Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden La Fourdrainoise Field Of My Childhood Large Cottage (Fourdrain, Frankrig)

Hele huset/lejligheden La Fourdrainoise Field Of My Childhood Large Cottage (Fourdrain, Frankrig)

Om La Fourdrainoise Field Of My Childhood Large Cottage

La Fourdrainoise Felt i min barndoms store hytte Grande Fourdrainoise er et typisk Picardiehus og dets laden er renoveret og sammen er kapaciteten 12 til 30 feriegæster. Fourdrainoise, tilbyder dig en rummelig og lys stue. Køkkenet er nyt og super funktionelt: TV, WiFi, mikrobølgeovn, opvaskemaskine ...Det er det ideelle sted, hvor du kan byde velkommen. venner, familie ophold med børn, seminar, holdbygning, fejre begivenheder: fødselsdag, dåb, ...... Ovenpå er der 3 soveværelser, hvoraf 2 har eget badeværelse og 1 soveværelse deler et badeværelse med mezzanin plads.I stueetagen er der 2 soveværelser med eget badeværelse.I laden er der 3 soveværelser med eget badeværelse.Værelserne har komfortable senge på 90/200, som kan adskilles eller forenes i en ægte seng (1m80 på 2m) undtagen et værelse med en seng på 160/200. Mulighed for at tilføje ekstra senge.Haven er vild, i landsbyen er ukrudtkyllerne ikke længere tilladt, så ukrudtet kan inviteres. Men det forhindrer ikke på nogen måde at have plads til de unge og gamle.På de annoncerede priser, tænk på at tilføje omkostningerne ikke inkluderet som lagner, energier ... i kontrakten finder du al information.Billederne på hjemmesiden er kun til orientering, vi kan lide at ændre dekorationen. Komforten og enkelheden af Fourdrainoise er en invitation til at slappe af i et fredeligt landskab med økologiske afgrøder og med en stor skov til vandreture, mountain biking, natur at se, lytte til hjortens brøl ...Kan du lide at slappe af uden husstandsstress, shopping, børn at distrahere og lave mad? en eventyr af huset kan komme til din redning efter dine ønsker.Organiser et seminar eller en teambygning? Intet problem, personalet er her for at imødekomme dine ønsker og organisere projektet for din virksomhed.Sport? de er på rendezvous: vandreture, cykling, mountain biking, ridning, boldfælde, jagt, fiskeri, golf, lære at flyve, faldskærmsudsving, svømning ... Ailette Park med kanoer, katamaranerChampagne? Reims og dens kældre? vi er cirka 1 time fra disse magiske steder, der er champagne vinmarker.The Ball Trap? Domaine Clos Saint Lambert er omkring 1 km og der kan du opdage glæden ved boldfælde eller jagt.Mange arrangementer finder sted der:Fransk mesterskabBelgiske mesterskabInternational ChampionshipQuadTuristbesøg? Laon og dens katedraler, Le Tortoirs og Abdijes aux Bois ...Fiskeri? til små fisk i dammerne i slotsparken.feeder festival laonnoisAmerikansk fiskekamp Guemauchamp

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Kæledyr tilladt
  2. Udendørs pool
  3. Vaskemaskine
  4. Pool
Velvære / spa
  1. Boblebad
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Fjernsyn
  4. Hårtørrer
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om La Fourdrainoise Field Of My Childhood Large Cottage

  • Er der et poolområde på La Fourdrainoise Field Of My Childhood Large Cottage?

    Ja, La Fourdrainoise Field Of My Childhood Large Cottage har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på La Fourdrainoise Field Of My Childhood Large Cottage?

    Ja, La Fourdrainoise Field Of My Childhood Large Cottage har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på La Fourdrainoise Field Of My Childhood Large Cottage?

    Ja, La Fourdrainoise Field Of My Childhood Large Cottage har Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på La Fourdrainoise Field Of My Childhood Large Cottage?

    Populære attraktioner i nærheden af La Fourdrainoise Field Of My Childhood Large Cottage inkluderer Forêt de Saint Gobain, Cathédrale de Laon, Le chemin des dames, Gare de Soissons, Bambousaie du Mépas, Clairière de l'Armistice, Château de Pierrefonds.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for La Fourdrainoise Field Of My Childhood Large Cottage?

    Afbestillingspolitikken for La Fourdrainoise Field Of My Childhood Large Cottage varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.