Hoteller i Nice (Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrig)

 1. 2.526 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 2. 2.088 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 3. 1.073 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 4. 3.165 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
  1.411 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 5. 2.443 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 6. 1.143 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 7. 1.476 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 8. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 9. Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

Hoteller i Nice

Find utroligt billige hoteller i Nice, Frankrig. Søg efter og sammenlign tilbud på overnatning for at finde de laveste priser med trivago

 • Omfattende hotelsøgning for Nice online
 • Find et billigt hotel i Nice!
 • Book til en fantastisk pris!

Blandt de bedst bedømte Hotels i Nice

 • 754 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
  1.130 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • 1.072 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • 916 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
  1.309 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024

NICE ER NICE

På Frankrigs sydkyst lige ud til Middelhavet finder du den dejlige storby Nice. Nice ligger i området Côte D’Azur, som beskriver det smukke blå hav du finder ved kysten.

Nice er nem at komme til, da lufthavnen med direkte fly fra Danmark kun ligger få kilometer fra byens livlige centrum. Her er der masser at se og opleve af attraktioner og ikke mindst butikker, som du finder både i den gamle bydel og bestemt også i den mere moderne del af byen.

PROMENADEN

Det er få byer i verden, hvis varetegn er en vej eller gade. Men dette er netop tilfældet for Nice. Promenade des Anglais er en stor vej, som ligger parallelt med den lange strand og ikke mindst det smukke, klare, azurblå hav.

Langs promenaden vil du kunne opleve den sydfranske stemning og livsstil med strand, barer, fortovscaféer og går turen lidt ind i landet ligger der mange butikker.

Ligger du på stranden, vil du kunne nyde den friske brise af vinden fra middelhavet og udsigten, som ofte indeholder et stort cruiseskib i det fjerne. Skal der være lidt mere gang i den er der rig mulighed for leg i vandet og endda adskillige former for vandsport, hvoraf vandski og parasailing er blandt de mest populære. Parasailing er en sjov og spændende måde at se stranden, promenaden og byen lidt oppefra.

På promenaden ligger den ikoniske bygning, som huser Hotel Negresco. Dette fornemme 5-stjernet hotel blev bygget i 1913 af Henri Negresco, og er designet af arkitekten Gustave Eiffel. Er pengepungen ikke helt til et ophold her, er det stadig anbefalelsesværdigt at tage en tur forbi hotellet og ikke mindst at gå ind i lobbyen. Her finder du nemlig en stort samling af farverig kunst i form af mærkværdige skulpturer. Hotellet blev i 2003 skrevet på listen over vigtige franske nationale bygninger og blev dermed en kåret som en National Historisk Bygning.

En gåtur langs promenaden er et must under et ophold i byen, og du vil kunne nyde stranden og havet på den ene side, og den stemningsfyldte storby på den anden. Promenaden er fuld af liv. Selve vejen er tresporet i begge retninger, og derudover er der en cykelsti, og du vil med garanti også møde løbere og folk på rulleskøjter og løbehjul. Men frygt ej, der er plads til alle på Promenade des Anglais.

EN LIVLIG OG SMUK STORBY

Går du langs promenaden ca. 10 minutter mod øst fra Hotel Negresco, vil du støde på den dejlige park Jardin Albert 1er. Dette er en lille grøn oase, hvor der er kunst og sjov side om side med de mange træer, palmer og blomster.

Specielt springvandene på den nærtliggende plads er en turistattraktion, hvor du kan få taget nogle skønne billeder eller blot sidde og nyde det dansende vand. Der er også en karrusel og legepladser i parken, hvilket egner sig perfekt til børnefamilier.

Følger du parken fra promenaden og ind mod landet, vil du støde på op til flere seværdigheder på din vej. Først kommer Place Masséna med de smukke springvand og Fontaine du Soleil. Denne livlige plads bliver af mange anset som byens reelle centrum, da du herfra kan gå til mange af de væsentlige attraktioner og områder i byen. Place Masséna ligger lige ved indgangen til den gamle bydel og i forlængende af parken Jardin Albert 1er. Fra pladsen finder du også de største shoppegader i Nice, nemlig Avenue Jean Medicine og gågaden Rue Masséna.

SHOPPING I NICE

Shopping i Nice er ren nydelse, da du finder mange unikke butikker side om side med franske og internationale mærker. Rue Masséna er en skøn gågade, hvor butikker, caféer og isboder dominerer. Tag gerne en lille pause på caféen Haagen Dazs, hvor du kan få de skønneste is, crépes, og både kolde og varme drikke.

Ved Place Masséna vil du kunne se en stor, rød bygning. Dette er det franske stormagasin Galeries Lafayette, som bestemt er et besøg værdigt, hvis du leder efter dejlige steder at shoppe. Galeris Lafeyette er Frankrigs største og samtidige det mest prestigefulde stormagasin med butikker i de franske storbyer. Her vil du møde flere etager af mode, kosmetik, accessoires, bøger, sko og elektronik.

Der er mange hoteller i Nice, men leder du efter et dejligt hotel tæt ved centrum, kan Hotel De Suéde anbefales. Dette skønne 3-stjernede hotel ligger i gåafstand fra promenaden, shoppegaderne og den gamle bydel. Hotelværelserne er dejlige og moderne, mens bygningen er typisk sydfransk. Den store morgenmadsbuffet vil være en dejlig start på dagen, inden du begiver dig på opdagelse i byen.

DEN GAMLE BYDEL

Den gamle bydel i Nice er et must at besøge, lige meget hvilken tid af året du oplever byen på. Den gamle bydel byder på en charmerende stemning og små, snoede gader fulde af unikke butikker med alt fra antik til typiske souvenirs som lavendelposer, due og strandtasker. Du vil garanteret også støde på adskillige atelier, hvor lokale kunstnere udstiller og sælger deres kunst. De hyggelige gader er samtidig fulde af fortovscaféer og om sommeren utallige isboder, hvoraf nogle har et smagsudvalg på over 30 forskellige is.

I den gamle bydel finder du også en markedsplads, hvor du vil have mulighed for at købe lokale lækkerier som brød, kød, fisk, olier, honning, krydderier og andet godt. Nyd synet og duftene og køb gerne din frokost her, inden du bevæger dig mod Slotsbjerget. Her finder du en lang trappe op til slotsruiner og en dejlig have, hvorfra udsigten over Nice er postkort-værdig. Havet, stranden, promenaden, den gamle bydel og det moderne Nice kan alt sammen ses her. Nyd din medbragte mad på en bænk og husk at tage det obligatoriske selfie, inden du tager turen ned af trapperne igen.

Vil du gerne bo billigt og tæt på den gamle bydel er lejlighedshotellet Apart’hotel Ajoupa en oplagt mulighed. Her kan du booke en hotellejlighed med seng, badeværelse og et lille køkken. Dette er et super alternativ til en billig overnatning på et hostel, bed and breakfast og små, billige hoteller. Ud over den gamle bydel er du med en overnatning i en lejlighed her også tæt på parken Jardin Alert 1er med Place Masséna, metrostationen Messéna samt byens lækre butikker og restauranter.

Der er meget at se og opleve i Nice. Nyd den skønne sydfranske stemning og livsstil lige ud til det smukke Middelhav. Nice er bestemt nice!

Our top-rated cheap hotels in Nice

 • 732 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • 1.133 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • 1.131 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
  1.385 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • 3.119 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • 1.082 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
  1.345 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024
 • Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed
 • 680 kr pr. nat
  Forventet pris for:maj 2024

Ofte stillede spørgsmål om Nice