Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Lovely 4 Bed House 200mtrs From The Beach. (Brighton, Storbritannien)

Hele huset/lejligheden Lovely 4 Bed House 200mtrs From The Beach. (Brighton, Storbritannien)

Om Lovely 4 Bed House 200mtrs From The Beach.

Dejlig 4 seng hus 200mtrs fra stranden. En dejlige lyse seaside hus, 200 m fra stranden og Hove græsplæner. På en stille gade en meget kort gåtur fra stort set alt - cafeer, restauranter og barer, legepladser og parker, butikker, gallerier og teatre. 10 min gang langs strandpromenaden til West Pier, Brighton Centre & i360. I et roligt venligt kvarter, masser af plads og lys, rigtige senge til alle. Huset er perfekt for par, forretningsrejsende, familier (med børn), og grupper af venner.Det er en varm, solrig hjem og værelserne er alle en god størrelse. Vi har lige renoveret hele huset, så alt er virkelig perfekt, men det har stadig en dejlig quirky karakter.Der er en stor sofa, store nok til 8 personer til at slappe af.Spisebordet vil sidde op til 8 personer og køkkenet har alt hvad du behøver for at tilberede en ordentlig måltid, er grundlæggende ingredienser (olivenolie mm) forudsat. Selvom du vil sikkert gerne prøve det enorme udvalg af virkelig god mad til rådighed i caféer, barer og restauranter på døren. Der er også en opvaskemaskine, så oprydning er nemt.De 2 soveværelser på 1. sal kan sættes op med king size senge eller 2 singler. 2. sal soveværelse har en king size seng, og loftsrum Værelset har 2 enkeltsenge.På loftet soveværelse er adgang til ved en 'SpaceSaver 'trappe det tager lidt at vænne sig til, og er ikke rigtig egnet til nogens svagelige eller meget små børn.Der er en tagterrasse på bagsiden af ​​huset, der får masser af eftermiddag / aften sol, dejlige at sparke tilbage og få en kop kaffe eller et glas vin på.Der er en god WIFI-forbindelse, en ny smart-TV, som du kan få adgang til din Netflix-konto på, iPlayer osv Og en hifi i, at du kan tilslutte op til din telefon eller iPad eller bare lytte til radioen, hvis det er alt for hi-tech.Brightonians argumentere uendelighed at deres kvarter er den bedste, men faktisk er dette ene. Det er en dejlig rolig gade med næsten ingen gennemgående trafik. Stranden ligger kun 200 meter væk, og det er den pæneste bit af stranden. Mødestedet gamle marked er i toppen af ​​vejen. Der er uendelige barer, restauranter, barer, butikker, teatre, gallerier og biografer inden for et par minutters gang, vil jeg være glad for at lade dig vide, hvilke der er de bedste - og som for at undgå. Du kan se i360 fra de øverste etager (det er 5 minutters gang væk). The Brighton Centre er en 10 minutters gåtur langs strandpromenaden.Hvis du ønsker en mere støjsvage tid Brunswick Square 200m væk er en dejlig rolig grønne områder omgivet af Regency terrasser. Lige op ad vejen er St Annes Well Gardens en smuk skovklædt park med en dejlig legeplads og selvfølgelig cafe.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Vaskemaskine
  4. Gratis wi-fi
For børn
  1. Børne- og babysenge
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  3. Fjernsyn
  4. Centralvarme

Ofte stillede spørgsmål om Lovely 4 Bed House 200mtrs From The Beach.

  • Er der et poolområde på Lovely 4 Bed House 200mtrs From The Beach.?

    Nej, Lovely 4 Bed House 200mtrs From The Beach. har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Lovely 4 Bed House 200mtrs From The Beach.?

    Ja, Lovely 4 Bed House 200mtrs From The Beach. har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Lovely 4 Bed House 200mtrs From The Beach.?

    Ja, Lovely 4 Bed House 200mtrs From The Beach. har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Lovely 4 Bed House 200mtrs From The Beach.?

    Populære attraktioner i nærheden af Lovely 4 Bed House 200mtrs From The Beach. inkluderer London Gatwick Airport, Brighton Pier, Brighton Seafront, Brighton & Hove Children’s Festival, Brighton Centre, Brighton Marina, Goodwood Racecourse, Central Hove.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Lovely 4 Bed House 200mtrs From The Beach.?

    Afbestillingspolitikken for Lovely 4 Bed House 200mtrs From The Beach. varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.