Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Luxury Cottage In The Centre Of Brighton Bn1 (Hove, Storbritannien)

Hele huset/lejligheden Luxury Cottage In The Centre Of Brighton Bn1 (Hove, Storbritannien)

Om Luxury Cottage In The Centre Of Brighton Bn1

Luxury Cottage i centrum af Brighton BN1 BEMÆRK: De angivne priser er for 3 nat bookinger eller mere, for 2 nat bookinger priser kan leveres på forespørgsel. North Lodge er et smukt land stil ejendom i centrum af Brighton byen (BN1), indstillet på 1/2 hektar af private grunde denne afsides ejendom har 2 soveværelser med dobbeltsenge med lækre møbler og en dobbelt værelse samt en dobbelt sovesofa bør du har brug for mere. Badeværelset har en smuk oprindelige victorianske roll top bad for at suge væk dagen med traverteine ​​gulve. Som du går ned den oprindelige smedejern vindeltrappe til stueetagen, har trægulve i køkkenet med en AGA komfur og granitbordplade, spisestuen har bjælker og en skifer gulv med et stort land spisebord til underholdende med fransk dig døre åbner ud i haven. Loungen har en brændeovn pejs og fuld kabel for at fordrive dine aftener. Det er en 10 minutters gang til de vigtigste shopping og underholdning område og 15 minutter til stranden. Der er en 18. århundrede værtshus kun 2 minutters gang, hvis du ønsker at bo lokalt. Gode ​​transportforbindelser giver dig mulighed for at udforske det lokale område. Også jeg har kortet ændret fordi North Lodge er afbildet i det forkerte sted, det er på krydset af highcroft og Millers vej op fra, når det påvises, og du ikke kan høre togene på alle. meget privat og afsondret. Håber at se dig snart.Lokale faciliteter: Andre faciliteter i lokalområdet, er brugen af ​​den smukke Preston park med den gamle Preston park herregård at se dig omkring, for de mere sporty der er tennisbaner inden for en 5 minutters gang, er der talrige golfbane inden for en kort taxa rider, den nærliggende marina tilbyder fisketure og sejlads faciliteter, Brighton Beach har alle former for underholdning, lokale sportsfaciliteter omfatter en LA Fitness og en swimming center. For underholdning, er Brighton betragtes som en af ​​de livligste byer i England med mange klubber og barer inden for gåafstand eller en kort taxatur, så livet i Brighton er aldrig kedeligt. For de leder efter mere kultur Brighton har nogle af de bedste at gå med mange teatre og kulturfestivaler. Faktisk Brighton har kun om noget for alle !!Yderligere et felt: Brighton er omgivet af det smukke South Downs National Park, som har nogle af de mest betagende udsigt i England, er der en god busforbindelse, der vil tage omkring 20 minutter at transportere dig ind i landet med gamle pubber og fantastiske vandreture. Brighton station vil transportere dig ind i hjertet af London i bare 49 minutter og køre indtil sent på aftenen. s. s der er et ekstra gebyr for alle 2 overnatninger, som er til rådighed på anmodning.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Elevator
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Ikke-rygerværelser
For børn
  1. Børne- og babysenge
  2. Legeplads
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Centralvarme
  3. Kabel-TV
  4. Køkken

Ofte stillede spørgsmål om Luxury Cottage In The Centre Of Brighton Bn1

  • Er der et poolområde på Luxury Cottage In The Centre Of Brighton Bn1?

    Nej, Luxury Cottage In The Centre Of Brighton Bn1 har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Luxury Cottage In The Centre Of Brighton Bn1?

    Ja, Luxury Cottage In The Centre Of Brighton Bn1 har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Luxury Cottage In The Centre Of Brighton Bn1?

    Ja, Luxury Cottage In The Centre Of Brighton Bn1 har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Luxury Cottage In The Centre Of Brighton Bn1?

    Populære attraktioner i nærheden af Luxury Cottage In The Centre Of Brighton Bn1 inkluderer London Gatwick Airport, Brighton Pier, Brighton Seafront, Brighton & Hove Children’s Festival, Brighton Centre, Brighton Marina, Goodwood Racecourse, Central Hove.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Luxury Cottage In The Centre Of Brighton Bn1?

    Afbestillingspolitikken for Luxury Cottage In The Centre Of Brighton Bn1 varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.