Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Paradise Resort At Hill Country (private.nothing Comes Close To Its Beauty ) (Llano, USA)

Hele huset/lejligheden Paradise Resort At Hill Country (private.nothing Comes Close To Its Beauty ) (Llano, USA)

Om Paradise Resort At Hill Country (private.nothing Comes Close To Its Beauty )

Privat Paradise Resort på Hill Country. Swimmingpool, spa og Lakefront Lej hele privat resort.Privat Paradise Resort ved Hill Country POOL, SPA og søfront.Lejepriser1. marts til 31. oktober Minimum 3 nætter reservation kræver1. november til februar Minimum 2 nætter reservation kræverUgedage 1395 $ pr. Nat op 25 gæsterWeekend $ 1595 per nat op til 25 gæsterRengøring og linned koster $ 395Ekstra gebyr for gæstedort $ 20 pr. Nat9 soveværelser, 1 hems, 7 badeværelser, swimmingpool, jacuzzi, sauna, dampbad, udendørs pejs, pulver sand volleyballbane, basketball og søfront og smuk udendørs.(Book det selv ved at klikke på book det nu)Paradise Lake House er et af de bedste store familieferiehuse ved søen ved søen, intet kommer tæt på dens udsigt og skønhed af denne ejendom, der optager 3 hektar jord med en spektakulær udsigt over Buchanan-søen. Valgte en A + -vurdering og anbefales af andre kunder. Tidligere gæster er vendt tilbage flere gange. Der er en indhegnet indgang, fuldt indhegnet, masser af privatlivets fred, med et klubhus, en frodig grøn anlagt haveudsigt med et strejf af bakket land og tropisk landskabsarkitektur, høj fyr, egetræ og palmer, to vand springvand med en vandstrøm løbende løbende rundt på den store terrasse foran, og et brugerdefineret udekøkken med gas madlavning og grill klar. Der er også 8 store brisket pit rygere, en fornemme udendørs pejs, pejs (forudsat brænde), beton gangbro til søen og hele ejendommen, konkret parkeringsplads, Volleyball, basketball, kanoer, hængekøjer, gynger, parasoller, bænke, picnic borde , hårdt kablet Bose-højttalersystem udendørs i hele ejendommen, brugerdefinerede høje lysstænger, et klubhus udstyret med et poolbord, airhockey, foosball, ping pong, et stort smart TV med opvask, kaffe, koldt drikkevand springvand. Hvert hjørne er der en detaljeret finish, der passer til bjerglandet og den tropiske følelse. Huset er fuldt møbleret med alt det køkkenudstyr, der er nødvendigt til en stor familiesamling, stort spisebord, to store køleskabe, vaskemaskine / tørretumbler, opvaskemaskine, dobbelt klimaanlæg, 2 ekstra store dybe sofaer, stort iskiste osv.Rengøring og udskiftet linned leveres hver checkout og check-in. Fuldtid på vedligeholdelse og vagtmestertjenester. Stedet er meget populært til en stor familiesammenføring, jubilæer, fødselsdagsfester og meget mere. Vi er placeret i 315 Ellison, Buchanan Dam, TX. For mere information, kontakt os på 512-826-1503.Bemærk: Af hensyn til dine familiers sikkerhed og privatlivets fred forbeholder eller giver vi ikke adgang til nogen del af ejendommen til andre personer, mens din familie opholder sig. Ingen adgang til fremmede uden din tilladelse.(Book det selv ved at klikke på book det nu)

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Velvære / spa
  1. Dampbad
  2. Sauna
  3. Boblebad
Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Udendørs pool
For børn
  1. Børne- og babysenge
  2. Legeplads
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  3. Fjernsyn
  4. Centralvarme
Sportsfaciliteter
  1. Billiard
  2. Bådudlejning
  3. Bordtennis
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om Paradise Resort At Hill Country (private.nothing Comes Close To Its Beauty )

  • Er der et poolområde på Paradise Resort At Hill Country (private.nothing Comes Close To Its Beauty )?

    Ja, Paradise Resort At Hill Country (private.nothing Comes Close To Its Beauty ) har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på Paradise Resort At Hill Country (private.nothing Comes Close To Its Beauty )?

    Ja, Paradise Resort At Hill Country (private.nothing Comes Close To Its Beauty ) har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Paradise Resort At Hill Country (private.nothing Comes Close To Its Beauty )?

    Ja, Paradise Resort At Hill Country (private.nothing Comes Close To Its Beauty ) har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Paradise Resort At Hill Country (private.nothing Comes Close To Its Beauty )?

    Afbestillingspolitikken for Paradise Resort At Hill Country (private.nothing Comes Close To Its Beauty ) varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.