Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Luxury home on Lake Champlain, with pool, hot tub, kayaks, and much more (Charlotte, USA)

Hele huset/lejligheden Luxury home on Lake Champlain, with pool, hot tub, kayaks, and much more (Charlotte, USA)

Om Luxury home on Lake Champlain, with pool, hot tub, kayaks, and much more

Luksus hjem ved Champlain-søen med pool, boblebad, kajakker og meget mere Et af de bedste hjem på Champlain-søen, dette 5-7 soveværelse (mere når du tilføjer i stueetagen ovenpå med trille senge) og nedenunder lounge med TV, våd bar og sovesofa) vender mod nøjagtigt vest, så ligevægten solen går direkte over søen over Adirondacks. Og midt på sommeren sætter den sig langt mod nord, hvilket giver mulighed for svømning (i søen eller poolen) sent på aftenen eller et bål af drivved (leveres) på stenvæggen. I midten af græsplænen er et burret egetræ, der skønnes at være 400-500 år gammelt, med en træsving og give blid skygge på sommerdage.Ovenpå er der fire soveværelser - inklusive en mester med privat dæk med udsigt over søen - samt et legerum med dobbeltseng. I stueetagen er der et køkken med bord med plads til 6, afskærmet veranda, spisestue (med bord til 12), stue med katedrallofter og panoramaudsigt over søen samt et andet soveværelse. Nedenunder er en lounge med våd bar, tv og sektioner, der kan foldes ud i en queensize-seng, til at bevæge sig sent på natten eller skifte ud af dine badedragter. På det nederste dæk er der et boblebad, og på det øverste dæk et picnicbord og gasgrill. Udstyret med alt hvad du måtte have, inklusive:* i jorden swimmingpool* boblebad* kajakker (en enkelt, en tandem) med personlige flydeindretninger i alle størrelser* træ svinge* hængekøje* basketball kurv* to konkrete dokker (en sjældenhed ved Champlain-søen)* en fortøjningsbøje* gasgrillHuset ligger i Charlotte, ved Lake Champlain Scenic Byway, en af de smukkeste cykelruter i Amerika. En by mod nord er Shelburne, med sit museum verdensberømt for Americana-kunst samt Shelburne Farms med festivaler og vandrestier. Kun ti miles væk er Burlington, en vidunderlig universitetsby med restauranter, butikker, kulturelle begivenheder og mindre ligabaseball-hold (det skræmmende 'Vermont Lake Monsters'). I efteråret trækker løvet besøgende fra hele verden. Og om vinteren er skiløb i verdensklasse med Stowe, Sugarbush, Smugglers Notch, Bolton Valley og Middlebury Snow Bowl inden for en times kørsel.Dette er ikke en investeringsejendom; Det var vores familiehjem i mange år, og nu (efter at vi er flyttet) vender vi tilbage et par uger hver sommer. Hvad det betyder er, at det er ekstremt veludstyret, med gryder og pander af høj kvalitet, fint bestik, et bredt udvalg af hæfteklammer, der spænder fra krydderier til saucer til mel og sukker (som gæsterne er velkomne til at bruge), og et kærligt plejet hjem til og vedligeholdt. I modsætning til nogle andre huslejer er leje af vores hjem ikke en anonym transaktion. Ved ankomst bliver du mødt af vores ejendomsadministrator, Tom, som vil lede dig gennem huset, påpege faciliteter i nærheden og svare på eventuelle spørgsmål. Han er tilgængelig 24 timer i døgnet for alle behov, der opstår, og vil også personligt tjekke dig ud efter dit ophold.Vermont måltider og værelser moms ID MRT-10099068

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Motionscenter
  2. Parkering
  3. Udendørs pool
  4. Ikke-rygerværelser
Velvære / spa
  1. Boblebad
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Fjernsyn
  4. Centralvarme
Sportsfaciliteter
  1. Fitness
  2. Tennisbane

Ofte stillede spørgsmål om Luxury home on Lake Champlain, with pool, hot tub, kayaks, and much more

  • Er der et poolområde på Luxury home on Lake Champlain, with pool, hot tub, kayaks, and much more?

    Ja, Luxury home on Lake Champlain, with pool, hot tub, kayaks, and much more har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på Luxury home on Lake Champlain, with pool, hot tub, kayaks, and much more?

    Nej, Luxury home on Lake Champlain, with pool, hot tub, kayaks, and much more tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Luxury home on Lake Champlain, with pool, hot tub, kayaks, and much more?

    Ja, Luxury home on Lake Champlain, with pool, hot tub, kayaks, and much more har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Luxury home on Lake Champlain, with pool, hot tub, kayaks, and much more?

    Populære attraktioner i nærheden af Luxury home on Lake Champlain, with pool, hot tub, kayaks, and much more inkluderer Burlington International Airport, Stowe Mountain Resort, Mad River Glen, Sugarbush Resort, Plattsburgh International Airport, Clinton County Airport-Plb, Smugglers' Notch.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Luxury home on Lake Champlain, with pool, hot tub, kayaks, and much more?

    Afbestillingspolitikken for Luxury home on Lake Champlain, with pool, hot tub, kayaks, and much more varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.