Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Ocean Front Home With Spectacular Views Overlooking Mannin Bay (Claddaghduff, Irland)

Hele huset/lejligheden Ocean Front Home With Spectacular Views Overlooking Mannin Bay (Claddaghduff, Irland)

Om Ocean Front Home With Spectacular Views Overlooking Mannin Bay

Ocean Front Home med spektakulær udsigt over Mannin Bay Velkommen til Mannin Bay Cottage. Dette moderne bolig er bygget til den højeste standard, ved hjælp af de fineste materialer og drage fuld fordel af den betagende havet og bjergene.MASTER soveværelse og badeværelse: Det store soveværelse har en Queen Size pude toppen seng med dobbelt sideborde og lamper. Alle senge (Master & gæst) er ude udstyret med de fineste sengetøj og tekstiler. Nyd udsigten over Atlanterhavskysten linje fra den luksus din seng.Det store badeværelse er udstyret med en fuld størrelse stå op power bruser (glas lukket).Gæstesoveværelse: Gæsten soveværelse har også en Queen Size pude toppen seng med sideborde og lamper. Dette værelse har også en betagende udsigt over Atlanterhavet kyst linje.Tredje soveværelse: Dette rum er perfekt til børn. Det har to forhøjet enkeltsenge med en dobbelt trække sig ud trille seng. Det er stille og et dejligt sted for børn og voksne til at sove.KØKKEN HØJDEPUNKTER: De fuldt møblerede køkken er en fornøjelse at lave mad i. Kokke kan nyde den 36 'gas sortiment med kvalitet køkkengrej og redskaber.Stue / alrum: Hjertet i dette hjem er det åbne køkken, spisestue og opholdsstue. Rummet har en betagende udsigt over kysten og mod øst de majestætiske 12 Bens bjerge. Den spiseplads har plads til 8-10 komfortabelt til middag. De levende område har en træ brændende ild, fladskærms-tv (Sky TV), DVD-afspiller og et Bose iPod dock for dig og dine gæster til at nyde. Wi-Fi-forbindelse er gratis.LOFT: Der er en ekstra plads på loftet, som har en dobbeltseng og er et perfekt tilbagetog til at læse eller en eftermiddagslur.Anden Badeværelse: Dette badeværelse har en magt bruser og store badekar.HAVE: Nyd madlavning udenfor på en Weber gas grill, du og dine gæster kan også nyde den velholdt have med sin samling af indfødte buske og blomster.Local Area: Mannin Bay Cottage er en 10 minutters gang fra landsbyen Ballyconneely, blot seks miles fra lige så smukke hunde Bay i Roundstone og seks miles fra den travle by Clifden.Mannin Bay Cottage er perfekt beliggende for at udforske Connemara. Connemara er formentlig den fineste lystfiskeri i Vesteuropa for laks, havørred og bækørred, men sø fiskeri og de fleste udendørs sysler - fra bjergbestigning til badning er godt sørget for gennem ud hele området.Ballyconneely er hjemsted for den berømte Connemara golfbane. Der er flere ridning stalde i området og naturligvis miles af hvide sandstrande at udforske. Huset er inden for en halv times kørsel fra Roundstone, Ballyinahinch, Renvyle, Cleggan, Letterfrack og Kylemore. Øen Inishboffin er en kort bådtur fra Cleggan havn.Nøgleord: Nyrenoveret hus

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Vaskemaskine
  4. Pool
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Fjernsyn
  3. Centralvarme
  4. Kabel-TV
Sportsfaciliteter
  1. Tennisbane

Ofte stillede spørgsmål om Ocean Front Home With Spectacular Views Overlooking Mannin Bay

  • Er der et poolområde på Ocean Front Home With Spectacular Views Overlooking Mannin Bay?

    Ja, Ocean Front Home With Spectacular Views Overlooking Mannin Bay har 1 poolområdet.

  • Er kæledyr tilladt på Ocean Front Home With Spectacular Views Overlooking Mannin Bay?

    Nej, Ocean Front Home With Spectacular Views Overlooking Mannin Bay tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Ocean Front Home With Spectacular Views Overlooking Mannin Bay?

    Ja, Ocean Front Home With Spectacular Views Overlooking Mannin Bay har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Ocean Front Home With Spectacular Views Overlooking Mannin Bay?

    Populære attraktioner i nærheden af Ocean Front Home With Spectacular Views Overlooking Mannin Bay inkluderer Killary Harbour, Inishmore Airport, Station House Museum, Connemara National Park, Conamara Sea Week, Kylemore Abbey and Garden, Croagh Patrick.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Ocean Front Home With Spectacular Views Overlooking Mannin Bay?

    Afbestillingspolitikken for Ocean Front Home With Spectacular Views Overlooking Mannin Bay varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.