Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Large Barn Conversion In The Cambrian Mountains, Private Pool And Spa. (Machynlleth, Storbritannien)

Hele huset/lejligheden Large Barn Conversion In The Cambrian Mountains, Private Pool And Spa. (Machynlleth, Storbritannien)

Om Large Barn Conversion In The Cambrian Mountains, Private Pool And Spa.

Stor ladeombygning i Cambria, privat pool og spa. Cae Madog Barn byder på rummelig luksuriøs ferieboliger i en rolig landlig beliggenhed ved foden af Cambria-bjergene med let adgang til mange lokale aktiviteter og steder med naturlig skønhed i den fantastiske natur i Wales.Cae Madog Barn Holiday Cottage sover 16 personer i 7 soveværelser: 2 med king size-senge, 2 med dobbeltsenge, 2 med to enkeltsenge og 1 med 2 sæt køjesenge. Et dobbeltværelse har eget badeværelse, og der er to andre bruserum plus et familiebadeværelse, der har et badekar med bruser ovenfor.Nyd landskabet i Wales med en luksusferie midt i en fantastisk natur, og svøm i din egen private opvarmede swimmingpool eller lounge i boblebadet, og nyd en betagende udsigt over Cambria.Du har eksklusiv brug af din egen fantastiske udendørs opvarmede swimmingpool. Selvom der er mange aktiviteter at engagere sig i og adskillige steder at besøge i Wales, skal du måske bare tilbringe eftermiddagen flydende i poolen og se de røde drager svæve i himlen. På køligere dage skal du synke ned i luksusen i dit boblebad og nyde den enestående udsigt, i din egen bjælkehytte.Som et sommerhus med en eksklusiv swimmingpool og boblebad er vi meget efterspurgt til store fester. Men selv når du ikke er i poolen eller karbadet, vil du nyde den fredelige udendørs plads på Cae Madog Barn; når du sidder på gårdhaven, er Twymyn Valley spredt foran dig med bølgende bakker i alle retninger, og du kan picnic eller have en grill i sommersolen. Både voksne og børn vil helt sikkert nyde det aftagne spillerum med poolbordet.Udforsk Snowdonia, klatre Cader Idris, besøg det berømte Center for Alternativ Teknologi eller King Arthur's Labyrinth. En halv times kørsel tager dig til de smukke sandstrande i Aberdovey, Barmouth og Borth, og lige uden for døren kan du nyde vandreture og en betagende udsigt over Cambria.Prøv ridning, fiskeri, lerdueskydning, rallying, firhjulede cykler, fugle- og grevling, sejlads, mountainbike rundt om søerne og golf. Besøg de travle markedbyer Newtown og Machynlleth.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Ikke-rygerværelser
For børn
  1. Børne- og babysenge
  2. Legeplads
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  3. Fjernsyn
  4. Centralvarme

Ofte stillede spørgsmål om Large Barn Conversion In The Cambrian Mountains, Private Pool And Spa.

  • Er der et poolområde på Large Barn Conversion In The Cambrian Mountains, Private Pool And Spa.?

    Ja, Large Barn Conversion In The Cambrian Mountains, Private Pool And Spa. har 1 poolområdet.

  • Er kæledyr tilladt på Large Barn Conversion In The Cambrian Mountains, Private Pool And Spa.?

    Ja, Large Barn Conversion In The Cambrian Mountains, Private Pool And Spa. har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Large Barn Conversion In The Cambrian Mountains, Private Pool And Spa.?

    Ja, Large Barn Conversion In The Cambrian Mountains, Private Pool And Spa. har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Large Barn Conversion In The Cambrian Mountains, Private Pool And Spa.?

    Populære attraktioner i nærheden af Large Barn Conversion In The Cambrian Mountains, Private Pool And Spa. inkluderer Barmouth Harbour, Beach Barmouth, The Hall at Abbey-Cwm-Hir, Powis Castle and Garden, Aberystwyth Beach, Snowdonia National Park, Harlech Castle.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Large Barn Conversion In The Cambrian Mountains, Private Pool And Spa.?

    Afbestillingspolitikken for Large Barn Conversion In The Cambrian Mountains, Private Pool And Spa. varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.