Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Pretty Family Villa Provence Gorges Du Verdon Swimming Pool Lac De Ste Croix Paca (Régusse, Frankrig)

Hele huset/lejligheden Pretty Family Villa Provence Gorges Du Verdon Swimming Pool Lac De Ste Croix Paca (Régusse, Frankrig)

Om Pretty Family Villa Provence Gorges Du Verdon Swimming Pool Lac De Ste Croix Paca

Smuk familie villa Provence Gorges du Verdon Swimmingpool Lac de Ste Croix PACA I centrum af Green Provence i Verdon-regionalparken ligger landsbyen Régusse kun 15 minutter fra Gorges du Verdon (Haut Var) og 45 minutter fra de første Middelhavskyster; dette charmerende sommerhus er atypisk, meget varmt og familievenligt! Indstillingen er fredelig og intim, nær en egeskov ...Det kan rumme op til 12 personer (maks. 8 voksne)Det inkluderer en stue med brændeovn, stue og spisestue, et provenceskøkken, to soveværelser, et badeværelse og et brusebad i stueetagen og en dejlig veranda. Ovenpå er det møbleret med en mezzanin med et træ parketgulv bestående af to køjesenge og en 120 cm bred seng. Denne mezzanin giver adgang til et 3. soveværelse med badeværelse og dets balneo-bad og en veranda med en stue, der giver udsigt til haven, swimmingpoolen og også på stjernerne om aftenen, bare fantastisk!I nærheden af huset, et soveværelse med en hems til 2 personer og to enkeltsenge, et badeværelse og et toilet.Det ydre er helt indhegnet og lukket af en elektrisk port. Det består af en 2500 m² stor have plantet med lavendel og timian, grønne og hvide egetræer og oliventræer, med husly til biler og autocamper, et legeplads (sving, hytte), tre terrasser, hvoraf den ene er under et lysthus og en smuk swimmingpool med strand til solbadning og udendørs solbruser. Huset ligger ikke ved vejene.Huset er ikke tilgængeligt for personer med nedsat mobilitet og rygning ikke indeNogle babyudstyr er tilgængelige (seng, bad, høj stol)Ekstra omkostninger skal betales før ankomst i henhold til reglerne og kontraktens tilbagelevering ved reservation (VALG: rengøring af € 100 pakke, lagner € 15 / seng, turistskat € 1 / voksen / dag, dyr € 15 - 2 max, opvarmet pool 150 € / uge)muligt at betale med check, overførsel, PayPal (5% ekstra for betaling med PayPal) ... ingen kontanter

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Ikke-rygerværelser
Værelsesfaciliteter
  1. Fjernsyn
  2. Centralvarme
  3. Kabel-TV
  4. Køkken
Sportsfaciliteter
  1. Tennisbane

Ofte stillede spørgsmål om Pretty Family Villa Provence Gorges Du Verdon Swimming Pool Lac De Ste Croix Paca

  • Er der et poolområde på Pretty Family Villa Provence Gorges Du Verdon Swimming Pool Lac De Ste Croix Paca?

    Ja, Pretty Family Villa Provence Gorges Du Verdon Swimming Pool Lac De Ste Croix Paca har 1 poolområdet.

  • Er kæledyr tilladt på Pretty Family Villa Provence Gorges Du Verdon Swimming Pool Lac De Ste Croix Paca?

    Ja, Pretty Family Villa Provence Gorges Du Verdon Swimming Pool Lac De Ste Croix Paca har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Pretty Family Villa Provence Gorges Du Verdon Swimming Pool Lac De Ste Croix Paca?

    Ja, Pretty Family Villa Provence Gorges Du Verdon Swimming Pool Lac De Ste Croix Paca har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Pretty Family Villa Provence Gorges Du Verdon Swimming Pool Lac De Ste Croix Paca?

    Populære attraktioner i nærheden af Pretty Family Villa Provence Gorges Du Verdon Swimming Pool Lac De Ste Croix Paca inkluderer Verdon Gorge, Village Les Arcs Sur Argens, Lac de Castillon, Lac, Visite de village, Cascade de Sillans, Lac d'Esparron, Les Thermes de Gréoux-les-Bains.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Pretty Family Villa Provence Gorges Du Verdon Swimming Pool Lac De Ste Croix Paca?

    Afbestillingspolitikken for Pretty Family Villa Provence Gorges Du Verdon Swimming Pool Lac De Ste Croix Paca varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.