Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Most Spectacular River Front House On The Rogue River (Merlin, USA)

Hele huset/lejligheden Most Spectacular River Front House On The Rogue River (Merlin, USA)

Om Most Spectacular River Front House On The Rogue River

Mest spektakulære River Front House på Rogue River Riverfront ejendom med store, grønne, plæne, perfekt til familie fodbold eller volleyball spil. Værftet skrænter ned til floden strand til solbadning, svømning, eller støbning i en linje. Denne særlige riverfront ejendom praler af en af ​​de bedste laks, Steelhead huller grænser op til vilde og naturskønne del af rogue floden. Denne rummelige, to-etagers hjem har en hel væg af panoramavinduer ud mod snoede floden og de mange frodige gran, cedertræ og fyrretræer. Huset har smukke trægulve, granit tællere og Hickory kabinetter. Der er en 110 tommer projektor skærm, der ruller ned fra det midterste vindue. Fantastisk til at se sportsbegivenheder eller filmaften. Der er to wrap around dæk med den øverste ene indeholder udendørs bord og stole med ny grill til sommer måltider. Perfekt sted at nyde din foretrukne drik slappe af med seværdigheder, lyde af floden og et rigt dyreliv.De to master soveværelser er rummelige værelser med king size senge og læsning områder at sidde og slappe af og se floden. Begge har store badeværelser med nyligt flisebelagt brusere og badekar. Den ovenpå værelse har en himmelseng og kommode, samt fladskærms-tv. Begge værelser har også franske døre, der fører til udendørs dæk. For det andet, soveværelse er ned ad trapper. Der er et tredje rum i hovedbygningen stor for børn, fladskærms-tv, køjesenge og en trille seng. Ejendommen har også rustik hytte med komplette faciliteter til to personer. Den indeholder queensize-seng, sofa, fladskærms-TV, lille køkken med hvidevarer og badeværelse. Kabinen har også privat dæk overfor floden et roligt sted at have morgenkaffe eller en eftermiddag glas vin. Dette er et perfekt hus for familier, der ønsker at tømmerflåde, fiske, vandre og slappe af. Der er et utal af ting at holde dig travlt, hvis du ønsker. Udover de mange rafting og fisk vejledende virksomheder til rådighed til at tage dig ned ad floden, er der de spændende, jet båd udflugter til frokost og middag ture. De fleste af disse ture er sikkert nok, selv for små børn. Også gåafstand fra huset er den berømte Galice butik og lodge. De tjener morgenmad, frokost og middag, og der er levende musik hver fredag, lørdag og søndag nætter i løbet af sommeren. knække. Hvis du er en fisker der er hundredvis af miles af floder inden for en time af huset, som du kan fiske ved dig selv eller leje en guide til at fange ørreder, steelhead eller laks afhængig af sæsonen.Vi har ikke Wifi eller Cell Phone Service.Nøgleord: Rogue River, rafting, white water, fiskeri, steelhead fiskeri, laks fiskeri, kajak, Riverfront, floden visning, jet både, Hells Gate, vilde og naturskønne, Galice, store grupper, familie, corporate tilbagetog, sammenkomster, firma teambuilding , piger weekend

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Ikke-rygerværelser
For børn
  1. Børne- og babysenge
  2. Legeplads
Velvære / spa
  1. Boblebad
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Pejs
  3. Opvaskemaskine
  4. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)

Ofte stillede spørgsmål om Most Spectacular River Front House On The Rogue River

  • Er der et poolområde på Most Spectacular River Front House On The Rogue River?

    Nej, Most Spectacular River Front House On The Rogue River har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Most Spectacular River Front House On The Rogue River?

    Ja, Most Spectacular River Front House On The Rogue River har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Most Spectacular River Front House On The Rogue River?

    Ja, Most Spectacular River Front House On The Rogue River har Parkering for gæster.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Most Spectacular River Front House On The Rogue River?

    Afbestillingspolitikken for Most Spectacular River Front House On The Rogue River varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.