Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Majestic Lakeside Setting For Your Large Group! (Barrière, Canada)

Hele huset/lejligheden Majestic Lakeside Setting For Your Large Group! (Barrière, Canada)

Om Majestic Lakeside Setting For Your Large Group!

Meget populær weekend lige åbnet 21-23 juni Vores ejendom er beliggende på den smukke, private skov Lake og har 1000 fod vandfront komplet med vores store U-formede dock som sit centerpiece. Kom hænge ud med naturen i al sin herlighed. Nyd en af vores mange balkoner med naturen, der omgiver dig, mens du lytter til løbehjælpen og se ørnebølger ned for at fange de mange regnbueørred, der danser på søen. Du kan få øje på rådyr, elg eller bæver, når du nipper til kaffe eller yndlingsdrik. Nyd en aften med din familie omkring den smukke udendørs ildsted under et tæppe eller stjerner og til tider nordlyset. Slap af i det udendørs spabad med udsigt over søen. Kog i et af tre indendørs køkkener eller nyd det fantastiske udendørs screenede køkken. Nyd de mange vandlegetøj, der leveres til dig: paddleboards (kun sommer), kajakker, kanoer og en robåd. Hoved over søen til reb swing (alt på egen risiko). Eller bare tag en svømmetur i varmt krystalblåt vand.Rainbow Trout Resort er let at komme til. Det er beliggende mellem Hwy 5 (Yellowhead) og Adams Lake. Vi har også let asfalteret vej adgang fra Agate Bay Road og er kun 15 minutter fra shopping, 15 minutter fra Adams Lake, 45 minutter fra Sun Peaks Resort og 50 minutter fra Kamloops.Vi accepterer ikke bachelor, bachelorette eller grupper, der er centreret om festen. Vi accepterer familiegrupper og grupper, der vil respektere udvej, natur, den omkringliggende sø og samfundet.Vi er åbne året rundt for at opleve alle årstider:1. april - 15. juni: FISKERI PARADISE! Dette er den bedste tid at fiske som søen begynder at vende og de smukke regnbuer begynder at hoppe! Forest Lake er fyldt med fiskeri, og jeg har hørt fra tidligere gæster at fange 8-9 pund!15. juni - 5. september: Sommertid - hvad det hele handler om campfires, grill, svømning, sejlsport tilbringe gode tider og lave mange minder med familie og venner, book et af vores hjem eller hytter eller oplev det ultimative og book hele ejendommen for dig selv . Oplev North Thompsons legendariske solskin og varme ved siden af den kølige sø. Bestil tidligt for at få de bedste tider som sommeren fylder hurtigt op.Sept 5 - Nov 1: Colorful Autumn - Dette kan være Forest Lake på sit smukkeste! Nyd alle smukke gule og røde omkring Forest Lake, fantastisk fotografering. Også 35 minutter fra den berømte Adams River Run gå se de mange farver som de tusindvis af laks gyde.1. november - 28. februar: Klassisk canadisk vinteroplevelse - Oplev den glinsende sne og fredelig i din hyggelige hytteoplevelse eller i vores smukke bjælkehytte med gourmetkøkken og brændeovn. Typisk i december Forest Lake bliver dette frosne prydstykke for at opleve skøjteløb eller isfiskeri. Der er også mange stier til snesko, og der er selvfølgelig let dagsture til ski B. C. 's berømte skisportssted, Sun Peaks.Særlige foråret tilbud til rådighed nu. Rainbow Trout Resort er som at have din egen private 22 hektar søoplevelse

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Ikke-rygerværelser
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Pejs
  3. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  4. Fjernsyn
For børn
  1. Legeplads

Ofte stillede spørgsmål om Majestic Lakeside Setting For Your Large Group!

  • Er der et poolområde på Majestic Lakeside Setting For Your Large Group!?

    Nej, Majestic Lakeside Setting For Your Large Group! har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Majestic Lakeside Setting For Your Large Group!?

    Ja, Majestic Lakeside Setting For Your Large Group! har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Majestic Lakeside Setting For Your Large Group!?

    Ja, Majestic Lakeside Setting For Your Large Group! har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Majestic Lakeside Setting For Your Large Group!?

    Populære attraktioner i nærheden af Majestic Lakeside Setting For Your Large Group! inkluderer Sun Peaks Ski Resort.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Majestic Lakeside Setting For Your Large Group!?

    Afbestillingspolitikken for Majestic Lakeside Setting For Your Large Group! varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.