pubber og spisesteder. For mere specialiserede faciliteter er købstaden Barnard Castle inden for nem køreafstand og giver alt, hvad en besøgende muligvis har brug for. Det omkringliggende landskab er fuld af fremragende vandreture gennem høje, åbne hede og smukke skovklædte dale. I nærheden ligger vandfaldene fra High Force og Cauldron Snout, som ofte betragtes som blandt de mest spektakulære seværdigheder i distriktet.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Gratis wi-fi
Værelsesfaciliteter
  1. Opvaskemaskine
  2. Badeværelse med bruser
  3. Centralvarme
  4. Kabel-TV

Ofte stillede spørgsmål om Hush Cottage, With Open Fire In Middleton-in-teesdale, Ref 922595

  • Er der et poolområde på Hush Cottage, With Open Fire In Middleton-in-teesdale, Ref 922595?

    Nej, Hush Cottage, With Open Fire In Middleton-in-teesdale, Ref 922595 har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Hush Cottage, With Open Fire In Middleton-in-teesdale, Ref 922595?

    Nej, Hush Cottage, With Open Fire In Middleton-in-teesdale, Ref 922595 tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Hush Cottage, With Open Fire In Middleton-in-teesdale, Ref 922595?

    Ja, Hush Cottage, With Open Fire In Middleton-in-teesdale, Ref 922595 har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Hush Cottage, With Open Fire In Middleton-in-teesdale, Ref 922595?
  • Hvad er afbestillingspolitikken for Hush Cottage, With Open Fire In Middleton-in-teesdale, Ref 922595?

    Afbestillingspolitikken for Hush Cottage, With Open Fire In Middleton-in-teesdale, Ref 922595 varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.