Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Laguna Sunrise - Relax And Unwind. Patio Overlooking Pool, 15Min Walk To Beach (Orihuela, Spanien)

Hele huset/lejligheden Laguna Sunrise - Relax And Unwind. Patio Overlooking Pool, 15Min Walk To Beach (Orihuela, Spanien)

Om Laguna Sunrise - Relax And Unwind. Patio Overlooking Pool, 15Min Walk To Beach

Laguna Sunrise - slappe af og slappe af. Gårdhave med udsigt over pool, 15 min. Gå til stranden 3 værelses familie villa med udsigt over poolen, 15 min gang til stranden. Den amerikanske stil køkken har en mikrobølgeovn, ovn og komfur, køleskab, kaffemaskine, elkedel, vaskemaskine, viskestykker og masser af service og køkkenredskaber. Det er fuldt udstyret for at sikre, at du har et problemfri ophold. Der er også rengøringsudstyr til rådighed, som du kan bruge. Spisepladsen har et udtrækkeligt bord med 4 stole. Der er ekstra stole i garagen. Loungen har et sofabord og to sofaer til at slappe af og slappe af. Der er en tv- og dvd-afspiller til rådighed, men den er ikke forbundet til britiske eller spanske tv-stationer. Aircondition er også tilgængelig. Der er trådløs internetadgang overalt på ejendommen. Det store soveværelse har en dobbeltseng, indbyggede skabe, sengeskabe, kommode og klimaanlæg. Dette værelse har en dør, som fører til altanen. Der er også en hårtørrer til gæsternes brug. Soveværelset har eget badeværelse. Det andet soveværelse har 2 enkeltsenge, sengeskab, monteret garderobe og klimaanlæg. Yderligere sengetøj og tæpper findes i garderobeskabe i soveværelse 2. Dette soveværelse har et eget brusebad. Det tredje soveværelse har en dobbeltseng, monteret garderobe og klimaanlæg. Dette soveværelse har et eget brusebad og franske døre, der fører til tagterrassen. Der er en første sal balkon til forsiden af huset, hvilket giver fuld udsigt over poolområdet. Der er også en stor terrasse, der gør den ideel til udendørs spisning og nyde solen. Den fælles pool er lige foran patioporten og har en børnebassin i den ene ende. Der er et haveområde til højre med et picnicbord og parasoller. Der er rigelig plads rundt for at slå sig ned.Bemærk, at der betales et rengøringsgebyr på 60 euro til husholdersken ved indsamling af nøgler. Der er også et gebyr for sent ankomst på 10 euro efter 21:00 og 15 euro efter midnat.Bemærk i højsæsonen, at vandtrykket på komplekset kan være lavt på grund af høj brug. Laguna Sunrise Holiday i El Horizonte. Alt hvad du skal slappe af og slappe af. Tæt på alle fornødenheder - Citrus handelscenter, butikscenter Playa Flamenca, La Florida resort, gåafstand til La Zenia Boulevard og stranden. Flere fotos og detaljer. Laguna Sunrise El Horizonte iowners

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Vaskemaskine
  4. Pool
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Fjernsyn
  3. Centralvarme
  4. Aircondition

Ofte stillede spørgsmål om Laguna Sunrise - Relax And Unwind. Patio Overlooking Pool, 15Min Walk To Beach

  • Er der et poolområde på Laguna Sunrise - Relax And Unwind. Patio Overlooking Pool, 15Min Walk To Beach?

    Ja, Laguna Sunrise - Relax And Unwind. Patio Overlooking Pool, 15Min Walk To Beach har 1 poolområdet.

  • Er kæledyr tilladt på Laguna Sunrise - Relax And Unwind. Patio Overlooking Pool, 15Min Walk To Beach?

    Nej, Laguna Sunrise - Relax And Unwind. Patio Overlooking Pool, 15Min Walk To Beach tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Laguna Sunrise - Relax And Unwind. Patio Overlooking Pool, 15Min Walk To Beach?

    Ja, Laguna Sunrise - Relax And Unwind. Patio Overlooking Pool, 15Min Walk To Beach har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Laguna Sunrise - Relax And Unwind. Patio Overlooking Pool, 15Min Walk To Beach?

    Populære attraktioner i nærheden af Laguna Sunrise - Relax And Unwind. Patio Overlooking Pool, 15Min Walk To Beach inkluderer Alicante Lufthavn, Marina de Alicante, Postiguet Strand, Centro, Acuario Mediterráneo, Puerto de Alicante, Playa Flamenca, Mar Menor.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Laguna Sunrise - Relax And Unwind. Patio Overlooking Pool, 15Min Walk To Beach?

    Afbestillingspolitikken for Laguna Sunrise - Relax And Unwind. Patio Overlooking Pool, 15Min Walk To Beach varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.