Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Mawhiti Beach House - Unrivaled Access To 2 Of Nz'S Most Stunning Beaches (Matauri Bay, New Zealand)

Hele huset/lejligheden Mawhiti Beach House - Unrivaled Access To 2 Of Nz'S Most Stunning Beaches (Matauri Bay, New Zealand)

Om Mawhiti Beach House - Unrivaled Access To 2 Of Nz'S Most Stunning Beaches

Mawhiti Beach House - enestående adgang til 2 af NZs mest fantastiske strande Flugt til et paradis ved havnen ved Mawhiti Beach House, et frisk og moderne rum, hvor du kan kalde hjem til din ferie. Beliggende i Putataua-bugten i Matauri-bugten vil du også have fordel af snorkling og fiskeri i denne mere støjsvage bugt med adgang til den lange hvide sandstrand og surfstrækning i den fantastiske Matauri-bugt. Mawhiti betyder 'Escape' i Maori, og vi er sikre på, at du efter dit ophold her vil slappe af og genoplive for at komme tilbage til dine travle liv. Mawhiti er først og fremmest oprettet som vores familieferiehus og ikke en ferieudlejning. Alt i dette hus har vi valgt at sikre vores komfort, mens vi opholder dig her. Med alle nye apparater har du alle de moderne faciliteter og bekvemmeligheder derhjemme. Sommer eller vinter vil være ved den perfekte temperatur med aircondition / varmepumpe og loftsventilatorer overalt. Den indendørs / udendørs strøm af Mawhiti giver solbeskinnede sommerdage, klassiske kiwi-BBQ'er (BBQ forudsat) og det perfekte sted for et glas vin eller to, når solen går ned. Vi ønsker, at dit ophold hos os skal være helt stressfrit, så vi leverer sengetøj og håndklæder til alle gæster som en del af prisen.Mawhiti er en hurtig 30 minutters kørsel fra Kerikeri og kun 10 minutter fra en runde golf ved eksklusive Kauri Cliffs. Campingpladsen Matauri Bay er en 2 minutters gang med en fantastisk lejrlager til nødsituationer. Bare en kort køretur op ad bakken er Matauri Bay Top Shop såvel som tilbyder god mad (fantastisk fisk og chips !!) og et sted for en stille øl.Nogle vandlegetøj er også tilgængelige, inklusive boogie boards, snorkler, flippers, spande / spar / bolde. En ideel base til sejlsport, fiskeri (dybhavsfiskeri charterturer kan endda arrangeres for at hente dig fra stranden lige foran ejendommen), kajaksejlads, snorkling, padle boarding og enhver anden vandsport du kan tænke på. Dyk i det nærliggende Rainbow Warrior-vrag, eller kør mod Whangaroa-vildtfiskeri, gå rundt i de klippefyldte udde og svøm ved de to nærliggende strande i krystalklart vand. Du vil elske den fantastiske udsigt, de idylliske omgivelser og de smukke strande. Vores sted er fantastisk til romantiske udflugter, undslipper med venner, men endnu bedre som en familieferie med et fantastisk køjeseng, der kan sove 6.Det store soveværelse har en kingsize-seng med eget badeværelse og adskilt af det største badeværelse, det andet soveværelse har en queensize-seng og det tredje soveværelse er et køjeseng, der inkluderer en udtrækkende queensize-seng - med maksimal kapacitet i huset ved 10 personer (hvilket håndhæves strengt på grund af vandbegrænsninger). En baby- / småbørns barneseng og høj stol fås (efter anmodning) sammen med en vaskemaskine og tørretumbler og tørring af udendørs tøj. Mawhiti er tilgængelig for et ophold på mindst 3 nætter for grupper under 7 personer. Der kræves mindst 5 overnatninger for grupper fra 7 til 10 personer.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Direkte adgang til stranden
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Fjernsyn
  4. Centralvarme

Ofte stillede spørgsmål om Mawhiti Beach House - Unrivaled Access To 2 Of Nz'S Most Stunning Beaches

  • Er der et poolområde på Mawhiti Beach House - Unrivaled Access To 2 Of Nz'S Most Stunning Beaches?

    Nej, Mawhiti Beach House - Unrivaled Access To 2 Of Nz'S Most Stunning Beaches har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Mawhiti Beach House - Unrivaled Access To 2 Of Nz'S Most Stunning Beaches?

    Nej, Mawhiti Beach House - Unrivaled Access To 2 Of Nz'S Most Stunning Beaches tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Mawhiti Beach House - Unrivaled Access To 2 Of Nz'S Most Stunning Beaches?

    Ja, Mawhiti Beach House - Unrivaled Access To 2 Of Nz'S Most Stunning Beaches har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Mawhiti Beach House - Unrivaled Access To 2 Of Nz'S Most Stunning Beaches?

    Populære attraktioner i nærheden af Mawhiti Beach House - Unrivaled Access To 2 Of Nz'S Most Stunning Beaches inkluderer Matauri Bay, Motorua island, Bay of Islands Vintage Railway, The Old Packhouse Market, Kerikeri Airport, Waitangi Treaty Grounds, Te Ti Beach, Horotutu Beach.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Mawhiti Beach House - Unrivaled Access To 2 Of Nz'S Most Stunning Beaches?

    Afbestillingspolitikken for Mawhiti Beach House - Unrivaled Access To 2 Of Nz'S Most Stunning Beaches varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.