Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Idyllic house and grounds with lake and sauna for relaxation and playfulness. (Penrith, Storbritannien)

Hele huset/lejligheden Idyllic house and grounds with lake and sauna for relaxation and playfulness. (Penrith, Storbritannien)

Om Idyllic house and grounds with lake and sauna for relaxation and playfulness.

Idyllisk hus og grund med sø og sauna til afslapning og leg. Ravenbridge er et udsøgt sted med skønhed og ro. Vi inviterer dig til at komme og blive; gøre huset og grunde til dit hjem i en uge eller to af lyksalig ferie, tilbagetog, familiesammenføring, konference eller aktivitetspause. Dette hus fra det 17. århundrede er fuldt moderniseret og bevarer sin traditionelle karakter. Der er imponerende udsigt fra hvert vindue. Det ligger i 21 hektar frugtplantage, skove og marker med sin egen sø, skovsauna og to floder, der løber gennem stedet, så du kan nyde dig. Dette er en rig legeplads for vilde liv, børn og voksne. Vilde svømning, sejlsport, lejrbål sammen med poolbord er blandt yndlingsaktiviteterne på Ravenbridge. Beliggende i Eden Valley, 13 miles øst for Penrith, er der rigelige steder af lokal interesse at besøge sammen med store lokale pubber til mad og drikke. Der er blide lokale vandreture langs floden Raven og ind i fells. Lake District ligger 30 minutters kørsel fra huset.Ravenbridge er en økologisk økologisk rejse. Stedet var en gammel majsfabrik, der udnyttede kraft fra floden Raven. Aktuelt drevet af sol, biomasse og fotovoltaisk Ravenbridge er stolt af et lavt CO2-fodaftryk. Der er en overflod af lokale råvarer i landsbyens butik og æg fra vores egne kyllinger. Ravenbridge er en voksende økologisk rejse og opretholder biodiversitet og bevarelse af flora og fauna er centrale for Ravenbridge inklusive bevarelse af røde egern. På stedet inkluderer aktiviteter; skov sauna, sø, poolbord, trampolin og babmington. Huset - sover 10 plus en eller to i sigøjnerens campingvognHuset har atmosfære og karakter for at inspirere dig med udsigt fra alle værelser, synlige bjælker og brændeovne. Det har en rustik fornemmelse, mens den har alle de sædvanlige faciliteter og apparater.5 soveværelser, 2 dobbeltværelser, 3 tvillinger.Gypsy campingvogn - sover en eller to, afhængigt af størrelse!4 badeværelser.Stor stue med sofa, lænestole og brændeovn. Køkken med stort bord til delt spisning og familie måltider. Dobbelt ovn, fem induktionsringe, mikroovn, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, 2 køleskabe, fryser. Woodland sauna.Separat spillerum med poolbord med babmington-net og trampolin udenfor. TV, DVD-afspiller og clavinova.Begrænset Wi-Fi, fint til e-mails og internetsøgning, men ikke til streaming af film.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Ikke-rygerværelser
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Fjernsyn
  3. Centralvarme
  4. Kabel-TV

Ofte stillede spørgsmål om Idyllic house and grounds with lake and sauna for relaxation and playfulness.

  • Er der et poolområde på Idyllic house and grounds with lake and sauna for relaxation and playfulness.?

    Nej, Idyllic house and grounds with lake and sauna for relaxation and playfulness. har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Idyllic house and grounds with lake and sauna for relaxation and playfulness.?

    Ja, Idyllic house and grounds with lake and sauna for relaxation and playfulness. har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Idyllic house and grounds with lake and sauna for relaxation and playfulness.?

    Ja, Idyllic house and grounds with lake and sauna for relaxation and playfulness. har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Idyllic house and grounds with lake and sauna for relaxation and playfulness.?

    Populære attraktioner i nærheden af Idyllic house and grounds with lake and sauna for relaxation and playfulness. inkluderer Lake District Visitor Centre at Brockhole, Lake District Sheep Dog Trials, Hadrian's Wall, Derwent Water, Bowness Bay Blues Festival, Windermere, Hutton-in-the-Forest, Rheged Centre.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Idyllic house and grounds with lake and sauna for relaxation and playfulness.?

    Afbestillingspolitikken for Idyllic house and grounds with lake and sauna for relaxation and playfulness. varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.