Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden PÅ Stranden Med Pool, Have Og Stor Terrasse (Tarragona, Spanien)

Hele huset/lejligheden PÅ Stranden Med Pool, Have Og Stor Terrasse (Tarragona, Spanien)

Om PÅ Stranden Med Pool, Have Og Stor Terrasse

Stor terrasse med have. Pool og nær stranden [HUTT-008615: Indkvartering registreret som turistboliger]Lejligheden ligger i et eksklusivt område på Costa Dorada, i Playa de la Mora (Tarragona).Både lejligheden og dens omgivelser er stille og meget stille.Lejligheden er pæn og lys inde, og har en stor terrasse og privat have på 80m2. En haven dør fører til det fælles område, som har to svømmebassiner (for voksne og børn) og et grønt område. Lagner, håndklæder og alt hvad der er nødvendigt for at være komfortabel er inkluderet.Stranden med Blå flag (af kvalitet) er af fint hvidt sand, ligger 700 meter fra lejligheden. Det måler 600 meter bredt, fortsætter til venstre med en klippekyst, hvor man kan gå langs stierne mellem skoven ved havet, hvor du finder Cala de Tamarit, der skiller sig ud for sit slot ved havets fod.Til højre for Playa de La Mora er der Marquesa Skov Nature Reserve, hvor vandreture gennem skoven, vi kan nå vildtbugter som Waikiki eller Roca Plana.Havet er meget rent og gennemsigtigt, så du kan nyde at dykke på strande og klipper.Lejligheden i stueetagen ud over den store terrasse, der er den mest anvendte plads, har to soveværelser (med vinduer til terrassen), stue og køkken (med døre til terrassen), badeværelse og privat parkering (til hvilken det er adgang til elevator).-Room A: 1 dobbeltseng + 1 enkelt (foldet under ægteskabet)-Bedroom B: 2 enkeltsenge (kan passe tre enkeltsenge fra væg til væg)-Soveværelse: Sovesofa med dobbelt madras.Solen begynder at skinne på terrassen omkring 11:00 timer. og du kan se solnedgangen fra terrassen sofaen. Du kan spise i skyggen.Direkte adgang fra terrassen til fællesskabsbassinet er meget praktisk og sjovt.Køkkenet er fuldt udstyret.På strandpromenaden i La Mora finder du barer og restauranter. Der er også en restaurant, der er meget godt under Tamarits slot (med egen parkering).Andre restauranter af interesse er mindre end 10 minutter i bil på Largo eller Altafulla stranden.Nær stranden er der også supermarked, børnepark, kiosk, bageri, apotek, bank, gademarked (en dag om ugen), træ-til-træ zip-linjer, poolområde og gratis aften shows ...)Port-Aventura ligger 20 minutters kørsel derfraTarragona er 10 minutter i bil, selv om du kan gå med bus (med busstoppested ved døren)Nærliggende seværdigheder vil være Altafulla (Paseo og Castillo, 2 km væk), Torredembarra (5 km væk fra strandpromenaden), Tarragona (romersk verdensarvsliste, 8 km væk), Roc de Sant Gaietà (efterligningsarkitektur omkring dele af Spanien). , 12 km væk), Reus (modernistisk arkitektur, Gaudí by og shopping, 20 km væk), Salou (Playa, 20 km væk), Cambrils (Smuk kystby, shopping og restauranter, 25 km væk), Sitges kyst, 40 km), Barcelona (80 km).

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Elevator
  2. Parkering
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Tilgængelighed
  1. Handicapvenligt
  2. Handicapvenlig parkering
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Fjernsyn
  3. Wi-fi
  4. Køkken

Ofte stillede spørgsmål om PÅ Stranden Med Pool, Have Og Stor Terrasse

  • Er der et poolområde på PÅ Stranden Med Pool, Have Og Stor Terrasse?

    Nej, PÅ Stranden Med Pool, Have Og Stor Terrasse har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på PÅ Stranden Med Pool, Have Og Stor Terrasse?

    Nej, PÅ Stranden Med Pool, Have Og Stor Terrasse tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på PÅ Stranden Med Pool, Have Og Stor Terrasse?

    Ja, PÅ Stranden Med Pool, Have Og Stor Terrasse har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på PÅ Stranden Med Pool, Have Og Stor Terrasse?

    Populære attraktioner i nærheden af PÅ Stranden Med Pool, Have Og Stor Terrasse inkluderer Hotel PortAventura Park, Sitgesstranden, Aqualeón Costa Dorada Badeland, Carnaval de Vilanova i la Geltrú, Platja de Sant Sebastià, Mon, Cap Salou, Cunit.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for PÅ Stranden Med Pool, Have Og Stor Terrasse?

    Afbestillingspolitikken for PÅ Stranden Med Pool, Have Og Stor Terrasse varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.