Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Luxurious Seafront Belle Époque Apartment (Menton, Frankrig)

Hele huset/lejligheden Luxurious Seafront Belle Époque Apartment (Menton, Frankrig)

Om Luxurious Seafront Belle Époque Apartment

Luksuriøs strandpromenade Belle Époque Denne smukke borgerlige lejlighed renoveret splinterny er beliggende ved strandpromenaden i hjertet af Menton med et bredt udvalg af restauranter og butikker rundt, lige ved siden af den gamle bydel i Menton (5 minutters gang) og to blokke væk fra kasinoet . Fra lejligheden har du en smuk udsigt over Middelhavet. Lejligheden har højt til loftet og smukke strukturer fra dens borgerlige æra. Det er placeret på 3. sal (4 i alt, der ikke tæller RC / bundetagen), med elevator. Lejligheden har indbygget aircondition. Parkering er inkluderet i en tilstødende bygning (100 m gang).Lejligheden har gennemgået en totalrenovering. Det har en 75sqm overflade med hvide vægge og parketgulve:1) Et soveværelse med en 160 cm kingsize seng, skuffer og eget badeværelse2) Andet soveværelse med to enkeltsenge (90 cm hver), der kan omdannes til en 180 cm dobbeltseng ved hjælp af et specielt madrasstik, som vi har. Bare fortæl os hvad du foretrækker!3) Der er et stort socialt område med et åbent rum mellem køkkenet og stuen, hvilket gør det optimalt til sociale middage med familie og venner. Køkkenet er splinternyt med alle de nyeste faciliteter, ovn, mikroovn, 4 induktions kogeplader, opvaskemaskine og vask / tørretumbler (kombineret). Ejendommen er splinterny og er indrettet med designermøbler.4) Privat badeværelse med bruser, toilet og håndvask. Det andet badeværelse har en dobbelt håndvask og et brusebad. Derudover er der et separat gæstetoilet. Boligen ligger i hjertet af Menton foran stranden, hvor du har alle restauranter, barer / caféer og butikker. Citroen festivalparaden passerer lige uden for lejligheden i februar / marts. Denne lejlighed er det perfekte sted til en afslappende og behagelig ferie på den franske riviera!* Menton ligger ved siden af den luksuriøse livsstil i Monaco. Hvis du vil have noget glam og berømthedspotning, kan du tage bus, tog eller bil (20-30 min) og nyde det for dagen. Monaco har mange gode restauranter som Nobu, Ciprianis, eller hvorfor ikke nyde en drink i den amerikanske bar på Hotel de Paris! For børn anbefaler vi at besøge Oceanographic Museum. * Menton er beliggende på grænsen til Italien. Så hvis du ønsker at foretage en dagstur uden for Menton, kan du rejse til Italien. Med godt forbundne tog fra Menton, alternativt kan du bruge en bil, kan du inden for 30 minutter gå til Italien for at nyde friske fødevaremarkeder, restauranter med håndlavet ravioli eller lokalt ligurisk køkken og meget mere.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Elevator
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Ikke-rygerværelser
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med bruser
  4. Fjernsyn
Sportsfaciliteter
  1. Tennisbane

Ofte stillede spørgsmål om Luxurious Seafront Belle Époque Apartment

  • Er der et poolområde på Luxurious Seafront Belle Époque Apartment?

    Nej, Luxurious Seafront Belle Époque Apartment har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Luxurious Seafront Belle Époque Apartment?

    Ja, Luxurious Seafront Belle Époque Apartment har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Luxurious Seafront Belle Époque Apartment?

    Ja, Luxurious Seafront Belle Époque Apartment har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Luxurious Seafront Belle Époque Apartment?

    Populære attraktioner i nærheden af Luxurious Seafront Belle Époque Apartment inkluderer Airport Nice-Côte d'Azur, Old Town, Monte-Carlo, La Promenade des Anglais, Blue Beach, Coco Beach, Nice Acropolis, Antibes - Juan-les-Pins Balnéaires.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Luxurious Seafront Belle Époque Apartment?

    Afbestillingspolitikken for Luxurious Seafront Belle Époque Apartment varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.